Zhukov
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.046
- Πόντοι
- 81
Ο γνωστος της τηλεοπτικης σειρας μηπως;χαχα!Μηπως σε λενε ακάλυπτο
Ο γνωστος της τηλεοπτικης σειρας μηπως;χαχα!Μηπως σε λενε ακάλυπτο
καλο μ_____ η μπετυΜηπως σε λενε ακάλυπτο
Ναι μαν...να βάλουμε και τα χρυσαφικά σε αλουμινόχαρτο έξω από την πόρτα μήπως???Δώκε Ιβαν να σμπρώξω![]()

Αυτό το νήμα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στέλνεις πρώτα με PayPal έτσι σε εμπιστευόμαστε και προχωράςΟ γνωστος της τηλεοπτικης σειρας μηπως;χαχα!
Οχι σα κ σενα π μ εστειλες dick pickΑυτό το νήμα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στέλνεις πρώτα με PayPal έτσι σε εμπιστευόμαστε και προχωράς
Νομιζω οτι προσπαθειτε να με ''δαγκασετε'' ομαδικως! χαχα!Αυτό το νήμα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στέλνεις πρώτα με PayPal έτσι σε εμπιστευόμαστε και προχωράς
Αν σε χάλασε να την πάρω πίσωΟχι σα κ σενα π μ εστειλες dick pick

Οχι καλε μου φίλε , δωσε μου ΑΠΛΑ τα στοιχεια της καρτας σου ν βαλω spotifyΝομιζω οτι προσπαθειτε να με ''δαγκασετε'' ομαδικως! χαχα!
Τι εστι spotify;Οχι καλε μου φίλε , δωσε μου ΑΠΛΑ τα στοιχεια της καρτας σου ν βαλω spotify
Δώσε μου το κινητό σου θα σου στείλω ένα μήνυμα από γενική ταχυδρομική να βάλεις λίγο τα στοιχεία για την παράδοσηΝομιζω οτι προσπαθειτε να με ''δαγκασετε'' ομαδικως! χαχα!
χαχα καλο!Δώσε μου το κινητό σου θα σου στείλω ένα μήνυμα από γενική ταχυδρομική να βάλεις λίγο τα στοιχεία για την παράδοση
Ν αγορασω μουσικη χωρις διαφημίσειςΤι εστι spotify;
Ναι μαν...να βάλουμε και τα χρυσαφικά σε αλουμινόχαρτο έξω από την πόρτα μήπως???![]()
Στα ραντεβού της πρέπει να παίζει μουσική χωρίς διακοπές, αλλιώς ξενερώνειΤι εστι spotify;
Δες τι μαθαινω ! Δεν μπορεις να ακους μουσικη απο το youtube;Ν αγορασω μουσικη χωρις διαφημίσεις
δε το γνωριζα !Στα ραντεβού της πρέπει να παίζει μουσική χωρίς διακοπές, αλλιώς ξενερώνει
τι μπαναλ….ΤΡΕΔες τι μαθαινω ! Δεν μπορεις να ακους μουσικη απο το youtube;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε το γνωριζα !
;;;τι μπαναλ….ΤΡΕ