Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.286
Που εισαι αγορι μου ;Όταν έρθω Ελλάδα θα σε καλέσω να με γνωρίσεις.
Που εισαι αγορι μου ;Όταν έρθω Ελλάδα θα σε καλέσω να με γνωρίσεις.
Όνειρο!![]()
Το εταξα
....και μεσα στην γκαβλα θα συμπληρωνα!!!!ωραιο γκομενακι η ξα![]()
Πηγαν ολοι οι Αθηνεζοι και ψηφισαν αυτη την Ιωαννα και μια Dior Poison ...![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 9 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Ρε αλητες.. τωρα το πηρα πρεφα εχει διαγωνισμο κ φετος γ τη καλυτερη εσκορτ κ εχω μονο 9 ψηφους .. ΝΤΡΟΠΗ που ειναι το Nicole army .. δ ξαναεχει βυζια .. μονο κορεα, ολο λογια ειστε
Ζητω ν μ βαλουν σε διαγωνισμο μις μαλακας γτι εκει θ βγω σγρ πρωτη !
Θελουμε κ καλύτερη εσκορτ στη θεσνικη .. η ντιορ αξιζει γτι την ξερω προσωπικά οι αλλες δ τις ξερω αλλα η ιωαννα ειναι κατι σα τον faker στο lol ..Πηγαν ολοι οι Αθηνεζοι και ψηφισαν αυτη την Ιωαννα και μια Dior Poison ...
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ Η DIOR POISON
Δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλες ,θελουμε να κερδισεις ακομη και αν χρειαστει να στησουμε τον διαγωνισμοΘελουμε κ καλύτερη εσκορτ στη θεσνικη .. η ντιορ αξιζει γτι την ξερω προσωπικά οι αλλες δ τις ξερω αλλα η ιωαννα ειναι κατι σα τον faker στο lol ..
Εγω σ ειπα θα κερδισω στο μις αθυρόστομη μαλακας 2025Δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλες ,θελουμε να κερδισεις ακομη και αν χρειαστει να στησουμε τον διαγωνισμο
+1 απο ξαδερφο![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 9 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Ρε αλητες.. τωρα το πηρα πρεφα εχει διαγωνισμο κ φετος γ τη καλυτερη εσκορτ κ εχω μονο 9 ψηφους .. ΝΤΡΟΠΗ που ειναι το Nicole army .. δ ξαναεχει βυζια .. μονο κορεα, ολο λογια ειστε
Ζητω ν μ βαλουν σε διαγωνισμο μις μαλακας γτι εκει θ βγω σγρ πρωτη !

Miss Βυζια 2026Εγω σ ειπα θα κερδισω στο μις αθυρόστομη μαλακας 2025
Θα ανεβασω κωλο μην με σκλαβώνεις ετσι+1 απο ξαδερφο![]()
Και εγώ +1Θα ανεβασω κωλο μην με σκλαβώνεις ετσι

Θα σου βαλω τις κουταλες στον πατο σαυρα....Και εγώ +1
Γιατί βάζεις τον παπατζη να πλένει τηγάνια![]()

εβαλε κωλο@Spiros_73 κατέβασε να παίζουμε και εμείς λολ![]()
Είναι στην ψηφοφορία και αυτή??παιξε εσυ λολ και εμεις θα παιζουμε με την κυρια Μιλφ![]()

Θα βαλω μεταεβαλε κωλο![]()
δωσε 55 ευρω και βαζω τον δικο μουεβαλε κωλο![]()