Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 719K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Narrator

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Κριτικές
5
Like
273
Πόντοι
280
Ιζαμπέλα, Ναταλία, Αλιανα.
η Αλιανα δεν είναι τόσο όμορφη αλλά καλή είναι εντάξει
Είχα διαβάσει για Ιζαμπέλα και έγινε επίσκεψη.Πρωτη φορά στο χώρο αυτό δεν είχα πάει ξανά
Γενικά οκ σαν μαγαζί διακριτικό και ωραια δωμάτια.
Ιζαμπέλα δεν είναι κάτι το wow εμφανισιακά.Απλα αδύνατο σώμα και ένα οκ άνετο μασάζ nuru με την γνωστή κατάληξη.
Για μια φορά οκ δεν θα έκανα πάλι.

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.023
Πόντοι
201
Βλέπω νέες παρουσίες στο vip ,με Λιλύ και Αφροδίτη (μοιαζει κωλαρα), εχει κανεις εμπειρια;

Capitano11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους παραθετω την εμπειρια μου με Ριτα στο VIP. Ειναι πιτσιρικα με ωραιο σωμα γενικα ωραια εμφανιση ειχα χαρει αρκετα...στα του αγωνα τωρα ...ηταν οτι χειροτερο εχω πετυχει με οσες εχω κανει. Η κοπελα εδειχνε οτι βαριοταν που ηταν εκει με το ζορι λιγο να χαιδευει και στο τελος ενα τελειωμα με το ζορι χωρις πολλα πολλα και βαριεστημένο. Ειναι κριμα να κανουν τετοια πραγματα με τα λεφτα μας εχω κανει αρκετες φορες νουρου αλλες καλα αλλες οχι τοσο αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναπετυχει. Η τυπισσα καλυτερα να μου ελεγε βαριεμαι σηκω φυγε λιγοτερο θα ξενερωνα. Ντροπη και κριμα για το μαγαζι γιατι ειχε ξεκινησει πολυ καλα. Επισης με το ζορι να ηταν κανα μισαωρο η ωρα που εκανε....τεσπα παιδια ΜΑΚΡΙΑ απο αυτο το αρπακτικο

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.542
Πόντοι
5.595
Καλησπερα σε ολους παραθετω την εμπειρια μου με Ριτα στο VIP. Ειναι πιτσιρικα με ωραιο σωμα γενικα ωραια εμφανιση ειχα χαρει αρκετα...στα του αγωνα τωρα ...ηταν οτι χειροτερο εχω πετυχει με οσες εχω κανει. Η κοπελα εδειχνε οτι βαριοταν που ηταν εκει με το ζορι λιγο να χαιδευει και στο τελος ενα τελειωμα με το ζορι χωρις πολλα πολλα και βαριεστημένο. Ειναι κριμα να κανουν τετοια πραγματα με τα λεφτα μας εχω κανει αρκετες φορες νουρου αλλες καλα αλλες οχι τοσο αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναπετυχει. Η τυπισσα καλυτερα να μου ελεγε βαριεμαι σηκω φυγε λιγοτερο θα ξενερωνα. Ντροπη και κριμα για το μαγαζι γιατι ειχε ξεκινησει πολυ καλα. Επισης με το ζορι να ηταν κανα μισαωρο η ωρα που εκανε....τεσπα παιδια ΜΑΚΡΙΑ απο αυτο το αρπακτικο

Πολύ χρήσιμη ενημέρωση. Και να φανταστείς ότι δύσκολα τη πετύχαινες για ραντεβού. Λογικά θα έχουν φάει και άλλοι φόλα ή την πέτυχες σε κακή μέρα. Φυσικά ότι και να ισχύει δικό της το φταίξιμο..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.542
Πόντοι
5.595
Και κάτι άσχετο για τις παλιές κορασίδες του μαγαζιού.. αν και έχω πετύχει στο σαλόνι τη Λίντα και δεν ήταν καθόλου του γούστου μου, νομίζω δεν έχει γραφτεί καμία κριτική ή κάνω λάθος :think:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.303
Πόντοι
1.796
Και κάτι άσχετο για τις παλιές κορασίδες του μαγαζιού.. αν και έχω πετύχει στο σαλόνι τη Λίντα και δεν ήταν καθόλου του γούστου μου, νομίζω δεν έχει γραφτεί καμία κριτική ή κάνω λάθος :think:
Έχω γράψει εγώ, απ τις χειρότερες που χω πάρει, σε όλους τους τομείς.

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
571
Πόντοι
81
Φτάνει ρε παιδιά να δικαιολογείται το κάθε πουτανάκι περί κακής μέρας και δεν ξέρω γω ότι άλλη μαλακία δικαιολογία φανταστείτε! Έτσι είναι ο τρόπος τους με όλους και δεν πρόκειται για καμιά κακή μέρα! Όποιος είναι άρρωστος και έχει κακή μέρα δηλαδή και δεν πάει στη δουλειά του θα πάρει μεροκάματο ένα αρχίδι θα πάρει! Αυτή όμως θα τσιμπάει τα εκατοστάρικα δε λέει είμαι σε κακή μέρα πάρτα τα 100 € πίσω και φύγε και έλα αύριο!

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
157
Πόντοι
0
Καλησπέρα guys
Έχει κανείς εμπειρία με καμιά από τις ασσιατισες στο Λέλας για νουρου; Πήγα στοχευμένα για τη νατι χτες κ σήμερα αλλά ήταν συνέχεια κλεισμένη . Οι υπόλοιπες μου φάνηκαν πολύ μέτριες σε εμφάνιση

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.542
Πόντοι
5.595
Φτάνει ρε παιδιά να δικαιολογείται το κάθε πουτανάκι περί κακής μέρας και δεν ξέρω γω ότι άλλη μαλακία δικαιολογία φανταστείτε! Έτσι είναι ο τρόπος τους με όλους και δεν πρόκειται για καμιά κακή μέρα! Όποιος είναι άρρωστος και έχει κακή μέρα δηλαδή και δεν πάει στη δουλειά του θα πάρει μεροκάματο ένα αρχίδι θα πάρει! Αυτή όμως θα τσιμπάει τα εκατοστάρικα δε λέει είμαι σε κακή μέρα πάρτα τα 100 € πίσω και φύγε και έλα αύριο!

Ρε μαν το ίδιο είπα στο πιο χαλαρό. Ότι δεν έχει σημασία αν είναι φόλα ή δεν είχε όρεξη να δουλέψει. Εννοείται ότι εγώ προσωπικά αν βαριέμαι δεν θα κερδίσω ούτε σεντ

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
12
Like
710
Πόντοι
310
Ρε παιδιά η Sara στο vip φουλάρει ; Και αν ναι με πόσα ; Αν δεν θέλετε να γράψετε εδώ δέχομαι και inbox

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Sara στο vip φουλάρει ; Και αν ναι με πόσα ; Αν δεν θέλετε να γράψετε εδώ δέχομαι και inbox
όταν λες φουλαρει τι εννοείς;
και επίσης ρε παιδιά γραφτε εδώ ή τουλάχιστον πείτε και σε μένα. θέλω να μάθω. ευχαριστώ

Agele

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τη Σάρα στο VIP. Μια κοπελίτσα 26 χρόνον
Είναι πραγματικά πολύ γλυκιά, ευγενική και όμορφη, με ωραίο σώμα και απίστευτα οπίσθια.
Δεν κάνει κατι για extra, αλλά προσφέρει ένα τέλειο nuru massage.
Ξεκινάει με ερωτικό μασάζ νε κάτι κόλπα που σε τρελάνει και στο τέλος τελειώνει με χέρι, όπως όλοι ξέρετε.
Μετά συνεχίζει με χαλαρωτικό μασάζ για να κλείσει η ώρα σου σωστά. Και να χαλαρώσεις
Δεν σε βιάζει ποτέ, σου μιλάει γλυκά και σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παρέα της.
Επειδή δουλεύει κυρίως με σταθερούς πελάτες, είναι δύσκολο να βρεις διαθεσιμότητα.
Το ραντεβού θέλει 1-2 μέρες πριν.
Προσωπικά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο VIP.
Όποιος λέει ότι δεν είναι όμορφη, μάλλον δεν την έχει ζήσει.
Αλλά είναι και γούστα νομίζω
Έχω κάνει με πολλές κοπέλες εκεί,
Μαρία που με το ζόρι μου έκανε μασάζ ούτε καν δεν ήταν hot.
με την ελεκτρα τίποτα φιλαράκια
τσάμπα τα λεφτά
Naomi μου ζήτησε 50 ευρώ παραπάνω μόνο για να είναι χωρίς βρακάκι σιγά ρε δεν θα παω ποτέ πάλι.
έχω κάνει με αρκετές κοπέλες εκεί αλλά δεν...
Παιδιά, πιστέψτε με, η Σάρα αξίζει πολύ περισσότερο από 100€.
Δεν κάνει κάτι παραπάνω για λεφτά – απλώς κάνει αυτό που νιώθει και αν έχεις χημεία μαζί της περνάς αξέχαστες στιγμές.
Χαίρομαι που μπόρεσα να μοιραστώ την εμπειρία μου εδώ.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τη Σάρα στο VIP. Μια κοπελίτσα 26 χρόνον
Είναι πραγματικά πολύ γλυκιά, ευγενική και όμορφη, με ωραίο σώμα και απίστευτα οπίσθια.
Δεν κάνει κατι για extra, αλλά προσφέρει ένα τέλειο nuru massage.
Ξεκινάει με ερωτικό μασάζ νε κάτι κόλπα που σε τρελάνει και στο τέλος τελειώνει με χέρι, όπως όλοι ξέρετε.
Μετά συνεχίζει με χαλαρωτικό μασάζ για να κλείσει η ώρα σου σωστά. Και να χαλαρώσεις
Δεν σε βιάζει ποτέ, σου μιλάει γλυκά και σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παρέα της.
Επειδή δουλεύει κυρίως με σταθερούς πελάτες, είναι δύσκολο να βρεις διαθεσιμότητα.
Το ραντεβού θέλει 1-2 μέρες πριν.
Προσωπικά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο VIP.
Όποιος λέει ότι δεν είναι όμορφη, μάλλον δεν την έχει ζήσει.
Αλλά είναι και γούστα νομίζω
Έχω κάνει με πολλές κοπέλες εκεί,
Μαρία που με το ζόρι μου έκανε μασάζ ούτε καν δεν ήταν hot.
με την ελεκτρα τίποτα φιλαράκια
τσάμπα τα λεφτά
Naomi μου ζήτησε 50 ευρώ παραπάνω μόνο για να είναι χωρίς βρακάκι σιγά ρε δεν θα παω ποτέ πάλι.
έχω κάνει με αρκετές κοπέλες εκεί αλλά δεν...
Παιδιά, πιστέψτε με, η Σάρα αξίζει πολύ περισσότερο από 100€.
Δεν κάνει κάτι παραπάνω για λεφτά – απλώς κάνει αυτό που νιώθει και αν έχεις χημεία μαζί της περνάς αξέχαστες στιγμές.
Χαίρομαι που μπόρεσα να μοιραστώ την εμπειρία μου εδώ.
Ώπα ρε μεγάλε ηρέμησε χαχαχαχχαχαχα

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Μια καινούργια κοπέλα βλέπω στο site του nurumassage.gr.
Sisi το όνομα, ξέρει κανείς αν αξίζει; Δοκίμασε;

georgepnc1

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
τι να πω ρε φίλε! να έπεσες στη λάθος μέρα;
εμένα μου είχε κάνει πίπα καλή καλά όχι όπως στις τσόντες και της είπα κιόλας να το κρατήσει λίγο παραπάνω για να φτάσω στο τέλος και μετά με τελείωσε με το χέρι της. βέβαια μια φορά εχω κάνει μαζί της γιατί έγω πάω και στο άλλο στη Μιχαλακοπούλου που είναι της ίδιας άποψης. δεν λέω ότι η κοπέλα ήταν από τις καλύτερες σε αυτό αλλά ήταν εντάξει μέτρια προς καλή και ήρθε το τέλος οπότε έμεινα ικανοποιημένος.
Σύντροφοι για daisy από Nuru vip έχουμε κάποια εικόνα; Η οποιαδήποτε άλλη που να ξέρουμε ότι έχει βυζαρα! Και αν παίζει καλαμάκι πέρα από φραπέ καλοδεχούμενο (ξέρω ότι παίζεται με τη χημεία που έχεις με τη κοπέλα αυτό)

georgepnc1

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Σύντροφοι για daisy από Nuru vip έχουμε εικόνα; Κάποιος να δώσει τα φώτα του;
Ψάχνω γενικά κάποια κοπέλα με βυζάρες και να έχει διάθεση αν υπάρξει η χημεία να παιχτεί και καλαμάκι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom