Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.867
- Πόντοι
- 3.346
Ειιι στο ΡΕΞ σήμερα
μωράκι προσεχώς θα τα πούμε στο Ρεξ. Θα σου στείλω στο viber για να κανονίσουμε
Ειιι στο ΡΕΞ σήμερα
αργα το πεςΕιιι στο ΡΕΞ σήμερα
πρωκτικο εχει το προγραμμα;Είμαι ήδη ιγκογνιτο μέχρι 7 το απόγευμα
Μεγαλο μυστηριο.πρωκτικο εχει το προγραμμα;
Ακούστε πρωκτικό δεν κάνω κυρίως ττ χρειάζεται χρόνο γιατί είμαι στην αρχή αλλά αν κάτσει η φάση και μπορέσω τότε μόνο όποτε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ναι η οχι
Καλημέρα Νταίζη! Σήμερα Πέμπτη που θα είσαι; Είσαι ήδη στο στούντιο;Είμαι ήδη ιγκογνιτο μέχρι 7 το
οταν λες "αν κατσει η φαση" πως δηλαδη και ποτε; πως θα γινει η αρχη αν δεν το προσπαθησεις;Ακούστε πρωκτικό δεν κάνω κυρίως ττ χρειάζεται χρόνο γιατί είμαι στην αρχή αλλά αν κάτσει η φάση και μπορέσω τότε μόνο όποτε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ναι η οχι
Σε κανενα στουντιο δεν εχω δει κοπελα να καπνιζει στο δωματιο η στο σαλονι, στο κουζινακι ναι. Παρακατω ειμαι εγω οταν βγαινω απο τον οικο.Ορισμενοι που δεν καπνιζουμε.. και εχουμε θεμα με την τσιγαριλα.. καπνιζουν εκει στο ινκογκνιτο; Η Νταιζυ καπνιζει;

Σε κανενα στουντιο δεν εχω δει κοπελα να καπνιζει στο δωματιο η στο σαλονι, στο κουζινακι ναι. Παρακατω ειμαι εγω οταν βγαινω απο τον οικο.
![]()
Τι να κανω, αφου θελω τσιγαρο μετα το σεξ.ακόμη καπνίζεις;Δεν το έκοψες;

Daisy ανέβασε καμιά φωτό από τις κωλάρες σας βρε μωρόΣήμερα Νταιζη Ελληνίδα Βραδυνή μέχρι 9 το πρωί στο ινκόγκνιτο μαζί με την Annabelle από Βραζιλία![]()
Τώρα μάλιστα