hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 456
Στα Εξαρχεια πάντα με κράνοςΔε συχναζω εξαρχεια αλλα εχω δείρει αρκετούς κορεατες .. δν ξερω αν αρκει γ την φαση σας κατω στην Αθηνα ..
Στα Εξαρχεια πάντα με κράνοςΔε συχναζω εξαρχεια αλλα εχω δείρει αρκετούς κορεατες .. δν ξερω αν αρκει γ την φαση σας κατω στην Αθηνα ..
Στα νηματα της ATH σφαζονται γ το ξυρισμα ρε μλκες .. αυριο ταξιδεύω τλκ ν το ξυρισω η οχι εχω μπερδευτεί
Πολυ καλα .. οταν πληρωνετε 100 κ 150 ευρ το λιγοτερο π μπορει ν υπάρχει σε αξυρισιά ειναι καρδουλα , πεταλουδα η εστω το σημα του ΠΑΟΚ.![]()
Ο λαός μίλησε…
Υπάρχει υπηρεσία +50€ που διαλέγεις ο,τι σχέδιο θέλειςΠολυ καλα .. οταν πληρωνετε 100 κ 150 ευρ το λιγοτερο π μπορει ν υπάρχει σε αξυρισιά ειναι καρδουλα , πεταλουδα η εστω το σημα του ΠΑΟΚ.
Τόσο φανατική δηλαδή; Να κανονίσω αύριο με την Αεκτζου για καφέ, να δούμε και το ματς; Θα έχεις έρθει;Παρεπιπτόντως θ κατεβω κ βολο στο τελικο γ ν εχω κ αλλη κούπα ..
Αυτο πρεπει ν ζησουμε γ ν ξεχασουμε τις τριχες.. ειμαι μεσαΤόσο φανατική δηλαδή; Να κανονίσω αύριο με την Αεκτζου για καφέ, να δούμε και το ματς; Θα έχεις έρθει;
Πιστεύω να μην εννοεί αυτές τις τρίχες η @Nicole και έρθει όντως Γιουλ μπρινερΤι τις θέλετε τις τρίχες; Να ζήσουν οι καράφλες το λέει και ο Ζούγας...![]()
Καλά έκανες. Το ίδιο επιθυμείς και από εμάς; ή την ανέχεσαι μια σχετική τριχοφυία στην ευαίσθητη περιοχή; Όχι τπτ άλλο αλλά για να κάνουμε τα κουμάντα μαςΧρονια πολλα σε όλους .. αγχωθηκα λιγο ομολογουμένως μ το αν πρεπει ν ξυριστω σμρ κατι π κανω παντα χωρις οι πελατες μου ν θεωρουνται παιδεραστες αλλα οκ , στο μπου ειμαστε σκεφτηκα..εκει που οι βιζιτες γινονται ψυχολογοι κ οι πελατες π κανουν κριτικες ασχημες βγαινουν τρελοί κ ανωμαλοι.
Το σήμα του παοκ??? Σε χούλιγκαν πέσαμε...Πολυ καλα .. οταν πληρωνετε 100 κ 150 ευρ το λιγοτερο π μπορει ν υπάρχει σε αξυρισιά ειναι καρδουλα , πεταλουδα η εστω το σημα του ΠΑΟΚ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρεπιπτόντως θ κατεβω κ βολο στο τελικο γ ν εχω κ αλλη κούπα ..
Ευχόμαστε στο σιχαμένο σωματείο της Κρήτης την κατάκτηση του κυπέλλου.Πολυ καλα .. οταν πληρωνετε 100 κ 150 ευρ το λιγοτερο π μπορει ν υπάρχει σε αξυρισιά ειναι καρδουλα , πεταλουδα η εστω το σημα του ΠΑΟΚ.
Με σαλιο και υπομονη οπως λεει και ο σοφος λαοςΟ κωλος γινεται μουνι ;
Μόνο Π.Α.Ο.Κ.Πολυ καλα .. οταν πληρωνετε 100 κ 150 ευρ το λιγοτερο π μπορει ν υπάρχει σε αξυρισιά ειναι καρδουλα , πεταλουδα η εστω το σημα του ΠΑΟΚ.
Μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Nikole την καλησπέρα μου νέος εδώ στο forum πώς μπορεί να γίνει η επικοινωνία μας ;;;Δινω τηλεφωνο
Σίγουρα όχι απαντώντας σε εμένα... δοκίμασε το 11888Nikole την καλησπέρα μου νέος εδώ στο forum πώς μπορεί να γίνει η επικοινωνία μας ;;;
Με €55 στο κανονίζει ο @Μέγας ΠαπατζήςNikole την καλησπέρα μου νέος εδώ στο forum πώς μπορεί να γίνει η επικοινωνία μας ;;;
Την καλημέρα μου χαχαχαχαχαΜε €55 στο κανονίζει ο @Μέγας Παπατζής