Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.288
Πόντοι
201
Xaxax τελικά μάλλον μόνος μου πήγα…

Χθεσινή εμπειρία – Σάββατο βράδυ

Φτάσαμε στο μαγαζί γύρω στις 11:30 και στην αρχή δεν υπήρχε σχεδόν κανείς· ήμασταν το πρώτο ζευγάρι. Λίγο πριν τις 12 άρχισαν να μπαίνουν τα πρώτα ζευγάρια και μείναμε μέχρι περίπου τις 2 παρά. Είχαμε κανονίσει ραντεβού με ένα ζευγάρι από γνωστό site αγγελιών το kanesex, το οποίο μας είπε ότι θα είναι εκεί γύρω στις 12. Τελικά τους στείλαμε μήνυμα και μας απάντησαν ότι βρίσκονται δίπλα στο μπαρ. Τους είπαμε πως καθόμαστε στο μπαρ και δεν τους βλέπουμε, αλλά δεν απάντησαν ποτέ ξανά. Το σκηνικό έτσι βγήκε άκυρο, και στην ουσία ήταν και ο μόνος λόγος που επισκεφτήκαμε το Nirvana – αλλιώς δεν θα πηγαίναμε.

Για το μαγαζί

Ήταν η δεύτερη επίσκεψή μας μετά από αρκετούς μήνες. Η πρώτη φορά δεν μας είχε αφήσει καλή εντύπωση, καθώς είχε ελάχιστα ζευγάρια και όχι ιδιαίτερα του γούστου μας. Χθες όμως ήταν κάπως καλύτερα – βρήκαμε 4-5 ζευγάρια που ήταν λίγο ποιο συμπαθητικά. Θυμάμαι μια ξανθιά με τζιν σορτσάκι που ξεχώριζε, καθώς και μια κοκκινομάλλα με φορεματάκι που έσκασε με μια φίλη της και το αγόρι-γκόμενο της εκεί στα 30-35. Μια μεγάλη παρέα επίσης με 3 ή 4 ζευγάρια απέναντι από το μπαρ στα σκαμπό.
Υπήρχαν όμως και ζευγάρια σκέτη παρωδία…
Όσον αφορά το παιχνίδι μέσα στα δωμάτια, μέχρι τη 1:30–2:00 σχεδόν δεν υπήρχε κίνηση, με εξαίρεση μία περίπτωση όπου μια μεγάλοκοπελα δευτεροκλασάτη μπήκε με δύο μπαρμπάδες . Αυτό μας έκανε εντύπωση, γιατί νομίζαμε ότι η είσοδος στο μαγαζί επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια, και όχι σε μια γυναίκα με δύο άντρες δεν μπορώ να το καταλάβω μπορώ να βρω μια γκομενα και να φέρω όλους τους φίλους μου μαζί και να με αφήσουν να μπω ;;;;

Συμπέρασμα

Το μαγαζί δεν με ενθουσίασε, ειδικά αν το συγκρίνω με το 2+2 στον Πειραιά. Πιθανότατα δεν θα το επισκεφτώ ξανά φύγαμε εντελώς ξενερωμένοι που έπαιξε και το ρόλο η φόλα που φάγαμε από την αγγελία.
Φιλε το κανεσεξ ειναι κατα 99% ψευτικα ζευγαρια η επαγγελματιες.
Κανε ενα προφιλ στο priveclub να ξερεις με ποιους μιλας

geoana82

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Φιλε το κανεσεξ ειναι κατα 99% ψευτικα ζευγαρια η επαγγελματιες.
Κανε ενα προφιλ στο priveclub να ξερεις με ποιους μιλας
φιλε μας εσωσες χαχα ηδη πηδηξαμε δυο ζευγαρια απο το πριβε χαχα δεν τον ξεραμε πριν μας το πεις!

kamikazi13

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
11
Πόντοι
0
Παρασκευή και Σάββατο ήταν απογοήτευση.
Τόσο από θέμα κόσμου, παιχνιδιού αλλά και μουσικής.
Και η αλλαγή ότι το πρώτο ποτό θα κοστίζει το λιγότερο 8 ευρώ ακόμα κι αν πάρεις μπύρα; Νέα έμπνευση. Καλύτερα μην έχετε μπύρες τότε, παρά αυτό!

Πολλοί που είναι φάση 55-65 το έχουν δει ελληνάδικο, βοηθάει βέβαια και η μουσική. Εγώ ένιωθα λες και ήμουν σε τραπέζι γάμου, στο τελείωμα που έχουν μείνει λίγοι φίλοι και συγγενείς και περίμενα ότι θα έβγαζαν και τούρτα!! Δυστυχώς δεν έβγαλαν χα χα.

Από παιχνίδι τίποτα σχεδόν, ελάχιστα πράγματα. Και είναι λογικό.Με τέτοια μουσική σε πάει αλλού η φάση. Και με λίγο κόσμο και ελάχιστες καλές παρουσίες.
Κρίμα, μεγάλο πισογύρισμα στο μαγαζί που μαζί με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής, βλέπω να το γυρνούν σε ελληναδικο σε λίγο, και ίσως αυτό πρέπει να γινει.

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
99
Πόντοι
0
Παρασκευή και Σάββατο ήταν απογοήτευση.
Τόσο από θέμα κόσμου, παιχνιδιού αλλά και μουσικής.
Και η αλλαγή ότι το πρώτο ποτό θα κοστίζει το λιγότερο 8 ευρώ ακόμα κι αν πάρεις μπύρα; Νέα έμπνευση. Καλύτερα μην έχετε μπύρες τότε, παρά αυτό!

Πολλοί που είναι φάση 55-65 το έχουν δει ελληνάδικο, βοηθάει βέβαια και η μουσική. Εγώ ένιωθα λες και ήμουν σε τραπέζι γάμου, στο τελείωμα που έχουν μείνει λίγοι φίλοι και συγγενείς και περίμενα ότι θα έβγαζαν και τούρτα!! Δυστυχώς δεν έβγαλαν χα χα.

Από παιχνίδι τίποτα σχεδόν, ελάχιστα πράγματα. Και είναι λογικό.Με τέτοια μουσική σε πάει αλλού η φάση. Και με λίγο κόσμο και ελάχιστες καλές παρουσίες.
Κρίμα, μεγάλο πισογύρισμα στο μαγαζί που μαζί με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής, βλέπω να το γυρνούν σε ελληναδικο σε λίγο, και ίσως αυτό πρέπει να γινει.
Ήσασταν ζεύγος ή μόνος σου;;; Μην ξεχνάμε ότι το μαγαζί είναι ιδιαίτερο και δεν πουλάει απλά αλκοόλ, από κάπου πρέπει να ζήσει.
Όσο για τα Ελληνικά, όταν ο κόσμος είναι λίγος (εδώ και χρόνια στην υπόγα) καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να τους κάνει τα κέφια. Είναι κι αυτό μέρος της καλτίλας!!! Εμείς το αγαπάμε!!!

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
187
Πόντοι
0
Ήσασταν ζεύγος ή μόνος σου;;; Μην ξεχνάμε ότι το μαγαζί είναι ιδιαίτερο και δεν πουλάει απλά αλκοόλ, από κάπου πρέπει να ζήσει.
Όσο για τα Ελληνικά, όταν ο κόσμος είναι λίγος (εδώ και χρόνια στην υπόγα) καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να τους κάνει τα κέφια. Είναι κι αυτό μέρος της καλτίλας!!! Εμείς το αγαπάμε!!!
ωπα τυπε τι λες;;
οπως τα υπολοιπα μαγαζια δε σου βγαζουν μπουζουκια για "να ζησουν" οπως λες κ κρατανε καποιο επιπεδο ετσι θα επρεπε κ αυτο για τον λογο ακριβως οτι ειναι ιδιαιτερο μαγαζι!
ακου ελληναδικα στο swinger!!!μπαστουνοβλαχοι δε θα κατεβετε ποτε απο τα δεντρα!

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
99
Πόντοι
0
ωπα τυπε τι λες;;
οπως τα υπολοιπα μαγαζια δε σου βγαζουν μπουζουκια για "να ζησουν" οπως λες κ κρατανε καποιο επιπεδο ετσι θα επρεπε κ αυτο για τον λογο ακριβως οτι ειναι ιδιαιτερο μαγαζι!
ακου ελληναδικα στο swinger!!!μπαστουνοβλαχοι δε θα κατεβετε ποτε απο τα δεντρα!
Αν ήσουν πελάτης θα ήξερες ότι τον τελευταίο καιρό και τα 3 μαγαζιά παίζουν και Ελληνικά!!!

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
187
Πόντοι
0
Αν ήσουν πελάτης θα ήξερες ότι τον τελευταίο καιρό και τα 3 μαγαζιά παίζουν και Ελληνικά!!!
αληθεια;;;εχω χρονια να παω κ μαλλον θα κανω αλλα τοσα!δε περιμενα τπτ καλυτερο με τους ελληναρες!

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
99
Πόντοι
0
ωπα τυπε τι λες;;
Επίσης εγώ δε μίλησα μόνο για μπουζούκια!!! Που ακόμα κι αυτά όταν έχουν μείνει 5-6 άτομα μέσα και σου έχουν κάνει κατανάλωση και ζητήσουν μπουζούκια, θα τους βάλει μπουζούκια!!! Δε μιλάμε να είναι το μαγαζί πατητό!!! Διαφορετικά πήγαινε πιάσε το Μάριο εσύ (που δεν είσαι μπαστουνόβλαχος) και πες του να πληρώσετε τα έξοδα μισά μισά!!!

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
187
Πόντοι
0
Επίσης εγώ δε μίλησα μόνο για μπουζούκια!!! Που ακόμα κι αυτά όταν έχουν μείνει 5-6 άτομα μέσα και σου έχουν κάνει κατανάλωση και ζητήσουν μπουζούκια, θα τους βάλει μπουζούκια!!! Δε μιλάμε να είναι το μαγαζί πατητό!!! Διαφορετικά πήγαινε πιάσε το Μάριο εσύ (που δεν είσαι μπαστουνόβλαχος) και πες του να πληρώσετε τα έξοδα μισά μισά!!!
τυπε δε με αφορα,ας ανοιγε περιπτερο δικο του προβλημα,οταν εσυ εχεις προβληματα οικονομικα στα λυνει καποιος αλλος;;;
αν βλεπει οτι δε βγαινει ας κανει κατι αλλο..ας παει να δωσει κ νεφρο παλι το ιδιο μου κανει!
κ επειδη δεν ειμαι μπαστονοβλαχος οπως λες θα προτιμουσα να το κλεισω παρα να χαλασω τη ποιοτητα του μαγαζιου μου...
τωρα εσεις μη παρεξηγιεσται...αν τη βρισκετε με νταουλια κ κλαρινα με γεια σας κ χαρα σας κ καλα κανετε..καποια νεα ζευγαρια ομως ουτε που θα περασουν απο εξω..
τεσπα μη το κουραζουμε,περι ορεξεως κ βιτσια τσουπροπιτα!

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
99
Πόντοι
0
τυπε δε με αφορα,ας ανοιγε περιπτερο δικο του προβλημα,οταν εσυ εχεις προβληματα οικονομικα στα λυνει καποιος αλλος;;;
αν βλεπει οτι δε βγαινει ας κανει κατι αλλο..ας παει να δωσει κ νεφρο παλι το ιδιο μου κανει!
κ επειδη δεν ειμαι μπαστονοβλαχος οπως λες θα προτιμουσα να το κλεισω παρα να χαλασω τη ποιοτητα του μαγαζιου μου...
τωρα εσεις μη παρεξηγιεσται...αν τη βρισκετε με νταουλια κ κλαρινα με γεια σας κ χαρα σας κ καλα κανετε..καποια νεα ζευγαρια ομως ουτε που θα περασουν απο εξω..
τεσπα μη το κουραζουμε,περι ορεξεως κ βιτσια τσουπροπιτα!
Σαν πολύ εύκολα τα κλείνουμε τα ξένα μαγαζιά :cheesy::cheesy::cheesy:
Anyway ούτε εγώ είμαι μέτοχος. Είπαμε είναι μέρος της cult κουλτούρας που το συγκεκριμένο μαγαζί την υποστηρίζει στο φουλ. Τα συγκεκριμένα τραγούδια ούτε τα ξέρω αλλά αν η παρέα γουστάρει, εγώ είμαι μέσα!! Και για να το κλείσουμε (δεν εχω προσωπικά μαζί σου, εσύ μας είπες μπαστουνόβλαχους) πριν μερικά Σαββατόβραδα που είχε κάποιο σεβαστό αριθμό ζευγαριών και έβαλε κάτι τσιφτετέλια, μία Κυρία από τη μεγάλη παρέα χόρεψε επάνω στο σκαμπώ κι έγινε της πουτάνας!!! Οι υπόλοιποι θαμώνες έψαχναν μέρος να κρυφτούν για να τον παίξουν!!! Οπότε... Όπως είπες, περί ορέξεως...
Υ. Γ παρεμπιπτόντως, τι είναι η "τσουπρόπιτα" ;;;:think:

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
187
Πόντοι
0
Σαν πολύ εύκολα τα κλείνουμε τα ξένα μαγαζιά :cheesy::cheesy::cheesy:
Anyway ούτε εγώ είμαι μέτοχος. Είπαμε είναι μέρος της cult κουλτούρας που το συγκεκριμένο μαγαζί την υποστηρίζει στο φουλ. Τα συγκεκριμένα τραγούδια ούτε τα ξέρω αλλά αν η παρέα γουστάρει, εγώ είμαι μέσα!! Και για να το κλείσουμε (δεν εχω προσωπικά μαζί σου, εσύ μας είπες μπαστουνόβλαχους) πριν μερικά Σαββατόβραδα που είχε κάποιο σεβαστό αριθμό ζευγαριών και έβαλε κάτι τσιφτετέλια, μία Κυρία από τη μεγάλη παρέα χόρεψε επάνω στο σκαμπώ κι έγινε της πουτάνας!!! Οι υπόλοιποι θαμώνες έψαχναν μέρος να κρυφτούν για να τον παίξουν!!! Οπότε... Όπως είπες, περί ορέξεως...
Υ. Γ παρεμπιπτόντως, τι είναι η "τσουπρόπιτα" ;;;:think:
σα σκεπαστη...κρητικη λεξη αν θυμαμαι καλα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.588
Πόντοι
9.115
Ας το πουλήσει ο κρασοκανατας αν δεν βγαίνει. Πάντα έπαιζε ελληνικά,τα ίδια και τα ίδια όμως. Βαριοταν να φτιάξει νέα λίστα ο μαλακας :jerking::jerking:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.331
Πόντοι
24.586
ωπα τυπε τι λες;;
Σαν πρώτη φάση καλησπέρα...
1. Το να μην σου αρέσουν τα λαϊκά το καταλαβαίνω αλλά το να λες μπαστουνοβλαχους αυτούς που γουστάρουν τα μπουζούκια με ξεπερνάει... Είσαι άσχετος και τραγικός
2. Οι βλάχοι λοιπόν (μαγκιά τους τιμή τους και καμάρι τους η καταγωγή τους) εγώ δυστυχώς δεν έχω χωριό είμαι από Πειραιά και Αθήνα καταγωγή εδώ και 5 γενιές πίσω .... Οι βλάχοι γουστάρουν κλαρίνα Δημοτική μουσική....
3. Τα παιδιά καλά κάνουν και γουστάρουν τα μπουζούκια σε τελική είναι το μόνο γνήσιο λαϊκό όργανο με καταγωγή ΕΛΛΆΔΑ
4. Εσύ λοιπόν που κατάγεσαι από σαλόνια μάθε λοιπόν ότι στο μεγαλύτερο μουσικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο σε μια από τις φωτογραφίες με του μεγαλύτερους τζαζ μουσικός παγκόσμια είναι οι φωτογραφίες του Βασίλη Σαλέα και του Μανώλη Χιώτη το Πανεπιστήμιο ονομάζεται Berkley είμαι απόφοιτος αυτού....
5. Και για να κλείσω στο πεντάγραμμο το ίδιο ντο έγραψε ο Μότσαρτ το ίδιο ο Τζίμη Χέντριξ το ίδιο ο Ζαμπέτας το ίδιο και ο Γονίδης.... Η μουσική δεν είναι ρατσισμος είναι έκφραση.... Για την ιστορία δεν ακούω λαϊκά αλλά την καλύτερη διασκέδαση την έχω κάνει στα μπουζούκια

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.913
Πόντοι
3.846
Πολύ ωραία όλα αυτά ρε φίλε, αλλά εδώ συζητάμε για ανταλλαγές συντρόφων, όχι για μουσικολογική ανάλυση.

Σαν απόφοιτος του Berkeley γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι δε φταίνε τα μουσικά όργανα και οι τρόποι ,αλλά πως χρησιμοποιούνται. Δε μπορείς να βάλεις τις συνθέσεις του Τσιτσάνη και του Χιώτη μαζί με τα σουξεδάκια του Φοίβου και του Καρβέλα.

Πολλά νεύρα όμως ρε παιδιά, μάλλον δε γαμάει κανείς από ότι φαίνεται.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Ελληνάδικο με χώρους και για παιχνίδι. Not bad. Μην υπάρχει συνωστισμός στις τουαλέτες χα χα.

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
99
Πόντοι
0
Ελληνάδικο με χώρους και για παιχνίδι. Not bad. Μην υπάρχει συνωστισμός στις τουαλέτες χα χα.
Πού τους είδες τους χώρους φίλε;;;; Ας αφήσουμε αυτή την πονεμένη ιστορία.

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.448
Πόντοι
206
Παιδια το θεμα ειναι η παρεα και αν γινεται παιχνιδι!Ας αφησουμε την μουσικη αναλυση!!!!!

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
187
Πόντοι
0
Σαν πρώτη φάση καλησπέρα...
1. Το να μην σου αρέσουν τα λαϊκά το καταλαβαίνω αλλά το να λες μπαστουνοβλαχους αυτούς που γουστάρουν τα μπουζούκια με ξεπερνάει... Είσαι άσχετος και τραγικός
2. Οι βλάχοι λοιπόν (μαγκιά τους τιμή τους και καμάρι τους η καταγωγή τους) εγώ δυστυχώς δεν έχω χωριό είμαι από Πειραιά και Αθήνα καταγωγή εδώ και 5 γενιές πίσω .... Οι βλάχοι γουστάρουν κλαρίνα Δημοτική μουσική....
3. Τα παιδιά καλά κάνουν και γουστάρουν τα μπουζούκια σε τελική είναι το μόνο γνήσιο λαϊκό όργανο με καταγωγή ΕΛΛΆΔΑ
4. Εσύ λοιπόν που κατάγεσαι από σαλόνια μάθε λοιπόν ότι στο μεγαλύτερο μουσικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο σε μια από τις φωτογραφίες με του μεγαλύτερους τζαζ μουσικός παγκόσμια είναι οι φωτογραφίες του Βασίλη Σαλέα και του Μανώλη Χιώτη το Πανεπιστήμιο ονομάζεται Berkley είμαι απόφοιτος αυτού....
5. Και για να κλείσω στο πεντάγραμμο το ίδιο ντο έγραψε ο Μότσαρτ το ίδιο ο Τζίμη Χέντριξ το ίδιο ο Ζαμπέτας το ίδιο και ο Γονίδης.... Η μουσική δεν είναι ρατσισμος είναι έκφραση.... Για την ιστορία δεν ακούω λαϊκά αλλά την καλύτερη διασκέδαση την έχω κάνει στα μπουζούκια
να ξεκαθαρισουμε οτι δεν εννοουσα εσενα σαν μπαστοβλαχο,αυτο θα ηταν προσβολη για ολους τους μπαστουνοβλαχους του κοσμου κ εχω κ μερικους φιλους ετσι...
οσο για την μουσικη απλα κλαιω...αν ξερεις εσυ απο μουσικη ιστορια κ παιδεια εγω αυτη τη στιγμη απο τον διεθνες διαστημικο σταθμο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom