SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.634
- Πόντοι
- 1.446
Έχουμε και βιντεάκια που στέλνουμε με paysafe αν θες… μοιραζόμαστε με Νικόλ 60-40 εγω
Θέλω κι εγώ πισινα !
Έχουμε και βιντεάκια που στέλνουμε με paysafe αν θες… μοιραζόμαστε με Νικόλ 60-40 εγω
Μπα.. αυτος ηταν elegantΡε πως μου φαίνεται ότι είναι ο πουσταχρήστων και μας δουλεύει ...![]()
Βεβαιως!!Έχουμε και βιντεάκια που στέλνουμε με paysafe αν θες… μοιραζόμαστε με Νικόλ 60-40 εγω
Θέλω κι εγώ πισινα !
Εννοώ ότι είναι ξεπερασμένο το YouTube, με σπό τι φαΐ δε φαντάζεσαι καμία σχέση άλλο κρεβάτι
Για εμενα μιλας φιλαρα;Ρε πως μου φαίνεται ότι είναι ο πουσταχρήστων και μας δουλεύει ...![]()
Οκ οκ το δεχομαι! δεν το ηξερα!Εννοώ ότι είναι ξεπερασμένο το YouTube, με σπό τι φαΐ δε φαντάζεσαι καμία σχέση άλλο κρεβάτι
ΥγΡε πως μου φαίνεται ότι είναι ο πουσταχρήστων και μας δουλεύει ...![]()

Τι ν μας πεις κ εσυ βρε πουτσαραΕννοώ ότι είναι ξεπερασμένο το YouTube, με σπό τι φαΐ δε φαντάζεσαι καμία σχέση άλλο κρεβάτι
α ειστε και φιλοι ;Για εμενα μιλας φιλαρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ οκ το δεχομαι! δεν το ηξερα!
No offense ! ενιωσα οτι ειναι φιλικο το κλιμα εδω μεσα!α ειστε και φιλοι ;
Εγώ τι να πω, εγώ δείχνω…Τι ν μας πεις κ εσυ βρε πουτσαρα

Θα στειλεις κανα φραγκο η τζαμπα ξενυχταμεNo offense ! ενιωσα οτι ειναι φιλικο το κλιμα εδω μεσα!
Καλά κάνεις, απλώς φιλικό γίνεται μόλις ξέρειςNo offense ! ενιωσα οτι ειναι φιλικο το κλιμα εδω μεσα!
Στελνω προσωπικο μηνυμα κυρια Μαναρα! χαχα!Θα στειλεις κανα φραγκο η τζαμπα ξενυχταμε
Κ εγω στελνω ibanΣτελνω προσωπικο μηνυμα κυρια Μαναρα! χαχα!
Δεν έχει μυστικά από μας η μανάραΣτελνω προσωπικο μηνυμα κυρια Μαναρα! χαχα!

Βρε Ηρακλή Πουαρό άσε τον άνθρωπο...Υγ
Έχει ημερομηνία εγγραφής 2-3 ημέρες πριν φάει το (αναμενόμενο) Μπαν ο άλλος![]()
Kερναω τραγο συντομαΔεν έχει μυστικά από μας η μανάρα![]()
Εσύ μη μιλάς είσαι φίλος του το είδα πιο πάνω το έγραψε !!!Δεν έχει μυστικά από μας η μανάρα![]()