hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.734
- Πόντοι
- 456
Αν έρθεις με γούνα αληθινή, σημαίνει αυτόματη ακύρωση του ραντεβούΗρθε κ η peta στο νημα μας παιδια
Αν έρθεις με γούνα αληθινή, σημαίνει αυτόματη ακύρωση του ραντεβούΗρθε κ η peta στο νημα μας παιδια
Εγω μ τη γουναρα μου ξερετε οι παλιοιΑν έρθεις με γούνα αληθινή, σημαίνει αυτόματη ακύρωση του ραντεβού
Εμείς οι νέοι να μην μάθουμε;Εγω μ τη γουναρα μου ξερετε οι παλιοι
Εσυ εισαι vip ηδηΕμείς οι νέοι να μην μάθουμε;![]()
Γαμιόλα και εσύΤώρα θα είναι peta για τα δικαιώματα των ζώων ή ΠΕΤΑ τα όλα μωρη αρρώστια, ας αποφασίσει το κοινό.

Μη βρίζεις, τσιμπαμεΓαμιόλα και εσύ![]()
![]()
Έκανα λαϊκ, κι ας μην ξερω... Νικόλ είναι, καλό θα ναι αυτό με τη γουναρα...Εγω μ τη γουναρα μου ξερετε οι παλιοι
Εσύ θα πας τον νικητή στο ραντεβού?
Διαβαζα τις φιλοσοφιες στους πεθεροπληκτους αλλα απ' οτι βλεπω μπορεις και χειροτεραΕσύ θα πας τον νικητή στο ραντεβού?

Ακούω προτάσειςΔιαβαζα τις φιλοσοφιες στους πεθεροπληκτους αλλα απ' οτι βλεπω μπορεις και χειροτερα![]()

Ο Γιαννης εχει 4 μηλα.Η Μαρια τρωει ενα πορτοκαλι.Ακούω προτάσεις![]()

Εσυ το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι μαλλον δεν το ξερεις....
Εσυ που ξέρεις τα πολλα κι αν έχεις νου τι κατεβάζεις...Εσυ το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι μαλλον δεν το ξερεις....

φαινεται οτι δεν εισαι καλλιτεχνης, αφου εκανες που εκανες τη φωτοσοπια, καντην σωστα.
Ε δεν ειχα χρόνο να το φτιάξω, με κινητό και τηλέφωνο νεκρό χωρις δίκτυο μολις που το εκανα άρπα κόλλα.. με το δίκτυο τις δουλειάς συνδέομαι...φαινεται οτι δεν εισαι καλλιτεχνης, αφου εκανες που εκανες τη φωτοσοπια, καντην σωστα.
Επρεπε να κανεις ασπρο το background και κοκκινα τα γραμματα
![]()
Ξερω οτι εισαι εμμονικος και οτι δεν εχεις ανταποκριση και μας εχει ζαλισει τα @@.Εσυ που ξέρεις τα πολλα κι αν έχεις νου τι κατεβάζεις...
Αν δεν γνωρίζεις τα πολλα δεν ξέρεις και τα λιγα
@Nicole![]()
Τι λες ρε Μπάρμπαρα που ειμαι εμμονικος και σας εχω ζαλίσει τα @@ , αν τα χεις ζαλισμένα βρες τροπο να συνέλθεις. Οχι εξυπνάδες σε μενα. Και καλο ειναι να μιλάς προσωπικά και οχι για άλλους.Ξερω οτι εισαι εμμονικος και οτι δεν εχεις ανταποκριση και μας εχει ζαλισει τα @@.
Πανε βαλε τωρα κανα meme, καμια φωτο, καμια παπατζα να γελασουμε γιατι σε αυτα 1ος εισαι.
Τι λες ρε Μπάρμπαρα που ειμαι εμμονικος και σας εχω ζαλίσει τα @@ , αν τα χεις ζαλισμένα βρες τροπο να συνέλθεις. Οχι εξυπνάδες σε μενα. Και καλο ειναι να μιλάς προσωπικά και οχι για άλλους.