Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
75*Με €55 στο κανονίζει ο @Μέγας Παπατζής

75*Με €55 στο κανονίζει ο @Μέγας Παπατζής

Μετά τα μασατζηδικα, ανέβασε και ο Παπατζης την ταριφα του, τυχαίο?

Ακριβυνε ο λαδοκορος
![]()
Ο παοκ εχασε .. Η Νικόλ ποτέ
Είσαι φονικό όπλο![]()
νικολ για νεα catwoman![]()
Πωωωωω μπουταρες και κωλαρα![]()
Πωπωπω…![]()
Φιλε, να περασεις απο τα γραφεια της παε παοκ Μικρας Ασιας1 στην τουμπα.Nikole την καλησπέρα μου νέος εδώ στο forum πώς μπορεί να γίνει η επικοινωνία μας ;;;
ΚαΒλ@!![]()
![]()
Αχ...![]()
ξερει να ζει ο βρο. Συγχαρητηρια στις κοπελες για την τρομερη συνεργασιαΧθεσινή συνάντηση με Νικόλ & Ίριδα .
Αφέθηκα στα χέρια τους να κάνουν ότι νομίζουν. Ξεκίνησε η Ιρίδα με δυνατό body to body massage. Οχι χάδια για να καυλωσεις. Η κοπέλα κάνει κανονικό ΜΑΣΑΖ ! Και στην συνέχει αφού έκανε για 15-20 λεπτά τα ακροβατικά της , άρχισα να νιώθω και τα χέρια της Νικολ πάνω μου καταλήγοντας να μου τον γλείφουν και οι δυο με την Ιριδα σε 69. Από ότι καταλαβαίνετε δεν πήρε πολύ ώρα για να χύσω πρώτη φορά . Κάνουμε ένα γρήγορο ντουζ και ξανά στον αγώνα , ξεκινώντας Πίπα μαζί τα δύο κορίτσια όπου είχα αράξει και απολάμβανα το θέαμα . Στην συνέχεια μου φοράει σκούφο Η νικολ με καβαλάει και αρχίζει το πάρτυ ! Μετά τις να σας πω μπερδευτήκαμε και οι 3 σε διάφορες στάσεις ξανά πίπα ξανά σεξ ξανά πίπα μέχρι που τελείως α.
Στα συν ότι έχουν και τρομερή χημεία μεταξύ τους και βγαίνει όλο αυτό πολύ φυσικό.
Για μένα μου είναι λάτρεις του μασάζ και των ωραίων Βυζιών ήταν μια εξαιρετική εμπειρία
Σας ευχαριστώ πολύ Κορίτσια
Δεν είμαστε σε καλο δρόμο!
Στο δικό της, αλλά προφανώς δεν το έχεις.Se pio tilephono vriskoume tin Nicole?