james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 46.211
- Πόντοι
- 14.095
Τι? Ακόμα δεν έχει πέσει?????Εγω είμαι απασχολημένη , προσπαθω να ριξω το μωρό με τη συνταξη @blizardeye
Τι? Ακόμα δεν έχει πέσει?????Εγω είμαι απασχολημένη , προσπαθω να ριξω το μωρό με τη συνταξη @blizardeye
Η γυναικεία διορατικότητα πάντα επιβραβεύεται, κυρία.Εγω είμαι απασχολημένη , προσπαθω να ριξω το μωρό με τη συνταξη @blizardeye
Μην υποτιμάτε το γυναικείο ένστικτο, κύριε!
Έχω περιγράψει πλειστάκις την υπέροχη ζωή, που θα ζήσει ένα θήλυ δίπλα μου. Και προφανώς το @melaxrino-sugar έχει αναγνώσει τις αναρτήσεις μου.
Επαναλαμβάνω εν συντομία:
1. Ευμάρεια εξαιτίας της μηνιαίας σύνταξης Ο.Γ.Α.
2. Δωρεάν γεύματα εις τα συσσίτια αστέγων.
3. Άθλησις (τρέξιμο) όταν με κυνηγούν οι δανειστές μου.
4. Ολόφρεσκα και καθαρά ποτά (=νερό) από τις δημόσιες βρύσες, που υπάρχουν στην παραλία της πόλης μου.
5. Ταξίδια σε υπέροχα ξενοδοχεία (2 αστέρων!!!) με δελτία κοινωνικού τουρισμού (εφ΄ όσον βεβαίως κληρωθώ).
6. Ευρύς κύκλος κοινωνικών συναναστροφών με την κοινωνία των αστέγων.
Πείτε μου, κ. amjik, τι άλλο μπορεί να επιθυμεί ένα θήλυ::::
Σε Γιεν τα έχετε καλέ μου φίλε????Ναι αλλα εγω εχω τα εκατομμυρια![]()

Δεν ξέρω, λογικά ναι. Αλλά πάμε στο ζουμί τώρα... Εχτές έλεγες ότι θα μας ξεμπροστιασεις... Με τους άλλους μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις... Αλλά εμένα θα ήθελα να το κάνεις σε παρακαλώ... Και ξεκινά λέγοντας ποιος σε έδωσε αυτές τις πληροφορίες που δείχνουν όλες αληθεια.... Αλλά δεν λες...Ανοιξαν τα δικαστήρια;;
Στο Δημαρχείο έχεις σκεφτεί να παντρευτείς?ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 70Κ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΓΛΕΝΤΙ,ΑΜΑΞΙ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ

μην παντρευτεις! 2 γαμους εκανα και τους 2 τους μετανιωσα!καλυτερα 70.000 γλυφιτζουρια να παρεις!ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 70Κ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΓΛΕΝΤΙ,ΑΜΑΞΙ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ
ντροπη και που το ξεστομισες καλε μου φιλεΣτο Δημαρχείο έχεις σκεφτεί να παντρευτείς?![]()

Γιατί ?ντροπη και που το ξεστομισες καλε μου φιλε

Εσύ θα ξαναμιλήσεις όταν περάσεις τα 30 και πιάσεις δουλειά...Δεν μετράω, γιατί δεν μπορείς να μου μιλήσεις! Λογική άποψη, δεν θα αποκτήσεις ποτέ, γιατί απαιτεί πολλά χρόνια, παρ’ όλ’ αυτά θέλω να πιστεύω πως άκουσες την πρότασή μου και τον Σεπτέμβρη θα πας σε ένα νυχτερινό με τον Πολυζώη! Όταν μάθεις ανάγνωση, ορθογραφία και τον τρόπο να εκφράζεις ορθά αυτά που σκέφτεσαι, τότε θα ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις, μέχρι τότε, μόνο για να τρως! Επομένως μέχρι τότε, αυτά που λες θα στέκουν μόνο στο ‘’τι τσίμπησες μαν’’!!!
Κάπου διάβασα από εσάς καλέ μου φίλε ότι το ένα πόδι σας είναι στο τάφο,, άρα δεν αργεί αυτή η ώρα ..Έτσι πρέπων είναι να ξέρει τα απολαβές της η ωραια μας Κυρία..Η κα. Νικόλ δεν είναι αδιάκριτη, κύριε!

ειμαι ρομαντικος,παραδοσιακος καλε μου φιλεΑυτός παίζει να είναι και πιο μλκας και από τον αριστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί ?![]()
εγω κυριε;Αυτός παίζει να είναι και πιο μλκας και από τον αριστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί ?![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 70Κ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΓΛΕΝΤΙ,ΑΜΑΞΙ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ

Εκεί που τα διαβάσατε, κύριε, έγραψα επίσης ότι η χήρα δεν παίρνει ολόκληρη την παχυλότατη σύνταξή μου.Κάπου διάβασα από εσάς καλέ μου φίλε ότι το ένα πόδι σας είναι στο τάφο,, άρα δεν αργεί αυτή η ώρα ..Έτσι πρέπων είναι να ξέρει τα απολαβές της η ωραια μας Κυρία..![]()
Εκτός και αν θέλεις να πεις τώρα ονόματα... Ελα ποτέ δεν είναι αργά... Θα πεις λοιπόν σε ποιας κοπέλας το νήμα έκανα προμο και μάλιστα με βίντεο??? Η θα κάνεις την πάπια ακόμα μια φορά??? Έλα σε προκαλώ... Κάνε με ρεζίλι... Αντε να σε δω..Τι λες μωρη ντροπή των πουτανιαρηδων
Τράβα να φυτέψεις καμία κλήρωση
εχω να γελασω τοσο απο τοτε που εκανε επιθεωρηση ο Χαρυ Κλυνν στο θεατρο ΠεροκέΣας εχω κ το καλυτερο
![]()