Αρχικά περί νοσημάτων 100% δεν είμαστε σίγουροι αν είναι θετικές ή αρνητικές χωρίς να δούμε εξετάσεις. Ο φίλος πιο πάνω είδε της Λίλης τις εξετάσεις δηλαδή; Επειδή έτσι όπως το έγραψε δεν είναι ξεκάθαρο.
Το άλλο που είπε ο φίλος πριν λίγα ποστ που είπε ότι κόλλησε έρπη (και με προφύλαξη) και πήγε μόνο με μία μετά από αποχή το πιστεύω. Και το εκτιμώ αφάνταστα που το μοιράστηκε.
Σωστό είναι να λέμε και τα αντίθετα, όπως όταν ξέρουμε ότι η κοπέλα είναι καθαρή (πως μπορεί να το ξέρει κάποιος σίγουρα αλλά οκ) απλά τώρα αυτή η επιμονή ότι είναι καλή και να πάτε και είναι καθαρή, λίγο ύποπτη μου φαίνεται φυσικά δεν αποκλείω να είναι τελείως καλοπροαίρετη.
Παρ'ολα αυτά εγώ ανέφερα αυτά που είδα και όφειλα να πω.
Να σας πω και μια προσωπική μου εμπειρία επειδή και εγώ την Λίλη και τις υπόλοιπες Βιετναμεζες ήξερα πριν πάει στην απέναντι πλευρά από την πλατεία Ελευθερίας, δλδ όταν ήταν ακόμα σε εκείνα τα δωμάτια στην Ρηγαίνης και έκαναν πεζοδρόμιο στον απέναντι δρόμο, πριν τις συνάξουν οι αστυνομικοί.
Μιά από αυτές τις Βιετναμέζες που ήταν κοντά στο οδόφραγμα (για όσους θυμούνται) όταν της είπα θέλω πίπα χωρίς μου απάντησε δεν κάνω και επίσης μου είπε είσαι νεαρός, μην κάνεις χωρίς επειδή έχει κοπέλες που έχουν διάφορα και είναι κρίμα.
Σκέφτου η ίδια η Βιετναμέζα (η οποία πριν περίπου 1 χρόνο έφυγε από Κύπρο και δεν την ξαναβρήκα) μου είπε αυτό. Επειδή και εκείνες ξέρουν (ειδικά τότε που εκάθονταν 10-15 κοπέλες στα σκαλιά) ότι τις εφακούσαμε ούλες που γυρώ, σκέφτου τι αρρώστια κυκλοφορούσε.
Και αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, ότι έχει πολλούς που κάνουν ακάπωτα γαμήσια/ είναι αλήθεια - δεν κρίνω κανέναν, αλλά όταν πάμε τόσοι με τόσες, είναι θέμα χρόνου όσοι/όσες κάνουν ακάποτα να κολλήσουν κάτι.
Δυστυχώς επειδή δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε αυτά που λέγονται εδώ μέσα 100% κρίνει ο καθένας μόνος του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν βάζεται προφυλακτικό, μειώνεται δραματικά το ρίσκο να κολλήσετε ειδικά κάτι σοβαρό όπως HIV.