inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Έχει δικό της χώρο ή Ντόρα?Αν τις έχεις πει λεπτομέρειες και το τι θες φυσικά και ξέρει πως να το κάνει να περάσεις καλά. Πάντως εμένα μου τον έκανε Φ30
Έχει δικό της χώρο ή Ντόρα?Αν τις έχεις πει λεπτομέρειες και το τι θες φυσικά και ξέρει πως να το κάνει να περάσεις καλά. Πάντως εμένα μου τον έκανε Φ30
Δεν ξέρω. Χανιά την είχα δει πριν χρόνιαΈχει δικό της χώρο ή Ντόρα?
Ψωλαρα έχειΜια χαρά μεγάλη είναι. Απλώς, μας "κακομαθαίνουν" οι Λατίνες και νομίζουμε πως μεγάλη = οι προβοσκίδες ανάμεσα στα σκέλια τους και ό,τι μικρότερο είναι μεσαίο. Δεν είναι "μεσαίου μεγέθους" της Ντόρας, μην τρελαθούμε.
Ψωλαρα έχει
Αθήνα?21 Ιουλίου με 24 Πάτρα
28 Ιουλίου με 1 Αυγούστου Ιωάννινα
σας περιμένω όλους
στο παιδικό του NetflixΒιντεο της πεζει?
Τι εννοείς;Βιντεο της πεζει?
Αυτό ακριβώς φιλε μουΛογικά εννοεί αν υπάρχει βίντεο της κάπου, δεν νομίζω γιατι ειχα ψαξει και εγω, εχει φωτο μονο στις αγγελίες φαίνονται και τα προσόντα της
Σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ... Τι ερώτηση είναι αυτή βρε αδελφέ? Βρίσκεις αγγελία και παίρνεις τηλέφωνο.Πού μπορούμε να βρούμε τη Ντόρα στην Αθήνα;
Ψάξε αγγελίεςΠού μπορούμε να βρούμε τη Ντόρα στην Αθήνα;
Ντόρα την μικρή Εξερευνήτρια ή την Μπακογιάννη ;Πού μπορούμε να βρούμε τη Ντόρα στην Αθήνα;
Μάλλον ψάχνει την Ντόρα με το γεωτρύπανοΝτόρα την μικρή Εξερευνήτρια ή την Μπακογιάννη ;![]()
Άρα την εξερευνήτρια...Μάλλον ψάχνει την Ντόρα με το γεωτρύπανο
πληροφοριες κανεις?