Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.996
- Πόντοι
- 23.656
....μου-να-ρος

....μου-να-ρος

....αδελφε, τιμες-υπηρεσιες κ επικοινωνια τα γραφει η κοπελα στο πρωτο ποστ εδω!Se pio tilephono vriskoume tin Nicole?
File oxi den vrika! To psaxnw! Exw stili pantou! Dwste kamia voithia! To tilephono tis Nicole den ine sto proto tis minima! Tis exw stili apo edw prosopiko ke den m apantise pote!Στο δικό της, αλλά προφανώς δεν το έχεις.
Αν διαβάσεις τα σχετικά πατώντας στο προφίλ της θα καταλάβεις.
Εγώ να σε ρωτήσω τώρα κάτι άλλο?
Γιατί δεν ενημερώνεις σχεδόν ποτέ?
Επίσης, επειδή θυμάμαι ότι έψαχνες κοπέλα για τρίο με τη δικιά σου, βρήκες?
No news distixos! Opote exw kati sas enimeronw....αδελφε, τιμες-υπηρεσιες κ επικοινωνια τα γραφει η κοπελα στο πρωτο ποστ εδω!
![]()
Nicole - bourdela.com forum
1 hr: 100 eyr - 2 balls included, cunnilingus and bj without condom 1,5 hr: 140 eyr 2 hr: 180 eyr I dont accept fingering at all and sex without condom Extra: Cim: +30 eyr Cif: + 30 eyr Rimming giving : + 50 eyr Rimming receiving: + 30 eyr Play with dildos and toys : + 30 eyr Golden shower...www.bourdela.com
υγ. αλλα καλα στα λεει ο κοσμοναυτης παραπανω, να μοιραζεις την πληροφορια, μην εισαι παρτακιας![]()
Γτ να ενημερώσει?.....Στο δικό της, αλλά προφανώς δεν το έχεις.
Αν διαβάσεις τα σχετικά πατώντας στο προφίλ της θα καταλάβεις.
Εγώ να σε ρωτήσω τώρα κάτι άλλο?
Γιατί δεν ενημερώνεις σχεδόν ποτέ?
Επίσης, επειδή θυμάμαι ότι έψαχνες κοπέλα για τρίο με τη δικιά σου, βρήκες?
Υπαρχουν πουθενα φωτο απο Ιριδα ??Χθεσινή συνάντηση με Νικόλ & Ίριδα .
Αφέθηκα στα χέρια τους να κάνουν ότι νομίζουν. Ξεκίνησε η Ιρίδα με δυνατό body to body massage. Οχι χάδια για να καυλωσεις. Η κοπέλα κάνει κανονικό ΜΑΣΑΖ ! Και στην συνέχει αφού έκανε για 15-20 λεπτά τα ακροβατικά της , άρχισα να νιώθω και τα χέρια της Νικολ πάνω μου καταλήγοντας να μου τον γλείφουν και οι δυο με την Ιριδα σε 69. Από ότι καταλαβαίνετε δεν πήρε πολύ ώρα για να χύσω πρώτη φορά . Κάνουμε ένα γρήγορο ντουζ και ξανά στον αγώνα , ξεκινώντας Πίπα μαζί τα δύο κορίτσια όπου είχα αράξει και απολάμβανα το θέαμα . Στην συνέχεια μου φοράει σκούφο Η νικολ με καβαλάει και αρχίζει το πάρτυ ! Μετά τις να σας πω μπερδευτήκαμε και οι 3 σε διάφορες στάσεις ξανά πίπα ξανά σεξ ξανά πίπα μέχρι που τελείως α.
Στα συν ότι έχουν και τρομερή χημεία μεταξύ τους και βγαίνει όλο αυτό πολύ φυσικό.
Για μένα μου είναι λάτρεις του μασάζ και των ωραίων Βυζιών ήταν μια εξαιρετική εμπειρία
Σας ευχαριστώ πολύ Κορίτσια
Ωραία σκαλοπάτια!
Πολλά είναι; γιατί ένα βλέπω εγώ, που καταλήγει σε κόκκινο της φωτιάς.Ωραία σκαλοπάτια!
Το κόκκινο σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρονΠολλά είναι; γιατί ένα βλέπω εγώ, που καταλήγει σε κόκκινο της φωτιάς.
Nicol πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου γλυκιά μου;;;![]()
Ο παοκ εχασε .. Η Νικόλ ποτέ
ψαξε εδω μεσα θα το βρειςΤηλέφωνο?
mirc ή hi-5 μυστηNicol πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου γλυκιά μου;;;
Τι είναι; Πατάτες ή μήλα;.....μαστιγα τα προφιλ νεας εσοδειας![]()
Στείλε μεηλ στο info@dethagamiseispote.grΠως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου Νικόλ ?