Καλησπέρα σε όλους
Έπειτα από δύο χρόνια κατασκοπείας είπα να ξεκινήσω να γράφω και εγώ για να βοηθήσω τους Συνκαβλους
Λάτρης του nuru Θεωρώ πως είμαι πολύ αντικειμενικός έχοντας κάνει σε πολλες χωρες της ανατολης original nuru
Στο θεμα μας
Θα γραψω για την τελευταια μου επισκεψη στο vip κανοντας το κασκαντεριλικη μου καθως η φωτο της με αρρωστησε και κατι μου λέγε πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!
ELECTRA
Και βγήκα αληθινός
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μα την φωτο
Στο διά ταύτα η κοπέλα είναι ελβενιδα
33-34 ετων μασαζ πολυ κατω του μετριου
Σε όλη τη διάρκεια δεν ακούμπησε καν βλικα..40λεπτα ψευτοχαιδεματα στην πλατη και wanna be καβλοκουβεντα..
Στα του φραπε μετριος προς καλο χτυπημενος με ρουφιγμα μπαλες και ενω πηγα να την κερασω καλαμακι μου λεει αν τον βαλω στομα θα σ ζητησω λεφτα(ξενερα επιτοπου) το καταλαβαινει κ ακουμπαει γλωσσα για να συνελθω.. τελειωνω και φευγω σφαιρατος
ΑΡΙΣΤΑ εχω περασει με bianca
Εχω δοκιμασει επισης ναταλια ΑΚΡΑΙΟ μασαζ η μεγαλογυναικα μας το χει και το παραεχει στο μασαζ κ στον φραπε
(Αυστηρα φραπε)
victoria που επισης κατα την αποψη μου ηταν οτι πιο ανεραστο εχω δοκιμασει ποτε μου
Αυστηρα φραπε
Σαρα που η τυπισσα ειναι οτι καλυτερο σε διαθεση και οσο σε γουσταρει τα δινει ολα ( Όνων νοείτω)
Και lexi που περασα μετρια προς καλα
Ελπιζω να ανεβει το λεβελ καθως φευγουν δυνατα χαρτια απ το μαγαζι χωρις αντικατασταση με αντιστοιχα
Περιμενω feedback απο ριτα οποιος δοκιμασει