Zhukov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.184
- Πόντοι
- 446
Μη βριζεις μαν,τζαμπα πανε οι λεξεις!Τι λες μωρη ντροπή των πουτανιαρηδων
Τράβα να φυτέψεις καμία κλήρωση
Μη βριζεις μαν,τζαμπα πανε οι λεξεις!Τι λες μωρη ντροπή των πουτανιαρηδων
Ότι γράφω έχει σημασίαΜη βριζεις μαν,τζαμπα πανε οι λεξεις!
Ουτε καφε δε εχω πιει ακομαΤι λες μωρη ντροπή των πουτανιαρηδων
Το ξερω αγαπητε μου,αλλα δεν αξιζει!Ότι γράφω έχει σημασία![]()
@pastelios σε έχουν πάρει χαμπάρι, άλλαξε την υπογραφή σουΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ
ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΝΗΜΑ...ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟ...

Η κα. Νικόλ δεν είναι αδιάκριτη, κύριε!Ρωτήστε για την σύνταξη ωραία μου Κυρία ,,πόσα παίρνει ...![]()
Ναι αλλα εγω εχω τα εκατομμυριαΕγω είμαι απασχολημένη , προσπαθω να ριξω το μωρό με τη συνταξη @blizardeye
στειλε 70κΝαι αλλα εγω εχω τα εκατομμυρια![]()
ΟΧΙστειλε 70κ
δεν θες να ευτυχησω;
Με 70 ευρ βολευεσαι;;δεν θες να ευτυχησω;![]()
Mαλλονδεν θες να ευτυχησω;![]()

Αμα ειναι να ευτυχησεις με 70κ να σου στειλω Πεσος Περου τοτεδεν θες να ευτυχησω;![]()
δεν φτανουν ουτε για ζητωΜε 70 ευρ βολευεσαι;;

Δεν μετράω, γιατί δεν μπορείς να μου μιλήσεις! Λογική άποψη, δεν θα αποκτήσεις ποτέ, γιατί απαιτεί πολλά χρόνια, παρ’ όλ’ αυτά θέλω να πιστεύω πως άκουσες την πρότασή μου και τον Σεπτέμβρη θα πας σε ένα νυχτερινό με τον Πολυζώη! Όταν μάθεις ανάγνωση, ορθογραφία και τον τρόπο να εκφράζεις ορθά αυτά που σκέφτεσαι, τότε θα ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις, μέχρι τότε, μόνο για να τρως! Επομένως μέχρι τότε, αυτά που λες θα στέκουν μόνο στο ‘’τι τσίμπησες μαν’’!!!Καλά εσύ είσαι βλακας οπότε δεν μετράς...
Χρωστας μια πισινα εσυ ,μην φωναζειςΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ 70Κ![]()