.. αν παρεξηγιεσαι ετσι ευκολα..πολυ στραβα τα βλεπω ολα .. λολ.ΟΚ. Απ οσο θυμαμαι το ινμποξ μου κ το τηλ μου ειναι για ωρα ραντεβού και για ημερα διαθεσιμοτητας κ γ ν απανταω σε αποριες ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ οχι για γραμμη ψυχολογικής υποστηριξης ουτε γ ν λεμε τα νεα μας . Οσο ειμαι εκτος κ οσοι το γνωριζετε κ μου στελνετε μλκιες ασχετες οχι μονο δε θα απαντήσω διοτι δε σεβεστε το πολυ απλο ειμαι εκτος ΑΡΑ ΚΑΙ απασχολημενη αλλα θα σας κανω κ μπλοκ. Αντε γ ν μη ξεχνιομαστε. Το τι σας φανηκε το τι αποψη σχηματισατε γ μερες πριν κ τωρα το θυμηθηκατε δικο σας θεμα , εγω αυτο που πουλαω το αγορασατε 1 ωρα σεξ αν δε σας αρεσει ν πατε αλλου, δε θα πιασω κ τη κουβεντα. Απλα τα πραγματα. Το οτι βρισκομαι εξωτερικο κ εσυ τωρα θυμηθηκες ν αναφερεις τον καημο σου με ξεπερναει. Να σεβαστεις λιγο τη συγκυρία κ ν περιμενεις εαν εχεις την υπομονη κ καταλαβαίνεις τη δουλεια που κανω. Εκτος κ αν θεωρεις πως εχουμε κατι ξεχωριστό κ αυτο σ δινει το δικαιωμα ν μ ενοχλεις οποτε θες. Ανεβάζω φωτογραφίες σας κανω μερος της εμπειρίας μου μη το γαματε μερικοι ετσι ..