Michael Scott 2.0
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2026
- Like
- 733
- Πόντοι
- 81
Άμα πάρεις fuel pass θέλω και γω@Michael Scott 2.0 μιχαλη μου εσυ πληρωθηκες;
Άμα πάρεις fuel pass θέλω και γω@Michael Scott 2.0 μιχαλη μου εσυ πληρωθηκες;
Εσυ βγηκες στη συνταξη; Γ ν ξερω ποτε ν στη φαωΤελικά ολοιιιι τα περνουν
Μιχάλη εγω μονο κουπί σα μαυρος σε γαλέρα.. πλεον κ με βιντεοκληση τοπλες γ το εξτραΆμα πάρεις fuel pass θέλω και γω
πλέον λέγεται ΕΕΕ (Επικίνδυνα Ερωτεύσιμους Εραστές)Επιδομα για τους Καυτούς Επικίνδυνα Ακαταμάχητους.. οπως καταλαβες αφορα σχεδόν ολα τα μελη του μπού
Γ την ωρα εχω το τηγάνι κ το ρεύμαΚατι ξεχασες...
![]()
καλα τα υπόλοιπα, αλλά και το επίδομα παιδιού;Δεχομαι δωρο πασχα, fuel pass, επιδομα παιδιού , κεα , επίδομα πετρελαίου..

Με την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bouκαλα τα υπόλοιπα, αλλά και το επίδομα παιδιού;
κρίμα τα παιδάκια που θα πεινάσουν
Βέβαια αν είχε πάρει ξαπλώστρα στη Χαλκιδική και κάτι να φάει και να πιει, ίσα βάρκα ίσα νερά ήρθε με τα 200, στο ψάρεμα πρέπει να ζητήσει περισσότερα και τα ψάρια δικά της
Έτσι όπως το πας με τις δωρεές, στο τέλος θα σε δούμε όλοι στις ειδήσεις και ο τζορμακας θα απογοητευτεί!!!Ειδικά αν η δωρεά είναι στο ΕΣΥ, σίγουρα θα σε δούμε στις ειδήσεις, αγκαλιά με τον ΑδωνηΜε την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bou
![]()
Τώρα το είδα![]()
Εικόνες έχει ή μονο λογάκια, λογακια;Το εγκλημα και τιμωρία του Ντοστογιεφσκι εχει μονο 670 σελίδες..
Με την ευκαιρία ν πώ πως το Nicole Army θ κανει δωρεα κ γ αυτες τις γιορτές. Αυτη τη φορά δ θα σας μπλεξω μ αποδειξεις κ τραπεζες απλα ενα ποσό απο τα ηδη υπαρχον ραντεβού θα διατεθεί σε καποιο ιδρυμα. Παρακαλω γραψτε σοβαρες προτασεις γ ν αποφασισουμε ολοι μαζί που θα τα δωσουμε κ να δειξουμε κ την καλή πλευρά του bou