Kαλά τα βίντεο και οι φαντασιώσεις, να μιλήσουμε και λιγο για πραγματικότητα.
Είμαι 45, έχω γκρίζα μαλλιά και όλες οι μικρές μου μιλάνε στον πληθυντικό. Και στο γυμναστήριο. Και ας σηκώνω περισσότερα κιλά από τους συνομήλικούς της.
Η απάντηση βρίσκεται στο ότι πρέπει να μπεις στο μυαλο του εικοσάχρονου.
Όταν εμείς είμαστε φοιτητές λέγαμε:
- Βγήκες χτε;
- Ναι πήγα για ποτό
- Είχε κόσμο;
- Είχε κόσμο ,και ένα μπάρμπα 45 χρονών που τα έπινε μόνος του και όλο το βράδυ κοιτούσε τα γκομενάκια.
Τώρα αυτός ο μπάρμπας είσαι εσύ νηματοθέτη. Να σε δει δηλαδή η άλλη σεξουαλικά μόνο απλά ξέχνα το. Μόνο αν έχει κόλλημα με τους πολύ μεγαλύτερους θα την καυλώσεις, δηλαδή μια στο τόσο. Μόνο αν ξέρεις από πριν μια τέτοια περίπτωση πας και της μιλάς.
Να την εντυπωσιάσεις με λεφτά (αμάξια, ναρκωτικά, δώρα, ταξίδια): Αυτό παίζει, αλλά θα πρέπει να αποδεχτείς ότι θέλει τα γκαφρά όχι εσένα. Άρα ο "έρωτας" θα διαρκέσει όσο υπάρχουν φράγκα, μετά τέλος.
Τέλος υπάρχει η κατηγορία επώνυμων που τις γαμάνε όλες και άτομα που έχουν επιρροή και τους προσεγγίζουν οι πιτσιρίκες για να κάνουν καριέρα. Στη δεύτερη περίπτωση πας και πάλι σε σχέση συμφέροντος, οπότε μόλις η άλλη φτιαχτεί επαγγελματικά άντε γεια. Το μεγάλο μειονέκτημα εδώ είναι ότι αυτοί οι άντρες είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με τα γκρίζα μαλλιά
Το 72% των γυναικών θεωρούν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά πιο «καυτούς» #CNNgrNews