Panos8419
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2025
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Τελικά γράφει κάτι το κύπελο;Και εκεί που έκανα ζουμ να δω τι γράφει στο κύπελλο, κύλησα παρακάτω ! Υπέροχη θέα!
Τελικά γράφει κάτι το κύπελο;Και εκεί που έκανα ζουμ να δω τι γράφει στο κύπελλο, κύλησα παρακάτω ! Υπέροχη θέα!
Σε αυτό το νήμα τι το έβαλες?![]()
Έχει δυσκολέψει το παρκάρισμα στην Αθήνα!!!
Έρχεται η @Nicole τη Δευτέρα και θα πάρει μέρος κι αυτή…θα είναι στα backstage να εμψυχώνει τους ηθοποιούςΣε αυτό το νήμα τι το έβαλες?
Άκυρο εντελώς
Ότι να είναι λες για να γράφεις στο νημα της!Έρχεται η @Nicole τη Δευτέρα και θα πάρει μέρος κι αυτή…θα είναι στα backstage να εμψυχώνει τους ηθοποιούς
Το ανέβασα και για σένα, επειδή έχει αρκετά σκυλιά εκεί, να πας να τα μαζέψεις, γιατί θα ενοχλούν στα γυρίσματαΌτι να είναι λες για να γράφεις στο νημα της!

Χαχαχαχα τα παρακολουθείς όλα βλέπω…Όλες οι κοπέλες είστε ξεχωριστές και σας αγαπάμε είτε ξυρισμένες είτε αξύριστεςΠαιδια εγω παντως ξυρίστηκα
Χρονια πολλα σε όλους .. αγχωθηκα λιγο ομολογουμένως μ το αν πρεπει ν ξυριστω σμρ κατι π κανω παντα χωρις οι πελατες μου ν θεωρουνται παιδεραστες αλλα οκ , στο μπου ειμαστε σκεφτηκα..εκει που οι βιζιτες γινονται ψυχολογοι κ οι πελατες π κανουν κριτικες ασχημες βγαινουν τρελοί κ ανωμαλοι.Χαχαχαχα τα παρακολουθείς όλα βλέπω…Όλες οι κοπέλες είστε ξεχωριστές και σας αγαπάμε είτε ξυρισμένες είτε αξύριστες
Εσύ βέβαια είσαι μοναδική…Χρόνια πολλά κρυφέ μου έρωτα![]()
Χαχαχαχα τα παρακολουθείς όλα βλέπω…Όλες οι κοπέλες είστε ξεχωριστές και σας αγαπάμε είτε ξυρισμένες είτε αξύριστες
Εσύ βέβαια είσαι μοναδική…Χρόνια πολλά κρυφέ μου έρωτα![]()
Έτσι ακριβώς…με σάλιο και υπομονή…το υπόλοιπο το ξέρετε όλοι…
Ο κωλος γινεται μουνι ;Έτσι ακριβώς…με σάλιο και υπομονή…το υπόλοιπο το ξέρετε όλοι…
Ο κωλος γινεται μουνι ;
συχνάζεις εξάρχεια??η μήπως έχεις 10 dan στο καράτε???????????????Στα νηματα της ATH σφαζονται γ το ξυρισμα ρε μλκες .. αυριο ταξιδεύω τλκ ν το ξυρισω η οχι εχω μπερδευτεί
Δε συχναζω εξαρχεια αλλα εχω δείρει αρκετούς κορεατες .. δν ξερω αν αρκει γ την φαση σας κατω στην Αθηνα ..συχνάζεις εξάρχεια??η μήπως έχεις 10 dan στο καράτε???????????????
έκανες κέντα τώρα να ξέρεις........... και την μεγάλη μάλιστα!!!!!!!!Δε συχναζω εξαρχεια αλλα εχω δείρει αρκετούς κορεατες .. δν ξερω αν αρκει γ την φαση σας κατω στην Αθηνα ..