Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.318
Ευχαριστω πολύ ..Στον παλίκαρο από Ορμύλια (συγγνώμη για το θάρρος) :
Χίλια μπράβο για αυτό μέρες που είναι κορίτσι
Ευχαριστω πολύ ..Στον παλίκαρο από Ορμύλια (συγγνώμη για το θάρρος) :
Χίλια μπράβο για αυτό μέρες που είναι κορίτσι
Μπράβο nicoleΜε την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bou
Μπράβο σου κοριτσάρα. Αποδεικνύεις τον ανθρωπισμό σου και πόσο καλή ψυχή είσαι. Καλό Πάσχα με υγεία να έχεις!!!Με την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bou

Οχι δ μπορωΜπορείς να μου στείλεις pm?
Εεεε στειλε σε εμένα τότεΟχι δ μπορω
Εγώ προτείνω να δοθούν τα χρήματα στην επιστροφή γλυκολογου και ευγενούς μέλους του σαη.Με την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bou
Στον παπατζή αναφέρεσαι; Πλάκα πλάκα έχω καιρό να δω σχόλιο του. Τι παίχτηκε;Εγώ προτείνω να δοθούν τα χρήματα στην επιστροφή γλυκολογου και ευγενούς μέλους του σαη.
Στον παπατζή αναφέρεσαι; Πλάκα πλάκα έχω καιρό να δω σχόλιο του. Τι παίχτηκε;
Παλιότερα του είχαν στήσει καρτέρι με ,fake ραντεβού και τις είχε αρπάξει από ότι θυμάμαι .Εύχομαι να μην επαναλήφθηκε κάτι τετοιοΈφυγε πάνω στην πράξη
Οχι δεν εγινε κατι τετοιο.Παλιότερα του είχαν στήσει καρτέρι με ,fake ραντεβού και τις είχε αρπάξει από ότι θυμάμαι .Εύχομαι να μην επαναλήφθηκε κάτι τετοιο
Τελικά ο Einstein καλά είπε: "Δύο πράγματα είναι απέραντα, το σύμπαν και η βλακεία. Για το σύμπαν δεν είμαι βέβαιος!"Καλησπέρα Nicole μπορείς να μου στείλεις να κανονίσουμε ένα ραντεβού;
Μπορούμε να κλείσουμε ενα ραντεβού;Καλησπέρα Nicole μπορείς να μου στείλεις να κανονίσουμε ένα ραντεβού;
Μπορούμε να κλείσουμε ενα ραντεβού;