Φίλε
@pouk58 είσαι σωστός - αυτό όντως δεν ισχύει, αλλά το αντίθετο ναι. Δες παράδειγμα Εκατερίνα, Ανα Μαρία, Ραλούκα που όταν πήγαιναν με 50 ευρώ, 80% είχαν θέματα μαζί τους - βιαστικές, όχι στο ένα όχι στο άλλο, ξινές.
Τώρα που ζητούν 250, και αντί να τις γαμούν 5 τις γαμά ένας, έχουν νορμάλ (όχι εξαιρετική) συμπεριφορά.
Δεν σημαίνει ότι αυτές συνολικά αν αυξήσουν τιμές έχουν κατ' ανάγκη περισσότερα λεφτά, απλά τρώνε λιγότερο βίλλο. Υπάρχουν πουτάνες που δεν είναι φτιαγμένες για το επάγγελμα και απλά δυσπυρκούν.
Εγώ προσωπικά δεν έδωσα ποτέ λεφτά της τάξης των 100 ευρώ και άνω για μία επίσκεψη. Αφού σε νορμάλ καταστάσης κάποιος μπορεί να πάει 2 και 3 φορές για 100.
Εν παν να είναι μοντέλο η άλλη... τι θα μου κάνει δηλαδή; Θα γαμήσω, θα χύσω, θα φύγω.
Το να δίνει κάποιος 250 ευρώ για 15-30 λεπτά ή ακόμα και 5 ώρες, δεν έχει νόημα για εμένα, δεν είναι value for money. Αν χύσεις μια φορά - άτε δύο αν είσαι σε καλή μέρα, αυτό είναι. Πάλι μετά από μία-δύο μέρες θα θέλεις πάλι.
Και 5000 ευρώ να βγάζεις το μήνα, 250 ευρώ κάθε 2-3 μέρες δεν τα δίνεις. Όμως 30-40 ευρώ μπορείς να δώσεις 2 φορές την εβδομάδα.
Το μόνο που με νοιάζει σε μια πουτάνα είναι η καθαριότητα και να μην είναι ξινή.
Οι Ασιάτισσες είναι κατά μέσω όρο πολύ πιο καθαρές σε σχέση με τις μαύρες (έχει μαύρες κυριολεκτικά βρωμούν σκατά) αλλά υπάρχουν διασταυρωμένες πηγές ότι έχει πολλαπλές ασιάτισσες που γαμιούνται χωρίς προφυλακτικό - και τις χύνουν και μέσα μάλιστα. Παίζουμε ρώσικη ρουλέτα.
Αυτό που λέτε ότι αυξάνονται οι τιμές επειδή δίνουμε πιο πολλά ισχύει - επίσης η πουτάνα ξέρει ότι αν ζητά 30, 40, 50 θα έχει πχ 10 πελάτες. Αν ζητήσει 200, και 1 στους 4 να πει οκαυ, τα ίδια βγάζει και την γαμούν πιο λίγοι. Δυστυχώς έτσι είναι.
@ourakotangos11 φίλε σε καταλαβαίνω το είπες πολλές φορές αυτό και συμφωνώ.
Αν και είμαι άτομο που θα ζητούσε τηλέφωνα αυτό το καιρό επειδή πραγματικά δεν υπάρχουν πλέον πουτάνες που να μην ζητούν ψηλά ποσά (και να είναι καθαρές), ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και δεν δίνεις τυφλά τηλέφωνα σε όποιον ζητά. Έχει άτομα εδώ μέσα που είτε έχουν 1-5 ποστ και σπαμάρουν DM για τηλέφωνα, ή άλλους που περιπαίζουν για ανταλλαγές και μετά λένε ξέχασα το τηλέφωνο και θα σου στείλω πιο μετά. Στο τέλος σε αυτούς που δίνεις θα βρεθεί ο ένας - δύο μαλάκες που θα πάνε να ξεκινούν με 60 ευρώ για 10-15 λεπτά, μετά 100 για 30 και μετά ξεφεύγει.