Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.328
Το εχω ετοιμοαν ανέβη video με κατάποση θα σκίσω τα πτυχία μου!
Το εχω ετοιμοαν ανέβη video με κατάποση θα σκίσω τα πτυχία μου!
... @Μέγας Παπατζής το νου σου ρε, μην ανοιγεσαι πολυ, φαινεται μεγαλη μουχριτσα ο τυποςΟΣΑ θελει ο φιλος μου ο Παπατζης θα τα δωσω ΣΚΛΗΡΟ μετρητο

Το εχω ετοιμο
Δεν είναι τυχαίο το nickname....εσυ δεν εταξες κερασμα-τραπεζωμα εαν βγει ο κοριτσαρος?!?!! Τωρα θες μιζες, απο εμας θα βγαλεις το "κερασμα"?!?!?![]()
Στην λίστα με τα θύματα του Epstein θα σε βάλωΘα γαμηθεις έτσι και δεν είμαι στην λίστα Λαγκάρντ![]()
Μόνο τον φίλο μου τον @Xaramofais εμπιστεύομαι πλέον ,ίσως και και τον Σκανδιναβο Θεό
Τους ψήφους εννοείς ή τους πουτ....ς?...δεν σας βλεπω ζωηρους ομως αδελφια, απο χθες στους 94 ειναι, που τους ριξατε?!!?!![]()
σε λιγο μπαινει η μαριγουλα![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 15 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
99 ψηφοι .. περιμενω τον 100

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΜΕΣΩΣ![]()
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
...στρωσε, βγαλε και κατι να τραταρεις τον ανθρωπο!!!![]()

Ειμαστε πρωτοι .. η μικρη Νικολ εβαλε κατω τα προγνωστικά.. ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ..
Αυτο συνεπαγεται αυξηση τιμων...Πειτε μου λιγο ποτε μια ανεξαρτητη απο θεσνικη νικησε σ ψηφους την αθηνα

Οχι .. τιμες ιδιεςΑυτο συνεπαγεται αυξηση τιμων...
![]()
Ας ξεκινηση απο αλλαγή υπογραφης.Αυτο συνεπαγεται αυξηση τιμων...
![]()