ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
What a land...![]()
No man’s land
What a land...![]()
No man’s land
Θα κοιμηθηκα μ ξεσκεπαστο τον κωλοΘα εφαγες πολυ μαλλον..
Τσαμπα το σφηνοπετρο δλδ?Θα κοιμηθηκα μ ξεσκεπαστο τον κωλο
Τι εννοείςΤσαμπα το σφηνοπετρο δλδ?
Τι μας κάνεις ρε νικολ μεσημεριατικα![]()
No man’s land
Yet a land every man wants to conquer....![]()
No man’s land
Καλή ξεκούρασηΝα σας ενημερώσω οτι δεν θα δουλεύω ουτε σημερα .. οποτε δε πιανω κ το κινητο . Αν ειμαι οκ απο αυριο ..
με μπερδευεις.........
Αυτό το thigh gap κυριολεκτικά ρίχνει κυβερνήσεις!!!!![]()
No man’s land
Τίποτα κουκλάρα , αστειεύομαι!!!Τι εννοείς
κουνουπίδι ή μπρόκολο;Θα κοιμηθηκα μ ξεσκεπαστο τον κωλο
Τελικα τα καταπινω ;;;με μπερδευεις.........
Εξαρταται τι εχει πιει πριν με γλυκανισο η οχι....Τελικα τα καταπινω ;;;
Νέκταρ θεϊκό!
Φαγητό κέρασε ;Repetition με Νικόλ χθες
Τι να πει κανείς για την πίπα της? Απόλαυση . Τα πνιξιματα, τα φτυσιματα , κόλαση.
Τι να πει κανείς για τις κολασμένες βυζάρες της. Να τρίβεις το κρέας σου ανάμεσα και αυτη να γουστάρει. Να γλείφεις τις ρογες τις και να τρίβεις το piercing να καβλωνει. Να τα γραπωνεις ενώ σε καβαλάει, να τα ζουλας και να τα χουφτωνεις όσο σε ρουφάει
Τι να πει κανείς για την κολάρα της και την πλάτη της ειδικά όταν της έχεις στα 4 και καρφώνεις ανελέητα . Όνειρο. Να την πιάνεις από την μέση και να την ξενουνιαζεις και να βογγαει καβλωτικα να βγάζεις γούστα τρελά ...
Αλλάξαμε ούτε εγώ θυμάμαι πόσες στάσεις , τα βογγητα σε κάθε στάση ήταν απίστευτα , η γλώσσα ειδικά στο ιεραποστολικό με εγλειφε παντού και με τρέλανε , στα όρθια να χουφτωνεις τις μπουταρες της με αυτό το δίχτυ που φορούσε και στο τέλος χύσιμο μπόλικο στις βυζάρες της με πολύ ιδρώτα ...
Καλό σοσιαλ και την επόμενη φορά είπαμε με τα γυαλιά και το μελαχρινό καρέ που προτιμάω.
Πρότεινε διάφορα άλλα της λέω εγώ να γαμησω ήρθα χαχαχαχαΦαγητό κέρασε ;
Καλησπέρα Νικόλ!![]()
Καλημέρα μπουρδέλα