Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Μετά σημερινή συνάντηση με τη Βανέσσα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον συναγωνιστή τόσο στη περιγραφή όσο και στις υπηρεσίες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς!!
Πολύ όμορφη παρουσία, όντως η πιο όμορφη και στα δύο μαγαζιά. Ωραίο μασάζ αλλά τα νορμαλ . Πιασίματα αφήνει πάντως. Και έχει δυνατή τεχνική στο φραπέ.

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Πέρασμα από vip με εμμυ . Μικρή σε ηλικία μέχρι 21 το πολύ. Πολύ καλό μασάζ και σουπερ στο φραπέ. Βάζει και τις βυζαρες στο παιχνίδι και εκεί τελειώνουν ολα. Μπορεί και να παίζει και καλαμάκι θα σας πω μετα την δεύτερη συνάντηση!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
963
Πόντοι
81
Είχα κάνει nuru jacuzzi με emmy . Η κοπέλα σουπερ στο nuru και μετα το jacuzzi ειναι πολύ χαλαρωτική εμπειρια . Ζεστό νερό με την κοπέλα αγκαλιά και κρασάκι..... νταξ άρχοντας.
Πέρασμα από vip με εμμυ . Μικρή σε ηλικία μέχρι 21 το πολύ. Πολύ καλό μασάζ και σουπερ στο φραπέ. Βάζει και τις βυζαρες στο παιχνίδι και εκεί τελειώνουν ολα. Μπορεί και να παίζει και καλαμάκι θα σας πω μετα την δεύτερη συνάντηση!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 23 Ιουνίου είχες ξανακάνει με την Έμμυ... Ρε μας δουλεύετε; Δεν φτάνει που φτιάχνετε λογαριασμους για προμόσιον, ξεχνάτε και τι γράφετε;

KaraiKavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Για να μην μας εχουν για λακαμαδες
Με μια γρηγορη αναζητηση στο google lens η φωτο της Electra’s και της Lily’s ειναι ΚΑΡΑfake
Μιλαω για τις τελευταιες προσθηκες του VIP
Μην περιμενετε να Αντικρίσετε αυτο..
Τουλαχιστον εκανα κασκαντεριλικι στην electra
Έχω γράψει παραπάνω κριτική

Δεν ξερω γιατι απο κει που «φυσαγε» το μαγαζι αρχιζει αυτες τις Μ@λ@κιες και χανει την εμπιστοσυνη μας!

Παρακατω τα αποδεικτικα για να μην παραπλανηθει κανεις..δυσκολοι καιροι για κασκαντεριλικια..προσοχη που δινουμε το παραβολο μας..

Συνημμένα

• IMG_8627.jpeg
    IMG_8627.jpeg
    241,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG_8626.jpeg
    IMG_8626.jpeg
    240,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG_8629.jpeg
    IMG_8629.jpeg
    328,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • IMG_8630.jpeg
    IMG_8630.jpeg
    978,9 KB · Εμφανίσεις: 36

KaraiKavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Για Που Μιλας φιλε μου !! ??? Δωσε Μαγαζι ! - Τοποθεσια !?... Ευχαριστω !
Nuruvip φιλε μου

Σε νημα για nuru εισαι
Με μια γρηγορη αναγνωση στις προηγουμενες σελιδες θα σου ληθουν ολες οι αποριες!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.790
Πόντοι
456
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 23 Ιουνίου είχες ξανακάνει με την Έμμυ... Ρε μας δουλεύετε; Δεν φτάνει που φτιάχνετε λογαριασμους για προμόσιον, ξεχνάτε και τι γράφετε;
Τόση εξυπνάδα έχουνε....ή μας παίρνανε εντελώς για μπετοβλακες

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Και στο 100αρικο έχει δύο φορές εκτόνωση?

Είχα καλή χημεία με την κοπέλα, πιστεύω πέραν του ενός φραπέ είναι στην ευχέρεια της κοπέλα το ως που θα προχωρήσει και πως θα προχωρήσει. Εχω γενικά πάντως πολύ καλές εμπειρίας στο Nuru vip.

Sarah επίσης τρομερή την έχω πάρει μερικές φορές καθώς και aliana που δεν έχει το τοπ σώμα αλλά είναι τρομερό τυπάκι.

H Bianca ήταν πολύ δυνατή αλλά έφυγε.

H daisy έχει μεγάλα βυζια και ωραίο ισπανικό αλλά πολύ βαρύ κορμι είναι κουρσουμι.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
επισκεψη ξανα στο nuru vip με εμμυ πρωτη φορα.σοκολατενιο χρωμα βαρεων βαρων με βυζαρες και μικρη σε ηλικια.επικινδυνη στο γλιστριμα λογω βαρους αλλα καλη στο μασαζ.ευγενικο κοριτσι και γλυκια στο προσωπο αν και δεν πολυγουσταρω τις σοκολατενιες.απλα εκανα μαλακια και πηγα αχυστος 10 μερες...το μοιραιο ηρθε σχετικα γρηγορα με ωραιο φραπεδακι ασπαζομενος τις βυζαρες της.μου προτεινε και δευτερη αν ηθελα αλλα προτιμησα ωραιο μασαζακι...σχετικα καλη εμπειρια για 1 φορα

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.240
Πόντοι
481
επισκεψη ξανα στο nuru vip με εμμυ πρωτη φορα.σοκολατενιο χρωμα βαρεων βαρων με βυζαρες και μικρη σε ηλικια.επικινδυνη στο γλιστριμα λογω βαρους αλλα καλη στο μασαζ.ευγενικο κοριτσι και γλυκια στο προσωπο αν και δεν πολυγουσταρω τις σοκολατενιες.απλα εκανα μαλακια και πηγα αχυστος 10 μερες...το μοιραιο ηρθε σχετικα γρηγορα με ωραιο φραπεδακι ασπαζομενος τις βυζαρες της.μου προτεινε και δευτερη αν ηθελα αλλα προτιμησα ωραιο μασαζακι...σχετικα καλη εμπειρια για 1 φορα
Στα ίδια χρήματα;

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Εμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Εμενα δεν με τρέλανε οταν την πήρα αλλά ίσως ήταν η μέρα γιατί γενικά λένε καλά λόγια
κοιτα για μια φορα καλη ειναι...αν δεν σε τρελανε μην την ξαναπαρεις.δεν ειναι τοσο του γουστου σου...ειναι για ιδιαιτερα γουστα...και απο τα δικα μου γουστα ειναι καπως μακρια αλλα κανω κασκαντεριλικια μερικες φορες χαχα

• Like
Αντιδράσεις: Josex
Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
καλά έχουμε διαφορετικά γούστα σίγουρα. εσένα μπορεί να μη σου άρεσε εμένα μου άρεσε. δεν χρειάζεται να ξαναδοκιμάσεις. απλά λέω τη δικιά μου εμπειρία.

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,καλώς σας βρήκα , έγω δύο φορές είχα την εμπειρία του nuru και τις δύο με την ίδια κοπέλα (Μυρτώ). Δούλευε στο nuru massage . Τώρα από ότι βλέπω στο site πρέπει να σταματησε. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος.

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Γενικά το Nuru Athens έχει πιο ωραίες κοπέλες από το vip απλά εκεί έχει αυστηρά φραπέ. Το vip χρειάζεται κάνα δυο δυνατές μεταγραφές. Και στα δύο έχω πάει πολλές φορές και πέρασα πολύ καλά. Από το Athens δοκίμασα τη Rosie επίσης που είναι όμορφη Μαυρούλα που ελίσσεται ωραία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom