celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Αυτόχειρας ας βαλει καλύτερα
Αν είναι για ραντεβού το αλλάζωΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού
Κι εσυ κατάντησες σαν τις υπηρεσίες κινητής, τους (παλιούς ) τίποτα , στους καινούργιους προσφορές , να αλλάξουμε παροχο για να εχουμε καμια προσφορά?Κανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού
Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;Κι εσυ κατάντησες σαν τις υπηρεσίες κινητής, τους (παλιούς ) τίποτα , στους καινούργιους προσφορές , να αλλάξουμε παροχο για να εχουμε καμια προσφορά?![]()
....εγω, εχω το @den_goustarw_thn_NicoleΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού

Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω....εγω, εχω το @den_goustarw_thn_Nicole![]()
....ειδες, στριντζω δεν ειναι?!?!!Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω

Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;
Μου αρεσει ! Ουτε κ γω τη γουσταρω

Δεν εχει καλο σήμα η γραμμή και δεν μπορώ να επικοινωνήσω...Εχεις παραπονο σεξυ πιστολ;;;
@σκιζω γάτεςΚανω challenge οσοι κανετε εγγραφη τωρα να εχετε καλτ νικνειμς .. θα διαλεξω το καλυτερο κ θα εχει ραντεβού

Εσυ ν το αλλαξεις σε αρχων απατεωνας
....μια σκιζεις γατια, την αλλη γαμας προβατινες, τι θα γινει με την περιπτωση σου μαν?!?!?Κάποιοι ντεμέκ μετανάστες από εδώ μέσα θα
![]()
![]()
![]()