SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.005
- Πόντοι
- 1.446
Λες να τρώει και γλειφιτζούρι την ώρα της πράξης;θα τον μουρλάνει τον πιτσιρικά τον κινέζοκέφαλο!!!!!!!!![]()
Λες να τρώει και γλειφιτζούρι την ώρα της πράξης;θα τον μουρλάνει τον πιτσιρικά τον κινέζοκέφαλο!!!!!!!!![]()
ικανό τον έχωΛες να τρώει και γλειφιτζούρι την ώρα της πράξης;

Λες να το ρίχνουν στο γλείψιμο επειδή έχουνε μικρό πουλί;Οι κινεζοκεφαλοι δεν ξέρουν να πηδάνε, ξέρουν όμως να γλύφουν καλά.
@Nicole πες!
Μεζούρες δεν έχω, γεγονότα παραθέτωΛες να το ρίχνουν στο γλείψιμο επειδή έχουνε μικρό πουλί;
Που να του πρηστεί το δεξί του φρύδι και να μείνει κουφός όποιος πει κάτι τέτοιο...Ναι. Και όποιος πούστης πει όχι, να μην του ξανά σηκωθεί!![]()

Είσαι από Κορέα;
Ωραια τα καστρα της Κορεας.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα απο τα καστρα Κορέας
Εγω παραθεριζω στο μπουκίτσι Ιαπωνιας συνηθωςΩραια τα καστρα της Κορεας.
Πρεπει να επισκεφτω αυτο το Ιαπωνικο μπουκιτσι !Εγω παραθεριζω στο μπουκίτσι Ιαπωνιας συνηθως
![]()
Καλημέρα απο τα καστρα Κορέας

Την Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.

αν ξέρεις και από αυτά ίσως χρειαστούνεΣε περιπτωση ανακοπης 30 συμπιεσεις 2 εμφυσησεις
Σε περιπτωση ανακοπης 30 συμπιεσεις 2 εμφυσησεις

aπο φαι τι εχετεΤην Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.
Πτυχιουχος πρωτων βοηθειων μαναρα μου, στον ελεύθερο μου χρονο ειμαι κ ψυχολόγος, μαγειρισσα,ευτυχης μπλετσας και τριβάγκο θεσνικης ..αν ξέρεις και από αυτά ίσως χρειαστούνε![]()
Καρπούζι με φετα .. προσφερεται κ σε κοκτειλ κ φαγωσιμοaπο φαι τι εχετε![]()
δεν τρωω φετα!μοετ εχετεΚαρπούζι με φετα .. προσφερεται κ σε κοκτειλ κ φαγωσιμο
Αυτο πινω γ νερόδεν τρωω φετα!μοετ εχετε![]()