Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.027
- Πόντοι
- 23.656
...ναι ρε, πες τωρα γτ ειμαι πονηρη νυφιτσαΦιλαρακι μου γλυκο εισαι ενταξει;
...ναι ρε, πες τωρα γτ ειμαι πονηρη νυφιτσαΦιλαρακι μου γλυκο εισαι ενταξει;
Over 4.5Δωσε ενα προγνωστικο για τον Ολυμπιακο σημερα
Δωσε ενα προγνωστικο για τον Ολυμπιακο σημερα
Την ξεμουνιαζα ακαποτα
μην ρωτας πραγματα που δεν μπορεις να αντεξεις την απαντηση...ναι ρε, πες τωρα γτ ειμαι πονηρη νυφιτσα![]()
...τις απαντησεις τις αντεχω, τα υπονοουμενα δεν αντεχωμην ρωτας πραγματα που δεν μπορεις να αντεξεις την απαντηση

μην μπαινεις σε σκοτεινα μονοπατια οπου μπορεις να χαθεις ολοκληρος...τις απαντησεις τις αντεχω, τα υπονοουμενα δεν αντεχω![]()

μην μπαινεις σε σκοτεινα μονοπατια οπου μπορεις να χαθεις ολοκληρος![]()
Μα τι εστι Θερμευς;
....αααα ρε τραβα σχολειο παλιΜα τι εστι Θερμευς;
Να ήμουν σε μια γωνία να έβλεπα τις αντιδράσεις του...Πρόσεχε μην ρουφήξει τις κάλτσες και τα RONAL!!!Τη δευτερα θ ερθει λεει ενας 25 αρης ν μ κανει δωρεαν καθαρισμο κ παρουσιαση της σκουπας .. αντε ν θυσιαστω .. νεο πελατακι welcome![]()
Ψαχνω σοβαρη σχεση μ φαρμακοποιοΝα ήμουν σε μια γωνία να έβλεπα τις αντιδράσεις του...Πρόσεχε μην ρουφήξει τις κάλτσες και τα RONAL!!!
Ψαχνω σοβαρη σχεση μ φαρμακοποιο
Ισως και της γνωστικής ψυχολογίας!Παρατηρω μια ενταση τελευταια .. εχουμε καποιο αστρολογο ν μας μιλησει γ ζωδια κ συναισθήματα
Δωσε ενα προγνωστικο για τον Ολυμπιακο σημερα
Υγ εγω εβαλα over 6.50Σκοτεινές δυνάμεις έχουν εισχωρήσει στο νήμα ....Παρατηρω μια ενταση τελευταια .. εχουμε καποιο αστρολογο ν μας μιλησει γ ζωδια κ συναισθήματα
Θα σε ενδιεφερε ο Μαρτικας τώρα που τα έφαγαν τα φράγκα?Ψαχνω σοβαρη σχεση μ φαρμακοποιο