Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.417
- Πόντοι
- 16.131
Λες και έχεις πάρει ποτέ περισσότεραΒάλτα στον πάτο σου

Λες και έχεις πάρει ποτέ περισσότεραΒάλτα στον πάτο σου

Αρκεί να μην κανει το ιδιο και ο @Μέγας ΠαπατζήςΣας βαζω γ υπνο ολους .. αυριο σας περιμενω ολους για την ιδια αλληλεπιδραση .. θ μ λετε τι θελετε ν ανεβαζω κ θ το κανω σε real time

Μαζεψτε λεφτα θ εχει ενδιαφέρονΑρκεί να μην κανει το ιδιο και ο @Μέγας Παπατζής![]()
Θα αναγκαστώ ν ανεβασω κωλο
Ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνάς τα πρωινά. Τυχερός που απολαυσα αυτά τα έργα τέχνης από κοντά!![]()
Το εταξα
Πολυ σκληρο αγορι πω πωωω . Τι elo εισαι ?Φίλε αδερφή είσαι και θες παιχνίδι μαζί μου;![]()
Πολυ σκληρο αγορι πω πωωω . Τι elo εισαι ?
Δε κανουμε τετοια εδωΜη φοβασαι δε θα σε κοροιδεψουμε!
Να βλεπεις ? Το λεει και η Nicole. Θα σε παιξουμε οτι και να γινει !
Φίλε είσαι ανώμαλος εκτός από αδερφή; Θες να μου τον παίξεις κιόλας;Να βλεπεις ? Το λεει και η Nicole. Θα σε παιξουμε οτι και να γινει !
Σου την πέφτει στα ίσα...Φίλε είσαι ανώμαλος εκτός από αδερφή; Θες να μου τον παίξεις κιόλας;

Αχχχ θα σε μαλώσω !! Επόμενη φορά θα κάνεις επανάληψη τα άρθρα και τις προθέσεις και θα παραθέσεις εδώ στο forum τη διαφορά του <<σε παιξω>> και του <<στον παίξω>> με παραδείγματα.Φίλε είσαι ανώμαλος εκτός από αδερφή; Θες να μου τον παίξεις κιόλας;
Αχχχ θα σε μαλώσω !! Επόμενη φορά θα κάνεις επανάληψη τα άρθρα και τις προθέσεις και θα παραθέσεις εδώ στο forum τη διαφορά του <<σε παιξω>> και του <<στον παίξω>> με παραδείγματα.
Καλή όρεξη
Περιμενε λιγοΑς αραξω λίγο εδω μεσα κ σμρ περιμενωντας καποιος ν μ διαολοστείλει παλι ν παει καλα η μερα