Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.049
- Πόντοι
- 12.056
Αυτο πινω γ νερό
Αυτο πινω γ νερό
άρα φαντάζομαι έχεις πιεσόμετρα κτλ κτλ....Πτυχιουχος πρωτων βοηθειων μαναρα μου, στον ελεύθερο μου χρονο ειμαι κ ψυχολόγος, μαγειρισσα,ευτυχης μπλετσας και τριβάγκο θεσνικης ..
Πιεσομετρο, οξυμετρο κ θ πρεπει ν βαλουμε κ απινιδωτή σε μπιλ - πριβε , λενε σε μερη που εχει πολυ κοσμο .. σχολεία , γυμναστήρια, πλατειες αλλα εκει επιβάλλεταιάρα φαντάζομαι έχεις πιεσόμετρα κτλ κτλ....![]()
Αυτό δεν είναι booking post, είναι προκήρυξη για συμμετοχή σε Ironman...Την Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.
Έχει προβλεφθεί και απινιδωτής ή πάμε μόνο με τις βασικές πρώτες βοήθειες;Σε περιπτωση ανακοπης 30 συμπιεσεις 2 εμφυσησεις
Πωπω καυλα...Τα εφημερευοντα νοσοκομεια θα γεμισουν εκεινη την μερα.....Την Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.
Καλύτερα να έχουν και βεβαίωση καρδιολόγου μαζί τουςΣε περιπτωση ανακοπης 30 συμπιεσεις 2 εμφυσησεις
Airbnb καθαρίζεις;Πτυχιουχος πρωτων βοηθειων μαναρα μου, στον ελεύθερο μου χρονο ειμαι κ ψυχολόγος, μαγειρισσα,ευτυχης μπλετσας και τριβάγκο θεσνικης ..
Μονο υπο τους ηχους μαζωνακη - ωρες μικρεςAirbnb καθαρίζεις;
....ΔομοκοΤο ραντεβού γίνεται στην Κορέα ή εδώ;

Δομοκό αγιου παύλου....Δομοκο![]()
Λίγο κατίκι φέρε αδερφέ γυρνώντας.......Δομοκο![]()

του καστριτηΔομοκό αγιου παύλου
λαϊκοςΛίγο κατίκι φέρε αδερφέ γυρνώντας...![]()

Χρήσιμα όλα.Πτυχιουχος πρωτων βοηθειων μαναρα μου, στον ελεύθερο μου χρονο ειμαι κ ψυχολόγος, μαγειρισσα,ευτυχης μπλετσας και τριβάγκο θεσνικης ..