Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
850
Πόντοι
361
Ωραιος ο κομαντο...
Περιμενουμε ανταποκριση απο το 'μετωπο'...!!!:rockon:
προσοχη μη γινουμε ξανα γραφικοι κ παρουμε την ιδια...περιμενε κυριακη κριτικη κ δρασε αναλογως...οβερ...μη γινουμε ΘΒκ ΜΑΠ:cheesy::cheesy:

xenofongt

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Κριτικές
30
Like
1.707
Πόντοι
2.390
προσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...
Έχει εκεί κάποια καλή;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
850
Πόντοι
361
Έχει εκεί κάποια καλή;
δεν ξερω ποιες ειναι εκει...απο το τηλεφωνο ζητας ποια θες κ σου λεει που να πας.ειναι μια η επιχειρηση με 2 υποκαταστηματα...πως το ειπα ετσι ο θεος :cheesy::cheesy::rockon::rockon:

xenofongt

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Κριτικές
30
Like
1.707
Πόντοι
2.390
δεν ξερω ποιες ειναι εκει...απο το τηλεφωνο ζητας ποια θες κ σου λεει που να πας.ειναι μια η επιχειρηση με 2 υποκαταστηματα...πως το ειπα ετσι ο θεος :cheesy::cheesy::rockon::rockon:
Nuru mall το βλέπω σε λίγο σαν φάση

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.080
Πόντοι
5.595
προσοχη μη γινουμε ξανα γραφικοι κ παρουμε την ιδια...περιμενε κυριακη κριτικη κ δρασε αναλογως...οβερ...μη γινουμε ΘΒκ ΜΑΠ:cheesy::cheesy:
Εγω διακοπαρω πλεον.... Απο Σεπτεμβρη που επιστρεφω.. ξεκινανανε παλι οι ΄΄''δυσκολες αποστολες''...! over and out!!:grin:

KaraiKavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Έπειτα από δύο χρόνια κατασκοπείας είπα να ξεκινήσω να γράφω και εγώ για να βοηθήσω τους Συνκαβλους

Λάτρης του nuru Θεωρώ πως είμαι πολύ αντικειμενικός έχοντας κάνει σε πολλες χωρες της ανατολης original nuru

Στο θεμα μας

Θα γραψω για την τελευταια μου επισκεψη στο vip κανοντας το κασκαντεριλικη μου καθως η φωτο της με αρρωστησε και κατι μου λέγε πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!

ELECTRA
Και βγήκα αληθινός
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μα την φωτο
Στο διά ταύτα η κοπέλα είναι ελβενιδα
33-34 ετων μασαζ πολυ κατω του μετριου

Σε όλη τη διάρκεια δεν ακούμπησε καν βλικα..40λεπτα ψευτοχαιδεματα στην πλατη και wanna be καβλοκουβεντα..

Στα του φραπε μετριος προς καλο χτυπημενος με ρουφιγμα μπαλες και ενω πηγα να την κερασω καλαμακι μου λεει αν τον βαλω στομα θα σ ζητησω λεφτα(ξενερα επιτοπου) το καταλαβαινει κ ακουμπαει γλωσσα για να συνελθω.. τελειωνω και φευγω σφαιρατος

ΑΡΙΣΤΑ εχω περασει με bianca

Εχω δοκιμασει επισης ναταλια ΑΚΡΑΙΟ μασαζ η μεγαλογυναικα μας το χει και το παραεχει στο μασαζ κ στον φραπε
(Αυστηρα φραπε)

victoria που επισης κατα την αποψη μου ηταν οτι πιο ανεραστο εχω δοκιμασει ποτε μου
Αυστηρα φραπε

Σαρα που η τυπισσα ειναι οτι καλυτερο σε διαθεση και οσο σε γουσταρει τα δινει ολα ( Όνων νοείτω)

Και lexi που περασα μετρια προς καλα

Ελπιζω να ανεβει το λεβελ καθως φευγουν δυνατα χαρτια απ το μαγαζι χωρις αντικατασταση με αντιστοιχα

Περιμενω feedback απο ριτα οποιος δοκιμασει

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους
Έπειτα από δύο χρόνια κατασκοπείας είπα να ξεκινήσω να γράφω και εγώ για να βοηθήσω τους Συνκαβλους

Λάτρης του nuru Θεωρώ πως είμαι πολύ αντικειμενικός έχοντας κάνει σε πολλες χωρες της ανατολης original nuru

Στο θεμα μας

Θα γραψω για την τελευταια μου επισκεψη στο vip κανοντας το κασκαντεριλικη μου καθως η φωτο της με αρρωστησε και κατι μου λέγε πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!

ELECTRA
Και βγήκα αληθινός
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μα την φωτο

Σε όλη τη διάρκεια δεν ακούμπησε καν βλικα..40λεπτα ψευτοχαιδεματα στην πλατη και wanna be καβλοκουβεντα..

Στα του φραπε μετριος προς καλο χτυπημενος με ρουφιγμα μπαλες και ενω πηγα να την κερασω καλαμακι μου λεει αν τον βαλω στομα θα σ ζητησω λεφτα(ξενερα επιτοπου) το καταλαβαινει κ ακουμπαει γλωσσα για να συνελθω.. τελειωνω και φευγω σφαιρατος

Εχω δοκιμασει επισης ναταλια ΑΚΡΑΙΟ μασαζ η μεγαλογυναικα μας το χει και το παραεχει στο μασαζ κ στον φραπε
(Αυστηρα φραπε)

victoria που επισης κατα την αποψη μου ηταν οτι πιο ανεραστο εχω δοκιμασει ποτε μου
Αυστηρα φραπε

Σαρα που η τυπισσα ειναι οτι καλυτερο σε διαθεση και οσο σε γουσταρει τα δινει ολα ( Όνων νοείτω)

Ελπιζω να ανεβει το λεβελ καθως φευγουν δυνατα χαρτια απ το μαγαζι χωρις αντικατασταση με αντιστοιχα

:hi::hi::hi:

naaasss-1

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Κανείς γνώμη για Ναομι απο VIP και βανεσσα απο nuruathens?

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
την Ναόμι θέλω να τη δοκιμάσω κι εγώ. είχα πάρει τη προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμη. αλλά μόνο για εκείνη την ημέρα οπότε νομίζω τώρα θα μπορεί

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
12
Like
700
Πόντοι
310
Βανέσσα για εμένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που παίζουν στον χώρο , στην αρχή είναι λίγο απόμακρη αλλά αν σπάσεις το πάγο μετά όλα καλά !

naaasss-1

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Βανέσσα για εμένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που παίζουν στον χώρο , στην αρχή είναι λίγο απόμακρη αλλά αν σπάσεις το πάγο μετά όλα καλά !
Φαινεται καλη επιλογη, παιζει να παω αυριο αν ειναι διαθεσιμη, ξερουμε (περιπου) ηλικια

Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
10
Πόντοι
0
γεια σας αλάνια .δοκίμασα Λίλη από nuruvip . Ψιλό μέτρια και κάπως άχαρη . Μόνο φράπα στο τέλος αλλά δεν αφήνει δάχτυλα κτλ κτλ . Δεν θα την ξανά τιμήσω παντός . Αυτά

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
134
Πόντοι
1

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.444
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους

Στο θεμα μας

ELECTRA
Και βγήκα αληθινός
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μα την φωτο

(Αυστηρα φραπε)

Αυστηρα φραπε

Για Που Μιλας φιλε μου !! ??? Δωσε Μαγαζι ! - Τοποθεσια !?... Ευχαριστω !

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.444
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους

Στο θεμα μας

ELECTRA
Και βγήκα αληθινός
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μα την φωτο

(Αυστηρα φραπε)

Αυστηρα φραπε

Οταν Λες VIP ?... Ετσι λεγετε ΤΟ μαγαζι !???..... NuruVip να ψαξω !???...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.438
Πόντοι
5.595
γεια σας αλάνια .δοκίμασα Λίλη από nuruvip . Ψιλό μέτρια και κάπως άχαρη . Μόνο φράπα στο τέλος αλλά δεν αφήνει δάχτυλα κτλ κτλ . Δεν θα την ξανά τιμήσω παντός . Αυτά

Ποια είναι αυτή; Στην έστειλαν στο viber ως καινούρια;

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
134
Πόντοι
1
Έχει πάρει κανείς την Ρίτα από vip να μας πει εμπειρία;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
850
Πόντοι
361
αλλη μια αποπειρα για κασκαντεριλικι επεσε στο κενο...στοχος η Ριτα για την οποια δεν εχει γραφτει κατι...τις ωρες ομως που μπορουσα δεν ηταν διαθεσιμη...μου λεει στο τηλεφωνο εμμυ η σαρα!!!και να παρακαλας για σαρα δεν την βρισκεις ευκολα ελευθερη οποτε την πηρα για πρωτη φορα.δεν περιγραφω εχουν ειπωθει ολα απο αλλους συναγωνιστες..ομορφουλα ευγενικη περιποιητικη...ολα καλα αξιζει πολυ!!!!πειτε κατι και για Ριτα ρε παιδια...ας θυσιαστει καποιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom