Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μελιτζάνες να φέρεις, θα ξεπικρισουν αλλιώςΟχι όλοι....
τον εαυτό σου παραθέτεις?Μελιτζάνες να φέρεις, θα ξεπικρισουν αλλιώς
Όχι όλοι@
Εγώ εκλασα δυόσμο
Για τον Μορφέα ειναι ..τον εαυτό σου παραθέτεις?
Παραμιλάς???![]()
Τα εχετε παιξει ρε μλκεςΓια τον Μορφέα ειναι ..
Για παρτι σου όλαΤα εχετε παιξει ρε μλκες
Όταν πατήσεις τα70 θα καταλάβεις πως είμαστεΤα εχετε παιξει ρε μλκες
Μορφέα εσύ ήσουν;Όταν πατήσεις τα70 θα καταλάβεις πως είμαστε
ΑλήτηΜορφέα εσύ ήσουν;
![]()
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 68χρονος που φωτογράφιζε γυναίκα με μαγιό σε παραλία της Περαίας
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχέςwww.protothema.gr
Φίλε μου αυτά δεν τα βάζουμε ουτε για αστείο, εμείς είμαστε καλα άτομα εδω μέσα. Διαβάζουν και άσχετοι .....Μορφέα εσύ ήσουν;
![]()
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 68χρονος που φωτογράφιζε γυναίκα με μαγιό σε παραλία της Περαίας
@North peopleΜορφέα εσύ ήσουν;
![]()
Όταν πατήσεις τα70 θα καταλάβεις πως είμαστε
Μλκες κάντε εικόνα,να μπουμε στης Νικολ όλοι μαζί για παρτουζα να "σώσει" κ αυτήν αφού όλοι θέλουμε τώρα και ν αρχίσει....
-παιδιά από δω ο riding,o morfeas,o sexypistol,o terrano....
Είμαστε σίγουροι πως θα γαμησουμε και δεν θ αρχίσουμε να λέμε για Μητσοτακη....;![]()
Το αγαπημενο μου θεμαΜλκες κάντε εικόνα,να μπουμε στης Νικολ όλοι μαζί για παρτουζα να "σώσει" κ αυτήν αφού όλοι θέλουμε τώρα και ν αρχίσει....
-παιδιά από δω ο riding,o morfeas,o sexypistol,o terrano....
Είμαστε σίγουροι πως θα γαμησουμε και δεν θ αρχίσουμε να λέμε για Μητσοτακη....;![]()
Τι έγινε με το νύχιΤο αγαπημενο μου θεμα
Θα πρεπει να σε πείσουμε να μην ξαναψηφίσεις αυτόν τον Μούλο για αρχηΤο αγαπημενο μου θεμα

Απο του χρόνου, να υπογράψω την νέα σύμβαση για να πάρω εφάπαξ και σύνταξη βαρβατη, μην μαζεύω χρυσα δόντια για την @NicoleΘα πρεπει να σε πείσουμε να μην ξαναψηφίσεις αυτόν τον Μούλο για αρχη
Καμμία ψήφος χαμένη![]()