ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Με προσωπικό μήνυμα ξέρω γωΠως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου Νικόλ ?
Με προσωπικό μήνυμα ξέρω γωΠως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου Νικόλ ?
....κω-λα-ρα κολαση!!!!

Καλή η φωτό, αλλά κάτι λείπει…
Καλυτερα ετσιΚαλή η φωτό, αλλά κάτι λείπει…
Ουφ (αναστεναγμός ανακούφισης), γιατί έτσι όπως το ξεκίνησες, φοβήθηκα ότι θα το χάναμε το κορμί (κι όχι μόνο) πατριώτισσα, έστω κι αν σε βλέπουμε εμείς οι Χαμουτζήδες στη χάση και στη φέξη. Όσο για τον τύπο, να μη του ξανασηκωθεί ποτέ, τέτοια κατάρα του δίνω του π@ύστη (στη ψυχή), γιατί περί τέτοιου πρόκειται, και λίγη του είναι.Απο τη πρωτη μερα που ξεκίνησα να δουλευω ειχα παρει αποφαση το χειρότερο σενάριο.. το οτι καποιος θα αποκαλύψει τα μουτρα μου σε δημοσια θεα.. κ θ ελεγε κ προσωπικές λεπτομέρειες. Ειναι κατι που αποφασισα πως θα το χειριστώ. Ειναι πολυ ευκολο ν τα παρατησω ενω εχω το πελατολόγιο μου κ ερχεται σταθερα .. αλλα δε θ το κανω.. οχι γτι εχω αναγκη απο νεους πελατες αλλα διοτι δε θα δεχθώ εκφοβισμό απο ΚΑΝΕΝΑ εδω μεσα. Ειμαι εδω παραμενω ακομα γ ν μπει ο καθενας κ ν γραψει μεσω της ανωνυμίας του οτι θελει γ ν νιωσει την δυναμη .. το powerplay του π βασιζεται στο φοβο .. ετσι επιβάλλονται αυτοι π δε εχουν στ αληθεια δυναμη. Οτι θ τρεμουμε μήπως αποκαλυφθεί κατι γ εμας. Κανουν καθε λιγο κ νεο κλωνοπροφιλ , κ γραφουν γ εμας θαρρεις κ μας ξερουν απο χθες. Ο θόρυβος δεν εχει καμια σχεση μ την δυναμη. Η δημιουργία ψεύτικων προφίλ για να επιτεθούν σε κοσμο λεγεται παρενόχληση κ οταν καποιος εχει δημιουργησει πανω απο 30 προφιλ γ ν μιλησει κατι δεν παει καλα μαζι του.
Οπότε συνεχιζω εδω μεσα ευχαριστω τον @antisthenis γ το οτι μεχρι προχθες κατεβαζε νεο προφιλ του γνωστου τζορμακα .. κ οσο αναφορα εμενα ν μην ανησυχειτε.. ειμαι παρα πολυ δυνατη . Κ δε θα περασει καμια τακτικη τυπου τζορμακα σε εμενα
Nicole vs AllΤον τζορμακα θα τον κανονισω εγω οπως πρεπει ..οπως κ αυτες που του δινουν πληροφορίες
It is what it isNicole vs All
Επειδή έχω άγνωστες λέξεις (το αντίθετο θα ήταν έκπληξη), το "τζορμάκα" που το έχω ξαναδιαβάσει εδώ, είναι όνομα κάποιου μέλους ή κανένας χαρακτηρισμός Σαλονικιώτικος;Τον τζορμακα θα τον κανονισω εγω οπως πρεπει ..οπως κ αυτες που του δινουν πληροφορίες
γεια σου ρε Nicole!!!!!........εχεις γραψει πραγματα κατα καιρους που ειναι πολυ to the point που λενε και στο χωριο μου!!!!!...επισης ειναι και αλλα πολλα που πιστεψε με, ούτε καν τα φαντάζεσαι!!!!Τον τζορμακα θα τον κανονισω εγω οπως πρεπει ..οπως κ αυτες που του δινουν πληροφορίες
Στειλε μου ινμποξγεια σου ρε Nicole!!!!!........εχεις γραψει πραγματα κατα καιρους που ειναι πολυ to the point που λενε και στο χωριο μου!!!!!...επισης ειναι και αλλα πολλα που πιστεψε με, ούτε καν τα φαντάζεσαι!!!!![]()
Μαδομούνι μυρίζομαι εδω!!Τον τζορμακα θα τον κανονισω εγω οπως πρεπει ..οπως κ αυτες που του δινουν πληροφορίες
Βρε ουστΜαδομούνι μυρίζομαι εδω!!