Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
963
Πόντοι
81
με ζωσαν φιδια κ μενα λιγο...μην πεσει αγαρμπα σε κανα αρχιδι κ γινει ομελετα..και γλιστραει ασχημα το γαμημενο το στρωμα με τζελ μαζι:cheesy::cheesy:
Για δωσε λεπτομερειες... γιατι σου θυμισε μπριζολαδικο; επεσε καλαμακι;

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
12
Like
700
Πόντοι
310
Επίσκεψη μετά από καιρό σε Βανέσσα Nuru Athens . Η κοπέλα για μένα εμφανισιακά είναι από τα καλύτερα που παίζουν στο χώρο. Στην αρχή φαίνεται λίγο απόμακρη αλλά αν βρεις τα κουμπιά της χαλαρώνει και γίνεται φουλ ερωτική . Εγώ έχω τρομερή χημεία , τα βρίσκουμε , δεν θα ξανά αφήσω τόσο πολύ καιρό να πάω …..

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
Παίκτες, στο vip η Ναταλία μου μοιάζει με την παλιά Λυδία του Diamonds. Το βλέπει κανείς άλλος;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Παίκτες, στο vip η Ναταλία μου μοιάζει με την παλιά Λυδία του Diamonds. Το βλέπει κανείς άλλος;
δεν ξερω ποια ειναι η Λυδια...εγω παντως εχω ραντεβου με Ναταλια σημερα κ ελπιζω μη φαω φολα...θα γραψω μετα την συνεδρια εντυπωσεις κ περιγραφη της μαλλον ωριμης κορασιδας

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
δεν ξερω ποια ειναι η Λυδια...εγω παντως εχω ραντεβου με Ναταλια σημερα κ ελπιζω μη φαω φολα...θα γραψω μετα την συνεδρια εντυπωσεις κ περιγραφη της μαλλον ωριμης κορασιδας
Φόλα δεν την λες, αλλά ούτε κάτι το φοβερό.
Για μια φορά δεν το μετανιώνω.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Φόλα δεν την λες, αλλά ούτε κάτι το φοβερό.
Για μια φορά δεν το μετανιώνω.
οπως ακριβως τα λες ειναι,απλα θα δωσω αλλη μια ευκαιρια γιατι ειναι καλο τυπακι κ αλανι κ ισως αν σε ξερει να προχωραει περα απο φραπε...λοιπον κυριοι Ναταλια απο nuru vip.milf μετριας εμφανισης με αρκετη φθορα σε στηθος αδυνατη αλλα ευχαριστη.το κατεχει σχετικα το αθλημα γλιστραγε σαν χελι αισθησιακα χωρις να φοβασαι μην πεσει αγαρμπα σε κανα αρχιδι...με ειχε καβλομενο ολη την ωρα χωρις να βιαζεται να χυσω...ολα εγιναν οπως επρεπε αργα βασανιστικα!!!το μοιραιο ηρθε κανα 5λεπτο πριν το τελευταιο σφυριγμα του διαιτητη...:rockon::rockon:με εβαλε να με πλυνει,ντυθηκα κ τον πουλο χαλαρος κ χαμογελαστος.μπραβο Ναταλια τα ξαναλεμε συντομα

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
κυριοι εχω δει κριτικες για μπιανκα σαρα εμμυ μαρια εχω γραψει για αλιανα βικτωρια ναταλια.εχει κανεις εμπειρια απο σαντυ μπελλα η λιντα???η ρισκαρω καταδρομικη???μη κλαιμε κανα 100αρικο κριμα ειναι...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
κυριοι εχω δει κριτικες για μπιανκα σαρα εμμυ μαρια εχω γραψει για αλιανα βικτωρια ναταλια.εχει κανεις εμπειρια απο σαντυ μπελλα η λιντα???η ρισκαρω καταδρομικη???μη κλαιμε κανα 100αρικο κριμα ειναι...
Σάντυ δεν υπάρχει πλέον, Μπέλα δεν κάνει nuru πλέον, Λίντα μην πάρεις.

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
52
Πόντοι
0
H bella ήταν κορυφή που την πρόλαβα. Πήγα με lexi δεν πέτυχε όπως με τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει. Απότομη οριακά αγενής ενώ ειναι όμορφουλα με ωραίο σώμα . Δεν το έχει με το μασάζ και με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί για κάτι αγγιγματα μου ζήταγε χρήμα. Καμία σχέση με τα αλλα κορίτσια.... Απλά σου λέω και για την lexi για να μην κλάψεις. Αυτά

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
H bella ήταν κορυφή που την πρόλαβα. Πήγα με lexi δεν πέτυχε όπως με τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει. Απότομη οριακά αγενής ενώ ειναι όμορφουλα με ωραίο σώμα . Δεν το έχει με το μασάζ και με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί για κάτι αγγιγματα μου ζήταγε χρήμα. Καμία σχέση με τα αλλα κορίτσια.... Απλά σου λέω και για την lexi για να μην κλάψεις. Αυτά
Το χω ξαναπεί, την μάζεψαν από στριπτιτζάδικο και ζητάει tips. Η μόνη που ξέρω που το κάνει αυτό. Κανονικά πρέπει να της την πούνε οι ιδιοκτήτες.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.444
Πόντοι
5.595
Νέο τεμάχιο με τίμιο (στη φωτό) κωλαράκι ονόματι Ιζαμπέλα στο βιπ.. προτίμησα επανάληψη οπότε δεν δοκίμασα.. όποιος πιστός προσέλθει

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.655
Πόντοι
2.846
Το χω ξαναπεί, την μάζεψαν από στριπτιτζάδικο και ζητάει tips. Η μόνη που ξέρω που το κάνει αυτό. Κανονικά πρέπει να της την πούνε οι ιδιοκτήτες.
Δηλαδή δεν κάνει τίποτα αν δεν λάβει tips;

Matziris

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2022
Like
191
Πόντοι
0
Εχοντας περάσει χρόνια και κασκαντεριλίκια και πια για σεξ μόνο με πολύ επιλεκτικές επαφές με μεγαλοκοπέλες ΕΣΣΔ από προσωπική ατζέντα, σε ότι αφορά τα μασάζ είχαν κοπεί τελείως αφού πια μιλάμε για στούντιο ξεκάθαρα. Οταν εμφανίστηκαν τα Nuru με έφτιαξε η φάση, δοκίμασα της Μιχαλακοπούλου στο 39 μια φορά καλά ήταν και μετά το Vip που έχει το πακετάκι που γουστάρω. Διακριτικότητα, παιχνίδι, επιλογές, μασάζ και απολαύσεις.
Η Σάρα είχε γίνει στανταράκι, όσα έχουν γραφτεί ισχύουν, η Μπιάνκα τη συναγωνίζεται και η δοκιμή με Αλιάνα ξεπέρασε προσδοκίες. Ασιάτισα, λέει 40άρα δεν την κάνεις πάνω από 30, μικρό βυζάκι με αυτό το χαρακτηριστικό σκουρόχρωμο αυγουλωτό ρόγες, κωλάρα και καυλιάρα. Τρομερό μασάζ κορυφαίο από τις άλλες δύο προτιμήσεις μου στο μαγαζί, τρομερή καύλα και πεδίο για διάφορες συνεννοήσεις χωρίς κόφτες. Το μαγαζί γενικά σέβεται τους πελάτες, εγκαταστάσεις χρόνο και προγράμματα, μακάρι να το κρατήσουν γιατί βλέπω φορτώνουν κορίτσια άρα μάλλον έχει γίνει της μόδας και αυτά κρύβουν κινδύνυος ποιότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom