pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.804
- Πόντοι
- 5.946
πέρσι....Πειτε μου λιγο ποτε μια ανεξαρτητη απο θεσνικη νικησε σ ψηφους την αθηνα
πέρσι....Πειτε μου λιγο ποτε μια ανεξαρτητη απο θεσνικη νικησε σ ψηφους την αθηνα
Απο θεσνικη ποιαπέρσι....![]()
Προς τι το γέλιο , για πες ποια ηταν η περσινή?πέρσι....![]()
όχι ακριβώς από τη θεσσαλονίκη από μακεδονία μερια ομως......Απο θεσνικη ποια
το γέλιο είναι για το χαβαλέ που κάνουμε!!!!Προς τι το γέλιο , για πες ποια ηταν η περσινή?
Ακου μουσιτσα μη μ κουραζεις..όχι ακριβώς από τη θεσσαλονίκη από μακεδονία μερια ομως......
Μπόνους +1 βδομάδα ΑθήναΑκου μουσιτσα μη μ κουραζεις..
δηλαδη??? τι εγινε παει ο χαβαλες???...ελπιζω οχι....Ακου μουσιτσα μη μ κουραζεις..
Οχι φυσικα.. ανοιξε μας τη ψυχη σουδηλαδη??? τι εγινε παει ο χαβαλες???...ελπιζω οχι....
Πες ονομα περσινής κ. χαβαλέ ?δηλαδη??? τι εγινε παει ο χαβαλες???...ελπιζω οχι....
και περσι μεκεδονια ηταν .............ειπαμε χαβαλε κανουμε.....Πες ονομα περσινής κ. χαβαλέ ?
Το αξίζει ,το πήρε ,και πλεον το εχουμε Θεσσαλονίκη, οσο το θέλει!!!
με τρομαξες ....η ψυχη μου θελει καταποση....αυτο το μικρο και ασημαντο πραγματακι !!!!!!!!Οχι φυσικα.. ανοιξε μας τη ψυχη σου
Παρε μεγαλη κούπα....
παστελιο ειμαι παοκτζης αθηνεζος χαμουτζης , αλλα ειλικρινα δε θα επερνα ορκο αν επρεπε να επιλεξω αναμεσα στην ομαδα και στην ιερεια
φιλε ...μετα την οικογενεια η ομαδα..........αν σου πω οτι εγω ειμαι Αρης???παστελιο ειμαι παοκτζης αθηνεζος χαμουτζης , αλλα ειλικρινα δε θα επερνα ορκο αν επρεπε να επιλεξω αναμεσα στην ομαδα και στην ιερεια
Δεν χρειάζονται ομαδικάφιλε ...μετα την οικογενεια η ομαδα..........αν σου πω οτι εγω ειμαι Αρης???
ειπαμε ολα στα πλαισια του χαβαλε!!!!!!!!!......αντε να ερθει εδω.....Δεν χρειάζονται ομαδικά
Υγ θελουμε μπλούζα, κασκόλ Nicole champion