lickthedick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Δεν κάνει ο Ποστέκογλου για την Nottingham.... Είναι και το ρόστερ θλιβερό θα πω. Θέλει αλλαγή η ομάδα. Κύριε Βαγγέλη σας παρακαλώ..
Και εγώ έλεγα πως ήταν καλή επιλογήΑστραπιαίο «διαζύγιο» με Ποστέκογλου η Νότιγχαμ μετά από 39 ημέρες
Λίγη ώρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με σκορ 3-0, η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόλυση του Άγγελου Ποστέκογλου από την τεχνική της ηγεσία, έπειτα από 39 ημέρες συνεργασίας!
Και εγώ έλεγα πως ήταν καλή επιλογή![]()
Και εγώ το ίδιο έλεγα και ακόμα πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής. Δεν του πήγε καλά στην Φόρεστ.Και εγώ έλεγα πως ήταν καλή επιλογή![]()
H Forest θελει προπονητή σαν αυτόν που είχε, σαν τον Σιλβα, τον Γκλάσνερ,Και εγώ το ίδιο έλεγα και ακόμα πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής. Δεν του πήγε καλά στην Φόρεστ.
Κάι ο Εντου είναι ακόμα στην θέση του γιατι χρειάζεται το κονε ο χοντρουλιακας για να κάνει δουλίτσα στην Βραζιλία με ομάδα που θέλει να αγοράσει.H Forest θελει προπονητή σαν αυτόν που είχε, σαν τον Σιλβα, τον Γκλάσνερ,
όχι τον Ποστέκογλου που παίζει με την αμυνα στη σέντρα .....φυσικά τέτοια ώρα , τέτοια λόγια..
ο Εντου εφαγε εναν προπονητή που τους έβγαλε Ευρώπη , τους ταίριαζε και τώρα τρέχουν ....
ΜλκΚανα τραγουδακι θα γραψει ο Χοντρος ρε μαλακες;Κατι με τον Ρομπεν των Δασων.....