τρεις μέρες τώρα στη Φρανκφούρτη και έχω τρελαθεί, τα έχω κάνει όλα από fkk, swingerclub μέχρι και gangbang σε ιδιωτικό χώρο. Απίστευτες εμπειρίες. θα επανέλθω τις επόμενες μέρες
Λοιπόν, αφού έχουν περάσει κάποιες μέρες και με πιο καθαρό μυαλό θα σας δώσω μια περιγραφή του τη έζησα στη Φρανκφούρτη όσο ήμουν εκεί ένα τριήμερο. Ξέρω δεν έχει σχέση με το φόρουμ αυτό αυτά που θα γράψω αλλά επειδή πολλοί εδώ μέσα με γνωρίζουν για τις αναρτήσεις που κάνω θεωρώ σωστό να ενημερωθούν.
Λοιπόν πρώτη μέρα στη Φρανκφούρτη έφθασα απόγευμα, έβρεχε, άσχετο όλο το τριήμερο έβρεχε και ήταν καταθλιπτικά, όχι όμως για μένα όπως αποδείχθηκε....
Αποφάσισα να πάω στο swinger club fantasy είναι περίπου 15 λεπτά με ταξί από το κέντρο. Η είσοδος είναι 115 ευρώ, κυκλοφορείς μόνο με εσώρουχο. Πήγα η ώρα 21.00 έφυγα γύρω στις 23.30. Μπύρα από το μπαρ και γύρα στον χώρο να δω τι παίζει. Μέσα δεν είχε πολύ κόσμο, 3 ζευγάρια και 6-7 άνδρες. Όμως, οι δύο κοπέλες ήταν πολύ active, τις περνάμε όλοι σε όλες τις στάσεις με στοματικό μέσα, ήταν απίστευτο αυτό που ζούσα. Την μια την πήρα και αναλ. Οι κοπέλες η μια ήταν Γερμανίδα από ότι κατάλαβα η άλλη δεν κατάλαβα είχα θολώσει.... οκ δεν ήταν μοντέλα αλλά αρκετά ευπαρουσιαστες. Από ότι μου είπε μετά ένας γερμανοκρητικος που γνώρισα εκεί η όλη εμπειρία στην συγκεκριμένη βραδιά ήταν μέτρια για αυτόν που επισκεπτετε συχνά το κλαπμ.....για μένα δεν ήταν!!!
Δεύτερη μέρα και αφού είχα στο πρόγραμμα μου να πάω στο fkk mainhattan τελικά άλλαξα γνώμη γιατί είδα στο joyclub να διαφημίζεται gangbang σε ιδιωτική βίλα. οκ είχα τους ενδοιασμούς μου αν είναι αληθινό κτλ.. όμως αποφάσισα να πάω. η είσοδος ήταν 80 ευρώ. Εκεί συνάντησα 2 κοπέλες οκ δεν ήταν και οι κουκλάρες τα μοντέλα οι 25χρονες η μια ιδίως ήταν σίγουρα πάνω από 50, όμως είχαν κάτι κορμιά.... όνειρο. Και δεν ήταν μόνο αυτό, μιλούσαν και κοινουνταν στον χώρο με ένα έκφυλο τρόπο... τελικά μαζευτήκαμε εκεί 7 άνδρες και άρχισε το show, σε ένα κρεβάτι να γίνονται όλα, έβαζα προφυλακτικό, έβγαζα προφυλακτικό πότε την μια πότε την άλλη από στόμα από μουνι για 1,5 ώρα γαμουσα, έχυσα τελικά 3 φορές.... ιδίως η δεύτερη μας είπε ήταν από Ταϊλάνδη δεν χορταινε το σεξ με τίποτε....
Όμως η τρίτη μέρα ήταν το κάτι άλλο. τρένο για Ντάρμσταντ και αλλαγή ξενοδοχείου γιατί αυτό που με περίμενε στο fkk sharks δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.....
Φθάνω λοιπόν γύρω στις 9 το βράδυ στο χώρο και αφου πληρώνω στην είσοδο, ήταν 69 ευρώ, πάω μέσα στο ντουλάπι να αλλάξω. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα fkk sauna clubs είναι ένας χώρος όπου υπάρχουν τζακουζι, σάουνα, μπαρ με απεριόριστη κατανάλωση ποτού, φαγητό και..... γυμνές κοπέλες.
Φορώντας μόνο το μπουρνουζι που μου έδωσαν εκεί μπαίνω μέσα στο χώρο και παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό. θα υπήρχαν τουλάχιστον εκατό κοπέλες ολόγυμνες φορώντας μόνο τακούνια και περπατούσαν στο χώρο, άλλες έπιναν το ποτό τους, άλλες μιλούσαν με πελάτες. Μιλούμε ότι το 70% ήταν 9-10 και αν υπήρχαν καμία δεκαριά που ήταν μέτριες.... χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά να διαχειριστώ αυτό που έβλεπα, έβαλα το φαγητό μου,το ποτό μου, βουτιά μετά στο τζακουζι και εκεί άρχισαν οι πρώτες επαφές με τα κορίτσια τα οποία έρχονται μόνα τους να σου μιλήσουν, να τριφονται πάνω σου κτλ κτλ...
Στην βραδιά πήγα με τρία κορίτσια
Η πρώτη αποδείχθηκε φόλα γιατί ήμουν και άπειρος δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά, δεν συνεννοηθηκα καλά την τιμή και τις υπηρεσίες και αν και ήταν του 10 δεν πέρασα καλά ήταν πολύ ψυχρή όπως αυτές τις Ρουμάνες που έχουμε εδώ και λέτε πολλοί ότι είναι φολες...
Ομως..η δεύτερη και η τρίτη ήταν το κάτι άλλο, φουλ gfe σωστό connection και ειδικά την δεύτερη θα μπορούσα να την ερωτευτώ κιόλας...
Έκατσα εκεί 5 ώρες περιπου, έδωσα σύνολο 500 ευρώ με την είσοδο και πέρασα απίστευτα!!!
Να σαν αναφέρω επίσης ότι στη Φρανκφούρτη στο κέντρο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό έχει στριπ κλαπς και πολυκατοικίες με κορίτσια που κάνουν νομική πορνεία και τις βλέπεις στην είσοδο, πήγα και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ιδίως στο στριπκλαπ δεν αξίζει, ήταν τελείως χάσιμο χρόνου.