Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καπου ειδα οτι ειναι ψεκασμενος και αυτος.
ισχυει?
ετσι αποκαλεσε το λαο η πορδηπουργαρα μας, το κουλοπαιδο.Όταν λες ψεκασμένος ?
Εννοείς ανεμβολίαστος ?
Ναι γιαυτο τον γουσταρω και γω εκτος του οτι παιζει τρομερα ειναι και γαμω τα τρολ.Ειναι κ χαβαλετζης.....Εδω μιμειται την Σαραποβα...
Νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς στηρίζει κάθε αξιόλογο και ταλαντούχο παίκτη χωρίς διακρίσεις. Στο μέλλον όμως, ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ θα κοντράρεται και ο Τζόκοβιτς θα τους βλέπει από τον καναπέ του σαλονιού του και θα κάνει κέφι κρατώντας την πραγματική γνώμη για τον εαυτό του. Όχι ότι δεν είναι ταλαντούχος παίκτης, ο Τσιτσιπάς, όμως για να γίνει κανείς μεγάλος (για να μην πώ legend), χρειάζονται πολλά περισσότερα στοιχεία, κυρίως χαρακτήρα και ηθικού αναστήματος. Οπωσδήποτε, το μέλλον θα δείξει.O Djoko όμως στηρίζει τον Στέφανο αναγνωρίζοντας το τεράστιο του ταλέντο ενώ ο Medvedev να μεν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης πλήν όμως βαρετός να τον παρακολουθείς.
Νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς στηρίζει κάθε αξιόλογο και ταλαντούχο παίκτη χωρίς διακρίσεις. Στο μέλλον όμως, ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ θα κοντράρεται και ο Τζόκοβιτς θα τους βλέπει από τον καναπέ του σαλονιού του και θα κάνει κέφι κρατώντας την πραγματική γνώμη για τον εαυτό του. Όχι ότι δεν είναι ταλαντούχος παίκτης, ο Τσιτσιπάς, όμως για να γίνει κανείς μεγάλος (για να μην πώ legend), χρειάζονται πολλά περισσότερα στοιχεία, κυρίως χαρακτήρα και ηθικού αναστήματος. Οπωσδήποτε, το μέλλον θα δείξει.
Προσωπικά, πάντως, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση η στάση του Τσιτσιπά τον Ιούνιο στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όταν ο Τζόκοβιτς έπεσε στην πλευρά του και χτύπησε και εκείνος σφύριζε κλέφτικα αντί να βάλει ένα χεράκι να τον βοηθήσει. Όλα ΄έχουν τη σημειολογία τους. Βάζω και τη σχετική εικόνα.
![]()
Απο εκεινο το παιχνιδι και μετα κατερρευσε , δεν νομιζω να επανελθει.Ο Τσιτσιπάς μετά την ήττα στον τελικό του Roland Garros δεν έχει επανέλθει. Το πήρε πολύ βαριά σαν να έχασε την ευκαιρία της ζωής του.
Ε αν έτσι το νιώθει έτσι θα γίνει.
Βέβαια είναι κ κάπως έτσι γιατί όλοι οι "μεγάλοι" έπαιρναν Roland Garros στα 20-κάτι τους. Ίσως εκεί να κατάλαβε πως δεν είναι ένας από αυτούς.