Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.616
- Πόντοι
- 1.056
Από τις λίγες πραγματικά αψεγάδιαστες.
ερωτας με τη πρωτη μαται ..τι γυναικα απιστευτη ,εδω καθομουν και εβλεπα ελληνικο σηριαλ ,μαλακιες δηλαδη , μονο και μονο για αυτην
Θεά η γυναίκα τι να λέμε τώραΤι γυναικάρα θεέ μου.
Όταν πρωτοβγήκε έκανα ακριβώς το ίδιο.ερωτας με τη πρωτη μαται ..τι γυναικα απιστευτη ,εδω καθομουν και εβλεπα ελληνικο σηριαλ ,μαλακιες δηλαδη , μονο και μονο για αυτην
Πραγματικά όμορφη γυναίκα, μου βγάζει πρώτα κάτι ρομαντικό για σχέση και μετά για καύλα.Όαση η φυσική της ομορφιά μέσα στην τόση πλαστικουρα που κυκλοφορεί .
Ισχύει...έχει φυσική ομορφιά αυτή η γυναικαρα...συν ότι έχει απίστευτη ζουμερή κορμαραΌαση η φυσική της ομορφιά μέσα στην τόση πλαστικουρα που κυκλοφορεί .
Πες την αλήθεια,μπήκες καβλωμενος να τον παίξεις για Ντόρα κ έμεινες με το πουλί στο χεριΟχι ρε πουστημ. Ντορα Μπακογιαννη ειδα και παραλιγο να πηδηξω απο τον 3ο οροφο.![]()
gamiesaipragmatikadeneimaikaitosoanomalos.Πες την αλήθεια,μπήκες καβλωμενος να τον παίξεις για Ντόρα κ έμεινες με το πουλί στο χερι![]()
Ζουμερή κορμαρα η καυλα μαςΚορμάρα
Από τότε σε έτρωγε?Που να δεις και την κορη τυπε,2 φορες σαν το Βικακι.Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να ανοιξεις νημα,αν δεν βρεθει αλλος να το καπαρωσει![]()
![]()
![]()
Εγω το εγραψα σιγουρα?Αρχιζω να αμφιβαλλω,αν και ηταν τοτε με κοβιντ μαλλον,ποιος ξερει τι οραματα εβλεπα απο την καραντιναΑπό τότε σε έτρωγε?![]()