Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.933
Πόντοι
3.846
να ξεκαθαρισουμε οτι δεν εννοουσα εσενα σαν μπαστοβλαχο,αυτο θα ηταν προσβολη για ολους τους μπαστουνοβλαχους του κοσμου κ εχω κ μερικους φιλους ετσι...
οσο για την μουσικη απλα κλαιω...αν ξερεις εσυ απο μουσικη ιστορια κ παιδεια εγω αυτη τη στιγμη απο τον διεθνες διαστημικο σταθμο!
ένα ρήμα ξέχασες πάνω στη βιασύνη σου, στη χαρίζω.

Εντάξει ρε παίκτη εσύ το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο. Ο Καρβέλας είναι ανώτερος από τον Τσιτσάνη, κανένα πρόβλημα. Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα...

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
207
Πόντοι
20
ένα ρήμα ξέχασες πάνω στη βιασύνη σου, στη χαρίζω.

Εντάξει ρε παίκτη εσύ το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο. Ο Καρβέλας είναι ανώτερος από τον Τσιτσάνη, κανένα πρόβλημα. Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα...
εγω φιλε μου δε θα τα χαλασω πουθενα αλλοι ζοριζονται...καλημερες!

young_couple

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες τους αθλήματος. Θέλουμε με την κοπέλα να δοκιμάσουμε το άθλημα του swinging, το συγκεκριμένο κατάστημα τι λέει για παρασκευή; Είμαστε 26 χρονών και οι 2, άβγαλτοι στα swinger αλλά μυημένοι σε τρίο πολλάκις.

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
112
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες τους αθλήματος. Θέλουμε με την κοπέλα να δοκιμάσουμε το άθλημα του swinging, το συγκεκριμένο κατάστημα τι λέει για παρασκευή; Είμαστε 26 χρονών και οι 2, άβγαλτοι στα swinger αλλά μυημένοι σε τρίο πολλάκις.
Αλλού κοίτα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
132
Like
10.627
Πόντοι
9.115
Τύπε προτίμησε κάνα τσονταδικο να σας παρτουζωσουν και τους 2. Θα σας έρθει φθηνότερα και θα περάσει καλά ο κωλος σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom