μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.609
- Πόντοι
- 3.346
Θα είμαι δηλαδή 50αρης με λεφτά και αντι να τα φάω με διαφορετικές βίζιτες θα τα τρώω με την ίδια ελλεηνιδα 20χρονη wannabe βίζιτα. Σοβαρευτειτε τύποι.
Δεν είμαι 80 ρε ταγαρι για να πάω σε ΚΑΠΗ εξυπνακιαΠήγαινε σε κάνα ΚΑΠΗ ρε μπάρμπα από το Μάπετ σόου ,μόνο εάν έχεις μαγαζί κ είσαι εργοδότης μπορείς να το κάνεις αυτό
Εκτός απ' το πουτανιλικι υπάρχουν και οι σχέσεις στη ζωή σύντροφεΘα είμαι δηλαδή 50αρης με λεφτά και αντι να τα φάω με διαφορετικές βίζιτες θα τα τρώω με την ίδια ελλεηνιδα 20χρονη wannabe βίζιτα. Σοβαρευτειτε τύποι.
Ρε bro, αν είσαι 50 η σχέση με την 20αρα εμπίπτει κατά 90–95% στην κατηγορία sugar daddy, ουσιαστικά πουτανιλίκι. Αντί να στα τρώει μια τάνα, καλύτερα να στα τρώνε πολλές, δε θα βαριέσαι κιόλας.Εκτός απ' το πουτανιλικι υπάρχουν και οι σχέσεις στη ζωή σύντροφε
Δεν είμαι 80 ρε ταγαρι για να πάω σε ΚΑΠΗ εξυπνακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός απ' το πουτανιλικι υπάρχουν και οι σχέσεις στη ζωή σύντροφε
Και θα κάνω σχέση με το 20χρονο ρε τυπε? Μισή ώρα χωρις γαμησι μαζι τους δεν αντέχεται. Χάσμα γενεών. Να το γαμησω θελω και να πάρει πουλο. Έχω και φίλους να φάμε καλύτερα τα λεφτάΔεν είμαι 80 ρε ταγαρι για να πάω σε ΚΑΠΗ εξυπνακια
Κι άμα το κορίτσι σε καψουρευτει το γίνεται τύπε μου??Και θα κάνω σχέση με το 20χρονο ρε τυπε? Μισή ώρα χωρις γαμησι μαζι τους δεν αντέχεται. Χάσμα γενεών. Να το γαμησω θελω και να πάρει πουλο. Έχω και φίλους να φάμε καλύτερα τα λεφτά
Γαμησε μας ρε τυπε. Εμένα θα βρει να καψουρευτει? Έχω την ελλεηνιδα, μια φτάνει.Κι άμα το κορίτσι σε καψουρευτει το γίνεται τύπε μου??![]()
Γαμησε μας ρε τυπε. Εμένα θα βρει να καψουρευτει? Έχω την ελλεηνιδα, μια φτάνει.
Ένας συμμαθητής μου είχε νταραβέρι με μια 13 χρόνια πιο μικρή πριν 20τόσα χρόνια που ήταν 30κάτι (τώρα είναι 55 χρονών) και μου έλεγε ότι μόλις τελειώσει το γαμήσι δεν έχουν να πουν τίποτα... Πόσο μάλιστα ο 50 φεύγα - εξήντα φεύγα με 20άρα... Αλλά είναι και η πάστα του ανθρώπου (ο συγκεκριμένος ήταν κάπως μαλακομπούκης, κομπλεξικός και μαμάκιας)...Και θα κάνω σχέση με το 20χρονο ρε τυπε? Μισή ώρα χωρις γαμησι μαζι τους δεν αντέχεται. Χάσμα γενεών. Να το γαμησω θελω και να πάρει πουλο. Έχω και φίλους να φάμε καλύτερα τα λεφτά
Τιποτα πιο θλιβερο από ώριμο άνδρα να κυκλοφορεί με βερμούδες ,φορμες και σπορτεξ σαν λάθρο η καγκουρας.Ρε παικτη πόσο θλιβερός είσαι. Αντί να φλεξάρεις βιντεάκια, εφάρμοσε και στη δική σου ζωή αυτά που βλέπεις. Ξεκίνα να φτιάξεις αθλητικό σώμα, μη ντύνεσαι σαν γέρος για να σε προσέξουν οι μικρότερες.
Και οι σχέσεις ξεκινάνε από συναλλαγή...απλώς αντί να πληρώσεις σε ρευστό πληρώνεις σε είδος.Δεν είμαι 80 ρε ταγαρι για να πάω σε ΚΑΠΗ εξυπνακια
Αυτό θα σε φάει που είσαι τόσο συναισθηματικός.Κι άμα το κορίτσι σε καψουρευτει το γίνεται τύπε μου??![]()
Περισσότερο μιλάω για την υποτιθέμενη γκόμενα και όχι αν την καψουρευτουμε εμείς τα λιγουριαΑυτό θα σε φάει που είσαι τόσο συναισθηματικός.
Παίκτη το πρόβλημά σου είναι ότι δε μπορείς να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Μια εικοσάχρονη μπορεί να ερωτευτεί το ΝτιΚάπριο ή το Ρουβά, αλλά εσύ δεν είσαι διάσημος. Οπότε γιατί να σε ερωτευτεί; Τι σε κάνει πιο ερωτεύσιμο απο έναν τριαντάρη; Από έναν συνομήλικό της; Είναι σκληρό να το αποδεχτείς, αλλά αν περιμένεις όλη σου τη ζωή να σε ερωτευτεί μία πιτσιρίκα θα γεράσεις μόνος σου.
Σωστός20 25 εχουν αλλα γουστα πλεον...
Δωστην ενα τσιγαριλικι με καλο ποιοτικο πραμα...
Και θα γινουν ολα μονα τους...
Απο τα 14 την πινουν ολα σχεδον...
Και μεγαλωνουμε παιδια και βλεπουμε τα αισχη...
Δεν είναι εύκολο να βρεις πολλέςΡε bro, αν είσαι 50 η σχέση με την 20αρα εμπίπτει κατά 90–95% στην κατηγορία sugar daddy, ουσιαστικά πουτανιλίκι. Αντί να στα τρώει μια τάνα, καλύτερα να στα τρώνε πολλές, δε θα βαριέσαι κιόλας.
Το υπόλοιπο 5–10% (μπορεί να λέω και πολύ) είναι εξαιρέσεις τύπων που οι γκόμενες τους θαυμάζουν, κανένας καλλιτέχνης, πανεπιστημιακός κλπ.
Αυτά για σχέσεις, να προκύψει καμιά τυχερή φάση και να γαμήσεις περιστασιακά καμιά πιτσιρίκα είναι πιο εύκολο, ειδικά αν κάνεις συγκεκριμένες δουλειές.
Δεν είναι εύκολο να βρεις πολλές
Θα λεγα 50αρης με 20αρα καλή και μια να βρει είναι κατόρθωμα
Βλέπω κι εγώ τέτοια ζευγάρια...οι γονείς της κοπέλας θα είναι περήφανοι για το μπουμπούκι τους που τυλιξε απρόσμενα έναν τέτοιο τύπο.εδω μια γνωστη μου 21 χρονων, 1.66 υψος και 85 κιλα, με ραγαδες να κανουν μπαμ μεχρι και στην κοιλια, με μπουγελοφατσα,
βρηκε γκομενο εναν ψηλο γυμνασμενο και ωραιο, ιδια ηλικια με αυτη, την πηγαινει και βολτες αυτος με αμαξακι, ειναι και πολυ καψουρης μαζι της και της κανει ολα τα χατιρια,
εδω με την λιγουριαση που εχει πεσει στην νεολαια, οποια γκομενα βρουνε στην ηλικια τους και τους πει το ναι ,ασχετα αν ειναι ωραια ή ασχημη θα την εχουν για θεα,
διαφορετικα χωρις γκομενα η μονη τους επιλογη ειναι οι μπαζολες στα μπουρδελα γιατι ειναι οι πιο πολλοι μπατιρηδες απο αυτους.
και περιμενουν καποιοι μεσηλικες εδω στο φορουμ να βρουνε γκομενακι 20 χρονο και μαλιστα ωραιο,
το πολυ πολυ καμια αθλια μπαζολα να βρουνε που θα τους τρωει 2 χιλιαρικα τον μηνα και θα εχει ξυνη φατσα