Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 719K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.542
Πόντοι
5.595
Εγω παντως με Βερονικα εχω παει 3 φορες, πιπα δεν πηρα...

Φίλε Νικ, πίπα με τη δεύτερη όπως και με τίς υπόλοιπες πλην Ιζαμπέλας που πρώτα πιπώνει και μετά χαιρετάει. Η αλήθεια είναι ότι αλλάζουν αυτά ανάλογα και με τη κοπέλα..

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Εγω παντως με Βερονικα εχω παει 3 φορες, πιπα δεν πηρα...
Ούτε εγώ.. Και προσφερα και κάτι παραπάνω αλλά δεν.Τωρα, πως κάποιοι κάνουν πράγματα, δεν ξέρω.Πρεπει να είναι πολύ όμορφοι τελικα και πολύ μάγκες

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Ούτε εγώ.. Και προσφερα και κάτι παραπάνω αλλά δεν.Τωρα, πως κάποιοι κάνουν πράγματα, δεν ξέρω.Πρεπει να είναι πολύ όμορφοι τελικα και πολύ μάγκες
ή πολύ ψεύτες και νομίζουν κάποιοι είναι χχαχαχα. για αυτό μη δίνεις σημασία

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Φίλε Νικ, πίπα με τη δεύτερη όπως και με τίς υπόλοιπες πλην Ιζαμπέλας που πρώτα πιπώνει και μετά χαιρετάει. Η αλήθεια είναι ότι αλλάζουν αυτά ανάλογα και με τη κοπέλα..
Ούτε καν.. Φίλε μπερδεύεται.Ποιος είσαι εσύ και σου περνουν πίπες όλες οι κοπέλες.κοψτε τις πίπες,εκτιθεστε

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Μήπως δοκίμασε κανείς:
Sisi από Μιχαλακοπούλου
Lily NuruVip
Maria NuruVip

Με ενδιαφέρει αν βλέπονται, αν αξίζει το nuru και άμα προσφέρουν καλαμάκι στο πακέτο…

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.540
Πόντοι
456
φίλε στον χώρο του μασάζ τίποτε δεν είναι δεδομένο , την βερόνικα την έχω πάρει 5 φορές ,τις 2 πρώτες το στάνταρ φραπεδάκι στο τέλος και με άνεση στο χέριασμα ,την τρίτη και τέταρτη φορά σερβιρίστηκε και πίπα από μόνη της χωρίς να το ζητήσω ,άφησα από μόνος μου +20 και τις δύο φορές ,την πέμπτη φορά ξαναγύρισε στο κλασσικό πρόγραμμα.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
φίλε στον χώρο του μασάζ τίποτε δεν είναι δεδομένο , την βερόνικα την έχω πάρει 5 φορές ,τις 2 πρώτες το στάνταρ φραπεδάκι στο τέλος και με άνεση στο χέριασμα ,την τρίτη και τέταρτη φορά σερβιρίστηκε και πίπα από μόνη της χωρίς να το ζητήσω ,άφησα από μόνος μου +20 και τις δύο φορές ,την πέμπτη φορά ξαναγύρισε στο κλασσικό πρόγραμμα.
ρε αυτό ναι εντάξει. εγώ λέω για τύπους που είναι φανερό ότι λένε ψέματα γιατί λένε α με άφησε να τη γαμήσω και μου ρουφηξε τα αρχίδια και δε σταματαγε ενώ όλοι όσοι έχουν πάει ξέρω γω στη συγκεκριμένη δεν έχει προχωρήσει ποτέ. εννοώ κατάλαβες τώρα. αυτό που λες ναι συμφωνώ εγώ λέω για τύπους που είναι φανερό ότι είναι ψέματα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.542
Πόντοι
5.595
Επιστροφη από νουρου βιπ. Σήμερα δεν ήθελα μασάζ και έστησα όλες τις κορασίδες στα τέσσερα και τις γάμησα το κώλο.

Μάλιστα μέτρησα μία παραπάνω. Τελικά από τη φόρα που πήρα γάμησα και τη καθαρίστρια. Τέσπα..

Στη συνέχεια χαλαρό ποτάκι και ρώτησα τα κορίτσια γιατί δεν παίζουν τον τσόκο.. έμαθα ότι πρόκειται για μεγάλο ναυάγιο τσακωμένο με το σαπούνι.

Ζήτησα λίγο επειίκια και μου υποσχέθηκαν ότι αν φέρει ένα καλέμι μαζί του να βγάλουν τη σκουλαμέντρα κάτι θα κάνουν

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Μήπως δοκίμασε κανείς:
Sisi από Μιχαλακοπούλου
Lily NuruVip
Maria NuruVip

Με ενδιαφέρει αν βλέπονται, αν αξίζει το nuru και άμα προσφέρουν καλαμάκι στο πακέτο…
Για Sisi με ενδιαφέρει και μένα.

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Γιατί κάποιος να πει ψέματα εδώ μέσα; Πόσο χαζός παίζει να είναι; Να το παίξει κάποιος γαμιας; Σκοπός είναι να βοηθάει η οποία δημοσίευση γίνεται για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά και να περάσουμε καλά .

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Γιατί κάποιος να πει ψέματα εδώ μέσα; Πόσο χαζός παίζει να είναι; Να το παίξει κάποιος γαμιας; Σκοπός είναι να βοηθάει η οποία δημοσίευση γίνεται για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά και να περάσουμε καλά .
έλα μου ντε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιστροφη από νουρου βιπ. Σήμερα δεν ήθελα μασάζ και έστησα όλες τις κορασίδες στα τέσσερα και τις γάμησα το κώλο.

Μάλιστα μέτρησα μία παραπάνω. Τελικά από τη φόρα που πήρα γάμησα και τη καθαρίστρια. Τέσπα..

Στη συνέχεια χαλαρό ποτάκι και ρώτησα τα κορίτσια γιατί δεν παίζουν τον τσόκο.. έμαθα ότι πρόκειται για μεγάλο ναυάγιο τσακωμένο με το σαπούνι.

Ζήτησα λίγο επειίκια και μου υποσχέθηκαν ότι αν φέρει ένα καλέμι μαζί του να βγάλουν τη σκουλαμέντρα κάτι θα κάνουν
μπράβο μεγάλε. και εις ανώτερα. πάντα τέτοια.

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Ας μην ξεχνάμε πως οι κοπέλες είναι άνθρωποι και έχουν και αυτές ανάγκες.Εαν καβλωσουν , μπορεί να κάνουν και κάτι παραπάνω, από μόνες τους, χωρίς να έχουν ταρίφα. Το θέμα είναι να περνάμε καλά και με ασφάλεια.

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Παιδιά Βερονικα η Βανεσσα λέτε να δοκιμάσω ως πρώτη φορά απο το συγκεκριμένο μαγαζι;

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μολις κάλεσα και λείπουν και οι 2. Μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει κανει με καποια άλλη που να αξιζε;

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Η Μαρία παιδια τι λέει απο ομορφιά σώμα και υπηρεσιες;

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τη Σάρα στο VIP. Μια κοπελίτσα 26 χρόνον
Είναι πραγματικά πολύ γλυκιά, ευγενική και όμορφη, με ωραίο σώμα και απίστευτα οπίσθια.
Δεν κάνει κατι για extra, αλλά προσφέρει ένα τέλειο nuru massage.
Ξεκινάει με ερωτικό μασάζ νε κάτι κόλπα που σε τρελάνει και στο τέλος τελειώνει με χέρι, όπως όλοι ξέρετε.
Μετά συνεχίζει με χαλαρωτικό μασάζ για να κλείσει η ώρα σου σωστά. Και να χαλαρώσεις
Δεν σε βιάζει ποτέ, σου μιλάει γλυκά και σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παρέα της.
Επειδή δουλεύει κυρίως με σταθερούς πελάτες, είναι δύσκολο να βρεις διαθεσιμότητα.
Το ραντεβού θέλει 1-2 μέρες πριν.
Προσωπικά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο VIP.
Όποιος λέει ότι δεν είναι όμορφη, μάλλον δεν την έχει ζήσει.
Αλλά είναι και γούστα νομίζω
Έχω κάνει με πολλές κοπέλες εκεί,
Μαρία που με το ζόρι μου έκανε μασάζ ούτε καν δεν ήταν hot.
με την ελεκτρα τίποτα φιλαράκια
τσάμπα τα λεφτά
Naomi μου ζήτησε 50 ευρώ παραπάνω μόνο για να είναι χωρίς βρακάκι σιγά ρε δεν θα παω ποτέ πάλι.
έχω κάνει με αρκετές κοπέλες εκεί αλλά δεν...
Παιδιά, πιστέψτε με, η Σάρα αξίζει πολύ περισσότερο από 100€.
Δεν κάνει κάτι παραπάνω για λεφτά – απλώς κάνει αυτό που νιώθει και αν έχεις χημεία μαζί της περνάς αξέχαστες στιγμές.
Χαίρομαι που μπόρεσα να μοιραστώ την εμπειρία μου εδώ.
Είναι αυτή με το όνομα Sarah?

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Η Μαρία παιδια τι λέει απο ομορφιά σώμα και υπηρεσιες;
Ομορφιά σώμα καλή, υπηρεσίες τίποτα.Για την Σάρα λένε από το vip, αλλά δεν έχω πάει εγώ.Δοκιμασε φίλε.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
41
Like
4.911
Πόντοι
2.846
Βανέσα πολύ οκ νουρου μασάζ
Τίμιο θα έλεγα