Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Ανάρτηση παγίδα μου μυρίζει....μπορούμε να έχουμε περαιτέρω ινφορμασιον;Ψαχνω ατομο ν σπασω κ τα υπολοιπα νυχια μου ν γινουν σετ
Ψαχνω ατομο ν σπασω κ τα υπολοιπα νυχια μου ν γινουν σετ
Μάλλον αύριοΠοτε βγαζεις γυψο;
Έρχομαιιιιιιιιιιι.......Ψαχνω ατομο ν σπασω κ τα υπολοιπα νυχια μου ν γινουν σετ
Έρχομαιιιιιιιιιιι.......

Και να βγάλω τον γύψο αύριο....αρχίζουν οι μαλακίες, φυσιοθεραπείες κτλ. Μην σηκώνεις βάρη μην γαμας σε στάση lift, etc.![]()
Μάχιμος?
Γιαυτο μην σκας, μαλακιες και τωρα μπορείς.. στο μην γαμας ειναι θέμα, εκει βολεύεσαι οπως μπορείς ...Και να βγάλω τον γύψο αύριο....αρχίζουν οι μαλακίες, φυσιοθεραπείες κτλ. Μην σηκώνεις βάρη μην γαμας σε στάση lift, etc.
Κάνεις όντως και παρτούζα με δύο άντρες;Παιδια για να σας βολεψω ολους σημερα εγω λεω να κανουμε μια παρτουζα ολοι να ξεμπερδέψουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιδια για να σας βολεψω ολους σημερα εγω λεω να κανουμε μια παρτουζα ολοι να ξεμπερδέψουμε
Σιγα τη παρτουζα μ 2 ατομα, μαζευτειτε ολοι ρε παιδια ν ξεμπερδεψουμε ολοι μαζι μια ωραΚάνεις όντως και παρτούζα με δύο άντρες;
Εγώ δεν ξεβρακωνομαι μπροστά σε μικρά παιδιάΠαιδια για να σας βολεψω ολους σημερα εγω λεω να κανουμε μια παρτουζα ολοι να ξεμπερδέψουμε
Αύριο μπορείς ή θα φύγεις? Please read your messagesΣιγα τη παρτουζα μ 2 ατομα, μαζευτειτε ολοι ρε παιδια ν ξεμπερδεψουμε ολοι μαζι μια ωρα
Φοβασαι μη σε ματιασουν;Εγώ δεν ξεβρακωνομαι μπροστά σε μικρά παιδιά