Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
κοιτα για μια φορα καλη ειναι...αν δεν σε τρελανε μην την ξαναπαρεις.δεν ειναι τοσο του γουστου σου...ειναι για ιδιαιτερα γουστα...και απο τα δικα μου γουστα ειναι καπως μακρια αλλα κανω κασκαντεριλικια μερικες φορες χαχα
Τα κασκαντεριλικια αδερφέ μου έχουν φάει πολύ χρήμα αλλα ψάχνω τα διαμαντάκια . Επίσης αν κάτσει χημεία στη φάση του νουρου είναι απίστευτα απολαυστικό.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.438
Πόντοι
5.595
Εμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια

Ισχύει τύπε είναι με τις μέρες της. Την πρώτη φορά που την πήρα έκανε αεροπλανικά, τη δεύτερη με πήρε ο ύπνος...

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Ισχύει τύπε είναι με τις μέρες της. Την πρώτη φορά που την πήρα έκανε αεροπλανικά, τη δεύτερη με πήρε ο ύπνος...
Εμένα μου έκανε πολύ βασικό μασάζ με καλαμάκι αλλά δεν τρελάθηκα. Όλες με τις μέρες τους είναι. Πάντως αν βάλουν και στο άλλο μαγαζί έξτρα υπηρεσίες θα υπάρχει πολύς ανταγωνισμός.

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Η bianca που ήταν στο vip ξέρει κανείς αν κάνει πουθενά;

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
94
Πόντοι
0
Εμένα μου έκανε πολύ βασικό μασάζ με καλαμάκι αλλά δεν τρελάθηκα. Όλες με τις μέρες τους είναι. Πάντως αν βάλουν και στο άλλο μαγαζί έξτρα υπηρεσίες θα υπάρχει πολύς ανταγωνισμός.
Μέχρι που φτάνουν τα έξτρα φίλος?? Και τι δίνεις παραπάνω?

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εχει κάνει κανείς το τζακουζι στο Vip? Παίζει τίποτα έξτρα με την κοπέλα η απλά κάθεστε παρέα και πίνετε το κρασάκι σας? Αξίζει?

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Μέχρι που φτάνουν τα έξτρα φίλος?? Και τι δίνεις παραπάνω?
Τα έξτρα από ότι έχω καταλάβει είναι ανάλογα τη διάθεση της κοπέλας και το αν της αρέσεις η όχι. Είναι στην ευχέρεια τους πόσο θα το προχωρήσουν. Γενικά εξτρά δεν έχω δώσει πάρα μόνο σαν τιπ μια δυο φορές αν μου το ζητούσε κοπέλα θα ξενέρωνα άσχημα.
Καλησπέρα παιδιά, εχει κάνει κανείς το τζακουζι στο Vip? Παίζει τίποτα έξτρα με την κοπέλα η απλά κάθεστε παρέα και πίνετε το κρασάκι σας? Αξίζει?

Θα παίζει στάνταρ δεύτερος γύρος φαντάζομαι, απλά ανάμεσα σε αυτό και στο να πάρω δύο γκομενακια θα επέλεγα το δεύτερο. Παντως αν το κάνεις προτείνω είτε Σάρα είτε Αλιάνα γιατί είναι πολύ ευχάριστες

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
έχω πάρει εγώ. μου είπε η κοπέλα ότι μπορώ να τελειώσω και δεύτερη φορά. κάτσαμε λίγο εκεί αγκαλιά ήπιαμε το κρασάκι μας και μετά φιλιά και φραπεδακι και όντως τελείωσα και δεύτερη φορά. καλα ηταν

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
9
Like
1.349
Πόντοι
366
έχω πάρει εγώ. μου είπε η κοπέλα ότι μπορώ να τελειώσω και δεύτερη φορά. κάτσαμε λίγο εκεί αγκαλιά ήπιαμε το κρασάκι μας και μετά φιλιά και φραπεδακι και όντως τελείωσα και δεύτερη φορά. καλα ηταν

Έτσι όπως το λες πολύ χαλαρή φάση

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Έτσι όπως το λες πολύ χαλαρή φάση
εντάξει εμένα μου άρεσε. έτσι νιώθεις άρχοντας στο τζακουζι και είναι μισή ώρα αλλά ένιωσα ότι πέρασε γρήγορα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλιανα φίλε. πολύ καλή και στο μασάζ και πολύ γλυκιά.

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 23 Ιουνίου είχες ξανακάνει με την Έμμυ... Ρε μας δουλεύετε; Δεν φτάνει που φτιάχνετε λογαριασμους για προμόσιον, ξεχνάτε και τι γράφετε;
Ρε φίλε και που κολλάς αν εχω κανει 2 φορές με την ίδια κοπέλα στους 2 μηνες ...... εγώ οτι βιωνω το γράφω αν δεν σου αρέσει μη πας ..... ρε κοίτα κάτι τσολιαδες

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
963
Πόντοι
81
Ρε φίλε και που κολλάς αν εχω κανει 2 φορές με την ίδια κοπέλα στους 2 μηνες ...... εγώ οτι βιωνω το γράφω αν δεν σου αρέσει μη πας ..... ρε κοίτα κάτι τσολιαδες
Ρε αντε παγενε απο εδω, προμοτορα της κακιας ωρας. Με 19 μηνυματα ολα για το νουρου vip μασαζ και μας γραφεις θα γραψω κριτικη την 2η φορα που θα παω με την Εμμυ και 2 μηνες πριν μας εχεις γραψει μουφα πως ειχες ξαναπαει μαζι της. Αποφασισε ή μια ή 2 φορες εχεις παει τελικα; Γραψτε ρε αντρικια αν ειστε του μαγαζιου 5 κουβεντεσ τι παιζει, προγραμματα κτλ και αφηστε τις δηθεν κριτικες... να ενημερωθουμε κανονικα... εσυ γραφεις οτι να ναι, στο σαιτ ανεβαζουν φωτος απο το printerest και περιμενετε εμπιστοσυνη

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Παιδιά θεωρώ ότι η Βανέσσα είναι μακράν η πιο όμορφη και από τα δυο μαγαζιά. Σε όλα, πρόσωπο, σώμα, overall.
συμφωνώ. δεν έχω κάνει μαζί της αλλά τη πέτυχα μια φορά που μου άνοιξε τη πόρτα. σκέφτηκα να της πω να κάναμε μαζί αλλά λέω άστο ρε μαλάκα αφού έχεις κλείσει με άλλη κοπέλα χαχαχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom