mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 454
- Πόντοι
- 21
Εχει παει κανενας προσφατα με την Ντόρα? Θα ήθελα ενα pm με πληροφορίες, να μαθω και τιμη
Αθήνα ποτέ με το καλό επιστροφή;21 Ιουλίου με 24 Πάτρα
28 Ιουλίου με 1 Αυγούστου Ιωάννινα
σας περιμένω όλους
Ποσο χρεωνει η Ντορα;;Για ατομο που δεν εχει παρα πολλες εμπειριες συστινεται ή δεν εχει υπομονη;;Από τις καλύτερες και οικονομικότερες του είδους
Σκέφτεσαι καθόλου για Κρήτη?21 Ιουλίου με 24 Πάτρα
σας περιμένω όλους
Μια χαρά είναι απλά είναι καλό να συζητήσεις μαζΙ της αυτό που θέλεις , τώρα όσον αναφορά τις. Τιμές θα πρέπει να μιλήσεις με την ίδιαΠοσο χρεωνει η Ντορα;;Για ατομο που δεν εχει παρα πολλες εμπειριες συστινεται ή δεν εχει υπομονη;;
Χανιά μας ξέχασες ;;21 Ιουλίου με 24 Πάτρα
σας περιμένω όλους
Εγώ πάντως σαν πρωτάρης πήγα και ακόμα είμαι ζωντανός και καλά πέρασα…. Έκανα κάμποσες μέρες να καθησω σε καρέκλα άνετα αλλά όλα καλά μετάΡε γαμώτο με τραβάει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αλλά δεν έχω ξαναπάει και δεν ξέρω αν θα αντέξω
Μια χαρά θα αντέξεις να της μιλήσεις τι θέλεις και θα σου φέρθει ανάλογαΡε γαμώτο με τραβάει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αλλά δεν έχω ξαναπάει και δεν ξέρω αν θα αντέξω
This. Η Ντόρα είναι φουλ επαγγελματίας.Μια χαρά θα αντέξεις να της μιλήσεις τι θέλεις και θα σου φέρθει ανάλογα
Αν το 15-16 το θεωρείς μεγάλο πάσο απο πλευράς μουΜια χαρά μεγάλη είναι. Απλώς, μας "κακομαθαίνουν" οι Λατίνες και νομίζουμε πως μεγάλη = οι προβοσκίδες ανάμεσα στα σκέλια τους και ό,τι μικρότερο είναι μεσαίο. Δεν είναι "μεσαίου μεγέθους" της Ντόρας, μην τρελαθούμε.
Θεσσαλονίκη;;;21 Ιουλίου με 24 Πάτρα
σας περιμένω όλους
Εγώ πάντως το πήρα άνετα... Είναι μαστορισα η ΝτόραΕίναι μεγάλο και χοντρό. Πάνω από τον μέσο όρο δλδ. Ελληνίδα με τέτοιο δύσκολα βρίσκεις και λίγες ξένες είναι στο ιδιο
Αν τις έχεις πει λεπτομέρειες και το τι θες φυσικά και ξέρει πως να το κάνει να περάσεις καλά. Πάντως εμένα μου τον έκανε Φ30Εγώ πάντως το πήρα άνετα... Είναι μαστορισα η Ντόρα