πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.287
- Πόντοι
- 16.131
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑΜπαλαντεζα θα φερω εγω

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑΜπαλαντεζα θα φερω εγω

Για βυζαρονε υποτονικά τα βλεπω τα πραγματα .. θα συμφωνησει κ ο ειδικος @Μέγας Παπατζής"Παλιάς κοπής "![]()
σαμπρινα και ξερο ψωμι"Παλιάς κοπής "![]()
Εσυ εχεις φρέσκα και ωραια κανόνια![]()
Σε πιο εργοτάξιο θ γινει το ραντεβού;ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ![]()
στου μετρο τις καλαμαριαςΣε πιο εργοτάξιο θ γινει το ραντεβού;
Εμείς κρατάμε τα Βυζαρονε τα δικα σου που ειναι "Βυζαρονε" κανονικάΓια βυζαρονε υποτονικά τα βλεπω τα πραγματα .. θα συμφωνησει κ ο ειδικος @Μέγας Παπατζής
Εμεις θελουμε τελεφερικ για καστραστου μετρο τις καλαμαριας
Στάση νικολ γραμμή για γεννηματα νοσοκομείο μέσαΕμεις θελουμε τελεφερικ για καστρα

μεσα στα καστρα(γεντι κουλε) η απ οξωΕμεις θελουμε τελεφερικ για καστρα
Για την εποχή τους είναι καλά σχετικάΓια βυζαρονε υποτονικά τα βλεπω τα πραγματα .. θα συμφωνησει κ ο ειδικος @Μέγας Παπατζής
Επομενη σταση ΝΙΚΟΛ , παρακαλουμε προσεχετε τα προσωπικα σας αντικείμενα..next station NICOLEμεσα στα καστρα(γεντι κουλε) η απ οξω
Επομενη σταση ΝΙΚΟΛ , παρακαλουμε προσεχετε τα προσωπικα σας αντικείμενα..next station NICOLE
Αφού δεν λες "Προσοχή μεταξύ συρμού κι αποβάθρας" πάλι καλά να λές!!!Επομενη σταση ΝΙΚΟΛ , παρακαλουμε προσεχετε τα προσωπικα σας αντικείμενα..next station NICOLE
Mind the gapΑφού δεν λες "Προσοχή μεταξύ συρμού κι αποβάθρας" πάλι καλά να λές!!!
Έχεις ένα δίκιο εάν εννοείς την βυζοχωρίστραMind the gap
ποιος είναι αυτός ο καράφλας??παρε μαζι και την μπαλαντεζα
θα έχω το αμάξι της δουλειάς και θα έχω όλα τα εργαλεία μέσα!!! εσύ φέρε μόνο το κορμί σου.......Μπαλαντεζα θα φερω εγω
Νομιζω έχει βραβευτεί με οσκαρποιος είναι αυτός ο καράφλας??![]()