dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.216
- Πόντοι
- 36.036
Τι δεν εχει????!
Οταν σε λεει ο αλλος εχεις αλλη φωτο απο την κρεατοβεργα...τι ειναι ?!
Μπακαλιαρος?!
έλα μαλακίες τώρα...

Τι δεν εχει????!
Μπακαλιαρος?!
έλα μαλακίες τώρα...
Eμφανισιακά φτουράω ακόμα σύντροφε...τυπε για αρχη πες μας πως εισαι αν φτουρας σαν γκομενος μεσιληξ
ρε τύποι που σκατά πάει το μυαλό σας?Τι δεν εχει????!
Μπακαλιαρος?!
μερτσεντε εχουμε?Eμφανισιακά φτουράω ακόμα σύντροφε...
πιο μαυρες κι απο τον κεντρικ ναν?Την περασμένη εβδομάδα σε 11 μέρες γάμησα καμία 20αρια εικοσαρες 18 εως 24ετων το πολυ![]()
μαγκες τα 20χρονα υποφερουν... θελουν πουτσο κ δεν βρισκουν....
οποιον νεο βλεπω σημερα πουστοφερνει...
κατι θηλυπρεπη αγορακια με ευαισθησιες κ κοληματα...
πως θα τραβηξουν αυτοι το ενδιαφερον μιας κοπελας???
να βγαινουν για ψωνια και κρεμες ομορφιας???
το μυαλο των γυναικων ειναι προγραματισμενο να ελκεται απο το πιο "δυνατο αρσενικο"....οπως εμεις ελκομαστε απο την πιο ομορφη γυναικα....
Στον κολο όμως οι πούστηδες είναι απαράμιλλοι .Το πως τον περνουν με τι δεξιότητα και πως γαβγίζουν άμα τον τρώνε δεν περιγράφεται.Ελπιζω να συμφωνείς .Να γαμησει πουστη για να μαθει????
Κολλητός μου έφτασε 46 ετών για να γαμησει παρθένα 18χρονηπιο μαυρες κι απο τον κεντρικ ναν?![]()
Και το χέρι έχει την καβλα του αλλά μην είμαστε και αρνητές των πάντων .Ποτε μη πεις ποτέ……Βρε ας τον περνουν....
Αλλα απο το γαμησω πουστη...καλυτερα να γαμαω το χερι μου!!!!!!
Ξεκινάω ήδη εντατικά μαθήματα για όσα δεν ξέρω....ευχαριστώ για την παρέμβασηΤύπε απάντησε παρακαλώ στο παρακάτω ερωτηματολόγιο
Αν έχεις ποσοστό πάνω από 80% θα περάσεις στην επόμενη πίστα για να μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε περαιτέρω
1) Τι σημαίνει η λέξη τέκου
2) τί σημαίνει η λέξη χόμι
3) τι κάνω όταν κριντζάρω
4) όταν σπαμάρω
5) όταν φλεξάρω
6) τι είναι το γκάνκ
7) τι είναι το μπίφ
8) τι είναι το pos
9) τι νιώθω όταν λέω ότι είμαι σε μούντ γκάνκ
Εκ της επιστημονικής ομάδας του bou![]()
δεν ήξερες, αλλά τώρα έμαθες...Αν παω σε πουστρακι δεν χρειαζετε τιπ...
Θα μου το εχει ετοιμο στημενο απο το ασανσερ χωρις χρεωση...
Μην σε πω θα με πλερωσει κιολας χαχαχα
Αρχίσαμεεε....Στον κολο όμως οι πούστηδες είναι απαράμιλλοι .Το πως τον περνουν με τι δεξιότητα και πως γαβγίζουν άμα τον τρώνε δεν περιγράφεται.Ελπιζω να συμφωνείς .
Ιωάννη μας γαμησες κάθε ελπίδατώρα αν σε πληροφορήσω ότι θα γαμήσεις γκόμενες κοντά στα 20 έως 25 ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, θα σου χαλάσω τη φαντασίωση. Ναι, υπάρχει μια εξαίρεση. Να έχει Daddy Issues, και να της θυμίζεις τον πατέρα της. Κάτι σαν να πιάσεις το Λόττο δηλαδή, θα σε συμβούλευα να μην στηρίξεις πολλές ελπίδες στην περίπτωση
Όχι, έχει γίνει νόμιμο. Τα έχουν στο γραφείο των καθηγητών, δίπλα στις κιμωλίες και όποιο παιδάκι ξεμένει, πάει και παίρνει.Αυτες που είναι ποιο εύκολες είναι αυτές που περνούν ναρκωτικά τα οποία ή θα έχεις εσυ ή θα τα πληρώνεις να τα παίρνει από το σχολείο (μου φαίνεται πως είναι ακόμα παράνομο).
Τύπε μπάφους όπως είπες πίνουν τα παιδάκια.20 25 εχουν αλλα γουστα πλεον...
Δωστην ενα τσιγαριλικι με καλο ποιοτικο πραμα...
Και θα γινουν ολα μονα τους...
Απο τα 14 την πινουν ολα σχεδον...
Και μεγαλωνουμε παιδια και βλεπουμε τα αισχη...
Φτιαξε ενα κλειδι αυτοκινήτου. Την μαρκα διαλλεξε την εσυ. Θελεις Πορσε, Φεραρι; Μερσεντες; Τζαγκουαρ; Ο,τι θελεις. Αν ειναι πουτανα σε ραντεβου αστο σε εμφανες σημειο στο κομοδινο. Αν ειναι σε καποιο μπαρακι επισης να φαινεται καλα. Αυτη, ο,τι και να ειναι, θα το προσεξει. Δεν χρειάζεται να κανεις κατι αλλο.Επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια σε σχέση με τις νεότερες γενιές, το ερώτημα μου είναι πως μπορεί να γίνει φλερτ, νταραβέρι και πήδημα με γκόμενες κοντά στα 20 έως 25 ? Υπάρχουν κάποια tips και συμβουλές για το πως προσεγγίζεις και φλερτάρεις τέτοιες γενιές ,ειδικά αν είσαι αρκετά μεγαλύτερος ?
Τύπε μετά αν την βάλει στο 040 Πειραιάς Σύνταγμα να πάνε για λεμονάδα στο πασαλιμανι λες να καταλάβει η μικρή ότι κάτι πάει λάθος ;Φτιαξε ενα κλειδι αυτοκινήτου. Την μαρκα διαλλεξε την εσυ. Θελεις Πορσε, Φεραρι; Μερσεντες; Τζαγκουαρ; Ο,τι θελεις. Αν ειναι πουτανα σε ραντεβου αστο σε εμφανες σημειο στο κομοδινο. Αν ειναι σε καποιο μπαρακι επισης να φαινεται καλα. Αυτη, ο,τι και να ειναι, θα το προσεξει. Δεν χρειάζεται να κανεις κατι αλλο.
Πιο ευκολες σ αυτες τις ηλικιες νομιζω ειναι οι σερβιτορες, μπορεις να κανεις παιχνιδι στην δουλεια τους αρκει να εισαι συχνος θαμωνας, ετσι ωστε να σε μαθουν. Απλα πιανεις κουβεντα καθε φορα που θα πας και ετσι προχωραει απο μονο του..Επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια σε σχέση με τις νεότερες γενιές, το ερώτημα μου είναι πως μπορεί να γίνει φλερτ, νταραβέρι και πήδημα με γκόμενες κοντά στα 20 έως 25 ? Υπάρχουν κάποια tips και συμβουλές για το πως προσεγγίζεις και φλερτάρεις τέτοιες γενιές ,ειδικά αν είσαι αρκετά μεγαλύτερος ?