omegistosalex
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Μαρία θέλω να δοκιμάσω , ξέρω ότι κάνει δυνατό μασάζ αλλά κάνε αυστηρά φραπεδάκι χωρίς άλλα..καλημερα για Μαρια και Bella γνωριζουμε κατι ????
Μαρία θέλω να δοκιμάσω , ξέρω ότι κάνει δυνατό μασάζ αλλά κάνε αυστηρά φραπεδάκι χωρίς άλλα..καλημερα για Μαρια και Bella γνωριζουμε κατι ????
Πολύ όμορφη παρουσία, όντως η πιο όμορφη και στα δύο μαγαζιά. Ωραίο μασάζ αλλά τα νορμαλ . Πιασίματα αφήνει πάντως. Και έχει δυνατή τεχνική στο φραπέ.Μετά σημερινή συνάντηση με τη Βανέσσα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον συναγωνιστή τόσο στη περιγραφή όσο και στις υπηρεσίες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς!!
Είχα κάνει nuru jacuzzi με emmy . Η κοπέλα σουπερ στο nuru και μετα το jacuzzi ειναι πολύ χαλαρωτική εμπειρια . Ζεστό νερό με την κοπέλα αγκαλιά και κρασάκι..... νταξ άρχοντας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 23 Ιουνίου είχες ξανακάνει με την Έμμυ... Ρε μας δουλεύετε; Δεν φτάνει που φτιάχνετε λογαριασμους για προμόσιον, ξεχνάτε και τι γράφετε;Πέρασμα από vip με εμμυ . Μικρή σε ηλικία μέχρι 21 το πολύ. Πολύ καλό μασάζ και σουπερ στο φραπέ. Βάζει και τις βυζαρες στο παιχνίδι και εκεί τελειώνουν ολα. Μπορεί και να παίζει και καλαμάκι θα σας πω μετα την δεύτερη συνάντηση!
Nuruvip φιλε μουΓια Που Μιλας φιλε μου !! ??? Δωσε Μαγαζι ! - Τοποθεσια !?... Ευχαριστω !
Και στο 100αρικο έχει δύο φορές εκτόνωση?Πάντα δίνω το νορμαλ παράβολο δλδ 100€
Τόση εξυπνάδα έχουνε....ή μας παίρνανε εντελώς για μπετοβλακεςΣύμφωνα με τα λεγόμενα σου 23 Ιουνίου είχες ξανακάνει με την Έμμυ... Ρε μας δουλεύετε; Δεν φτάνει που φτιάχνετε λογαριασμους για προμόσιον, ξεχνάτε και τι γράφετε;
Και στο 100αρικο έχει δύο φορές εκτόνωση?
Στα ίδια χρήματα;επισκεψη ξανα στο nuru vip με εμμυ πρωτη φορα.σοκολατενιο χρωμα βαρεων βαρων με βυζαρες και μικρη σε ηλικια.επικινδυνη στο γλιστριμα λογω βαρους αλλα καλη στο μασαζ.ευγενικο κοριτσι και γλυκια στο προσωπο αν και δεν πολυγουσταρω τις σοκολατενιες.απλα εκανα μαλακια και πηγα αχυστος 10 μερες...το μοιραιο ηρθε σχετικα γρηγορα με ωραιο φραπεδακι ασπαζομενος τις βυζαρες της.μου προτεινε και δευτερη αν ηθελα αλλα προτιμησα ωραιο μασαζακι...σχετικα καλη εμπειρια για 1 φορα
ναι δεν ζητησε λεφτα.και αλιανα εχω κανει 2 χωρις εξτρα.τοτε με ειχε φτιαξει καλα...Στα ίδια χρήματα;
Εμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγιαεπισκεψη ξανα στο nuru vip με εμμυ πρωτη φορα.σοκολατενιο χρωμα βαρεων βαρων με βυζαρες και μικρη σε ηλικια.επικινδυνη στο γλιστριμα λογω βαρους αλλα καλη στο μασαζ.ευγενικο κοριτσι και γλυκια στο προσωπο αν και δεν πολυγουσταρω τις σοκολατενιες.απλα εκανα μαλακια και πηγα αχυστος 10 μερες...το μοιραιο ηρθε σχετικα γρηγορα με ωραιο φραπεδακι ασπαζομενος τις βυζαρες της.μου προτεινε και δευτερη αν ηθελα αλλα προτιμησα ωραιο μασαζακι...σχετικα καλη εμπειρια για 1 φορα
πολύ ωραία εμένα με τρελανεΕμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια
Θα ξαναδοκιμάσωπολύ ωραία εμένα με τρελανε
κοιτα για μια φορα καλη ειναι...αν δεν σε τρελανε μην την ξαναπαρεις.δεν ειναι τοσο του γουστου σου...ειναι για ιδιαιτερα γουστα...και απο τα δικα μου γουστα ειναι καπως μακρια αλλα κανω κασκαντεριλικια μερικες φορες χαχαΕμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια
Εμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια
καλά έχουμε διαφορετικά γούστα σίγουρα. εσένα μπορεί να μη σου άρεσε εμένα μου άρεσε. δεν χρειάζεται να ξαναδοκιμάσεις. απλά λέω τη δικιά μου εμπειρία.Θα ξαναδοκιμάσω