mounnodoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 562
- Πόντοι
- 81
Μαλακες οταν ειναι σκοτεινα μη δεχεστε αν δεν αναψει φως:Φίλε μου έχω πάει . Καταρχάς της έστειλα μνμ κατά τις 12:00 τα μεσάνυχτα και την ρώτησα αν δουλεύει και μου λέει ναι μέχρι την 1:00. Τέλια λέω θα πάω λέω ,φτάνω κοντά της κατά τις 12:20 και της στέλνω για να μου πει όροφο κλπ. Μου λέει περίμενε 5 λεπτά και άμεσος με παίρνει τηλέφωνο. τελικά είχε τηλεφωνήτρια και μου εξήγησε που να πάω. Φτάνω στο διαμέρισμα και μου ανοίγει την πόρτα με πόλη νωχελικότητα και την ρώτησα αν κοιμόταν και μου είπε ναι. Και κατά την διάρκεια που ήμουν εκεί δεν μιλούσε καθόλου ήθελε να κοιμηθεί δεν είχε όρεξη .πάραυτα με πάει στο δωμάτιο το οποίο ήταν χωρίς φως και της λέω να το ανάψει γιατί δεν βλέπω την μύτη μου και η απάντηση ήταν No , you can see.. υποτίθεται οτι θα μας κάλυπτε το λιγοστό φως του διαδρόμου. τελικά παίξαμε σκοτεινό δωμάτιο..
απλά κάρφωσα μια πληθωρική κοπέλα γύρο στα 23 όπου δεν την είδα καν στο κρεβάτι .. δεν έχω να πω θετικά ..
Πρωτο, γιατι μας πιανουν για κοροιδα, πηδαμε οτι ναναι
Δευτερο, δεν ξερεις τι σκατα εχει εκει μεσα στο δωματιο ή και πανω στο κορμι και το μουνι της. Μπορει να ειναι γεματη ερπη ασπουμε