italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.506
Νομική Κομοτηνή...Και θεολόγος το παιδί
Νομική Κομοτηνή...Και θεολόγος το παιδί
Ομως επειδη είπα πως αν το συνεχισει θα δωσω τα στοιχεια του εδω μεσα κ το συνεχισε κ οτι λεω οτι θ κανω το κανω , διοτι δεν ανεχομαι τον κανενα ν μου διαταράσσει την καθημερινότητα κ την δυσκολη ζωη μου κ επειδη οταν εγω λεω οχι ειναι οχι κ οποιος δε το σεβεται ειδικα οταν του εχω φερθει ενταξει κ παρολαυτα κοιταει μονο την παρτυ του .. γ αυτο κ μονο @Markosbotsaris .
Το επομενο βημα ειναι η αστυνομία.
Ο οποιοσδηποτε δεν σεβεται την δουλεια μου, την προσωπικη μου ζωη , τον χωρο μου κ τον λόγο μου θα εχει την ιδια αντιμετώπιση. Εχω κρατησει τα μηνύματα σου , το γραμμα σου κ εχω κ βιντεο π μου χτυπουσες τα κουδουνια κ την σπιτονοικοκυρά μου οπως κ γείτονες π σε παρακολουθούσαν απο το μπαλκονι γ συνεχόμενες μερες . Το λοιπον , αν δε εχεις αλλα ενδιαφέροντα στη ζωη σου κ θες να μπλεξουμε δυστηχως θα γίνει.
Θα το πω εδω δημοσια μιας κ οταν στο ζητησα μεταξυ μας δε το σεβαστηκες ,θελω ν με αφησεις ησυχη. Μ εχεις μαθει ανεκτικη κ καλη αλλα ποτε δεν ειναι αργα ν μ μαθεις κ απο την αναποδη. Μονο που με φοβισες κ εκλεινα τα στορια καθε μερα γ ν μη σε δω μπροστα μου ειναι πολυ λιγο αυτο π σου κανω τωρα.
Για αυτό έλειπες στην Κορέα τόσο καιρό;Ομως επειδη είπα πως αν το συνεχισει θα δωσω τα στοιχεια του εδω μεσα κ το συνεχισε κ οτι λεω οτι θ κανω το κανω , διοτι δεν ανεχομαι τον κανενα ν μου διαταράσσει την καθημερινότητα κ την δυσκολη ζωη μου κ επειδη οταν εγω λεω οχι ειναι οχι κ οποιος δε το σεβεται ειδικα οταν του εχω φερθει ενταξει κ παρολαυτα κοιταει μονο την παρτυ του .. γ αυτο κ μονο @Markosbotsaris .
Το επομενο βημα ειναι η αστυνομία.
Ο οποιοσδηποτε δεν σεβεται την δουλεια μου, την προσωπικη μου ζωη , τον χωρο μου κ τον λόγο μου θα εχει την ιδια αντιμετώπιση. Εχω κρατησει τα μηνύματα σου , το γραμμα σου κ εχω κ βιντεο π μου χτυπουσες τα κουδουνια κ την σπιτονοικοκυρά μου οπως κ γείτονες π σε παρακολουθούσαν απο το μπαλκονι γ συνεχόμενες μερες . Το λοιπον , αν δε εχεις αλλα ενδιαφέροντα στη ζωη σου κ θες να μπλεξουμε δυστηχως θα γίνει.
Θα το πω εδω δημοσια μιας κ οταν στο ζητησα μεταξυ μας δε το σεβαστηκες ,θελω ν με αφησεις ησυχη. Μ εχεις μαθει ανεκτικη κ καλη αλλα ποτε δεν ειναι αργα ν μ μαθεις κ απο την αναποδη. Μονο που με φοβισες κ εκλεινα τα στορια καθε μερα γ ν μη σε δω μπροστα μου ειναι πολυ λιγο αυτο π σου κανω τωρα.
Δεν ελειπα γ αυτο βρε παιδια, ελεος δλδ. Τωρα εγινε αυτο. Μη γραφουμε οτι ν ναι κ να μην φτιαχνουμε σεναρια.Για αυτό έλειπες στην Κορέα τόσο καιρό;
Δώσε κάτι παραπάνω από στοιχεία. Πχ κινητό τηλέφωνο και άστο πάνω μου.
Δείξε λίγο κωλο λίγο βυζο...Δε θελω να το συνεχισουμε αλλο , υπαρχουν νόμοι υπαρχουν δικηγοροι ας αναλαβουν αυτοι. Δεν θα υπαρξει καμια ανοχή απο δω κ περα. Συνεχίζουμε στα δικά μας.
Οποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστεΔείξε λίγο κωλο λίγο βυζο...
Ετοιμάστε είμαστε να αρχίσουμε να συζητάμε για τον Οπεκεπε αν δεν πάρουμε τροφή γιαΟποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε
Ειναι η ωρα του καφενείουΕτοιμάστε είμαστε να αρχίσουμε να συζητάμε για τον Οπεκεπε αν δεν πάρουμε τροφή για![]()
...yeapppp! Επιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισειςΔείξε λίγο κωλο λίγο βυζο...
Ναι συνεχιζουμε...Δειξε βυζια τωρα...Δε θελω να το συνεχισουμε αλλο , υπαρχουν νόμοι υπαρχουν δικηγοροι ας αναλαβουν αυτοι. Δεν θα υπαρξει καμια ανοχή απο δω κ περα. Συνεχίζουμε στα δικά μας.
Ο λαός απαιτεί της @Nicole το βυζί!!
Για θεσσαλονικη?Επειδη εχω ενα θεμα με το τηλ μου τα ραντεβού μου για σημερα ΑΘΗΝΑ ν μ στειλουν εδω ενα ινμποξ .
Για Κρητη ;Για θεσσαλονικη?
Θέλουμε να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο. Αρκετά εκτροχιαστηκαμε. Θα χαλασουμε τα αμορτισερΟποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε
Δειξτα εσυ και πεφτω οικειοθελως στις γραμμες του ΟΣΕ....Οποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε