celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.872
- Πόντοι
- 6.256
Αυτόχειρας ας βαλει καλύτερα
Αν είναι για ραντεβού το αλλάζωΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού
Κι εσυ κατάντησες σαν τις υπηρεσίες κινητής, τους (παλιούς ) τίποτα , στους καινούργιους προσφορές , να αλλάξουμε παροχο για να εχουμε καμια προσφορά?Κανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού
Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;Κι εσυ κατάντησες σαν τις υπηρεσίες κινητής, τους (παλιούς ) τίποτα , στους καινούργιους προσφορές , να αλλάξουμε παροχο για να εχουμε καμια προσφορά?![]()
....εγω, εχω το @den_goustarw_thn_NicoleΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού

Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω....εγω, εχω το @den_goustarw_thn_Nicole![]()
....ειδες, στριντζω δεν ειναι?!?!!Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω

Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;
Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω

Δεν εχει καλο σήμα η γραμμή και δεν μπορώ να επικοινωνήσω...Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;
@σκιζω γάτεςΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού

Εσυ ν το αλλαξεις σε αρχων απατεωνας
Μεσα μ χίλια!!!@Nicole λέω να το κάνω το δικό μου.... Pastelios 34... Περνάω????
....μια σκιζεις γατια, την αλλη γαμας προβατινες, τι θα γινει με την περιπτωση σου μαν?!?!?Κάποιοι ντεμέκ μετανάστες από εδώ μέσα θα
![]()
![]()
![]()